Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okuyunca çıkardığım sonuç.Mihawk'ı çizmesi hataymış.Zoro'nun hedefini ya daha aktif bir adama verecektin yada başka bir güç unsuru hedef koyacaktın.
Luffy daha ilk bölümlerde Zoro'nun hedefinin küçük bir olay olduğunu söyledi zaten, ama tam tersine Mihawk çok önemli biri olarak görülüyor. Zoro'dan başka da Mihawk'ı umursayan bir kişiye raslamadık halen.
 
Oda Mihawk konusunda büyük hatalar yaptı.Benim gördüğüm hataları sıralarsak.
1.Daha 20li bölümlerde Zoro'nun karşısına çıkarmıycaktı.
2.Shici yapmıycaktı.
3.Marineford savaşında çizmiycekti.
4.Hadi çizdin kalburüstü adamlar karşısına çıktığında en azından bir tanesi indirecekti.Nasıl yeri geldi Jozu'yu harcadın Vista'yı harcıycaktın.Tam tersi sonradan Vista'nın Mihawk ile kapışacak seviyesi diyorsun.
5.En ünvanını verip çakma köşesinde bekletmiyceksin.

Okuyunca çıkardığım sonuç.Mihawk'ı çizmesi hataymış.Zoro'nun hedefini ya daha aktif bir adama verecektin yada başka bir güç unsuru hedef koyacaktın.
MF'de adam aklındakinin 3 te birini bile çizmemiş la. Mihawk konusunda haklısın sadece o da değil Wb korsanlarını da çok aciz gösterdi. Komple ziyan o savaş
 
...
http://www.mangapanda.com/one-piece/434/9

''The duel between''



Evet, Wb tek bir düellodan bahsediyor.



Bende bunu merak ediyorum, Shanks ile Mihawk 15 sene evvel düello etmiş denk deniyor, e peki Vista ne yaptı çayda çıra mı oynadı Mihawk ile ? Bende Vista ile denk görüyorum.
Shanks'ın adaya Mihawk geldiğinde herkes Düello yapmaya geldiğini düşünmüştü. Ne için? Düzenli düello yaptıkları için. Bir kere yaptıkları bir şey için niye "yine mi düello yapacağız" desin, neden arkadaşlıkları bu kadar koyu? Neyse Vista = Mihawk dediğin vakit bitmiştir benim için tartışma.
 
...
Neyse Vista = Mihawk dediğin vakit bitmiştir benim için tartışma.
Mihawk ile Vista düello yapmadılar mı ? Burada haksızlık yapıyorsun gibi geldi, sen Mihawk, Shanks ile 15 sene evvel düello ettiği için denk görüyorsun, bende güncel bir vakitte Mihawk ile Vista düello ettikleri için onları denk görüyorum, bunda yanlış bir şey yok.
 
@Kaidou
Güzel örnek de Mihawk sınavdan 100 aldıysa Vista da 99 almıştır. Ama Mihawk sınıf birincisi. :D

Mihawk=Shanks Mihawk=Yonkou mantığından gidersek. KK'ci Mihawkçıların mantığı bu. :D
Teach Shanks'a yara vermiş.
Meyvesiz Teach=Shanks. Shanks=Yonkou . Meyvesiz Teach=Yonkou . Karanlık Meyveli Teach=KK
2 meyveli Teach=God hele de 3 meyveli 4 meyveli olursa=GODx100

Böyle çok yanlış bir mantıkla tartışanlar var işte.
Cevap plz ? :D
 
Ne bileyim ben kardeş yazanı söylüyorum tanımam etmem şahsen Wb'yi yakından.Yazılan o.

Şimdi şöle bir durum var.Mihawk Şenks ile zamanında kapışıp yenilmedi diye eşit görülüyor.Hımm peki Mihawk'ın yapamadığını yapan Teach.O zamanda yonkouymuş ya la.Boşuna bu kadar plan yapmış aptal Teach:mad:
Ben Shanks ile zamanında vs yaptığı için Yonkou seviyesi görmüyorum adamı, sonuçta ikisininde gücünü görmedik. İsterse mangaka iki yıl önceden eşit desin, belki iki yıl içinde güç seviyeleri değişti? Yani demek istediğim mangaka bu adamları sürekli eşitmiş gibi tanıtıyor, gerek WB'in söyledikleri gerek Shanks'ın tavırları olsun durum bu. Bana sorarsan Shanks kadar güçlü değildir ama kapalı kutunun içindekini görmeden yorum yapamayız...
 
Yahu bırak, adamlar dövüşün ortasında onu mu takacaklar. O da boşluktan istifade meyve gücünü kullanıyor işte. Sadece durduruyor ama, oynatma yok. Anca onu yapar zaten sinsice. :(

Detaylara takılmayalım arkadaşım, haki, elmas ve güç ile anca karşıladı işte. Mihawk istese doğrar onu. :(
Nereden biliyorsun birşey yapamayacağını.Adam meyve uyandırmadan yakalıyor Jozu'yu o hale getiriyor.Uyanmış meyveyle tepesine çıkmasının gerekli olup olmayacağını sen düşün artık.

Mihawk istese doğrardı madem niye kılıcını kınına geri soktu.Unutma Mihawk rakibinin gücünü tartabilen bir adam.Zoro'ya bununla ilgili bir lafı vardı.İyi bir kılıç ustası kılıcını çıkarmadan rakibinin gücünü ölçer diye.Beyazsakalın güçlü olduğunu biliyordu farkı merak etti.Jozu'yu yenmenin kolay olmayacağını gördü ve bıraktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık