Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doflamingo bize resmen mini yonko olarak gösterilmiş bir adam ve oluşum.Bu adam bu kadar önemli konumdayken Kaido öncesi dönüm noktalarından biriyken bir amiral ayarı etmiyorsa 150 - 200 sayı neden harcadı bu Oda efendi yada niye harcasın ? Kaç yıl oldu daha dressrosa sularından yeni çıktık.Biraz düşünün.

Madem bu kadar kolay bir hedefti de niye sayılar boyunca sürdü bu adamın düşmesi.Amiral altıysa Luffy daha önceden de Lord indirdi.Ne kadar farklı olabilir ki seviyesi niye bu kadar uğraşıldı o zaman bu adam için ?


Ayrıca madem amiral için çantada keklik basit bir kuş kafesini neden ortadan kaldıramadığını da açıklarsınız bir zahmet sanırım. :( Ortada sivil hayatları varken birşey yapmıyorsa ya bu adam amiral değil yada yapamıyor. :)






Sadece varsaydım İssho bir korsan olsa 3 nova ona karşı birleşirmiydi diye.Birleşmezlerdi sen de biliyorsun. :)
Luffy ve Law Doflamingo karşısında kazandıysa amiral için de sonuç aynı olurdu bunu da biliyorsun.2 kişi dalıp bir gama knife yiyince amiralin halini merak ediyorum hele bu kişi İssho ise.
Gl'de bu adamlarla arada büyük bir uçurum vardı.Dokunamıyordun bile ki dokunsan da ezilirdin.Ama şimdi luffy tek yumrukla amirali metrelerce savuruyor.Ondan sonra da adamı aşağılıyor görmüyor diye. :( 2 sene önce bunu yapamazdı tayfa derdine düşer dehşete düşerdi gücü karşısında.Öyle de oldu zaten öncesinde.

Her zamanki yanılgıyı yine yapıyorsun.Marinefordda sağlam ve tam bir yonko gördüğünü sanıyorsun.Rüyana devam et. :/
Shanks'ı görsek tamam diyeceğim ama göstermedi mangaka.Shanks'ta yedi düveli susturdu zaten. :)
Wb oraya ölmeye gelmiş bir adam.Ace ve tayfa yüzünden kendini tutuyor.Amacı amiralleri uzaklaştırmakken kalbi tekleyip yüzlerce yara da almış bana kalkmış burada amiral övüyorsun.... Daha hangi birini sayayım ki.Adam hastaydı serum bağlanmıştı bunu da mı söyleyeyim. :)

Ona rağmen bu adamın depremini durdurmaya 3 amiral hakisi yetiyor.Onu da hatırlatırım.
Yav ne Shanksmış arkadaş,Shanksın yaşlı ve hasta hali Akainuya ne kadar dayanır Wb gibi yerin dibine sokabilir mi? Wb özel bir adam ,onla Shanks kıyaslanamaz.Shanksa bir Akainu yeter,Shanksın en fazla yapabileceği,Akainuyu yenmek olur dahada birşey yapamaz.

Novalar tek bir adama ittifak kurmuyorlar,İsshonun tayfası olsa onada kurarlar,Amirallerin yonkoulardan eksiği yok.Amiral olan Akainu bir yonkou ya neredeyse denk,zamanında Garp ile Sengoku yonkou gücündeydi.
 
Yeni terimler üreteceğine yaratıcılığını cevap vermeye harcayabilirsin. :(
Allesen desene cevap vermem neye yarayacak? Bu konuyu kaç milyon kere tartışmadık mı senle zaten? Nereye varabildik? :(
Başta da öyle dalga geçip eğleniyordum ama işte sen inatla ciddi cevap verince ben de bir tanecik ciddi kaynatıverdim araya. Ama işte gördüğün gibi yine aynı durumdayız. :(
 
Allesen desene cevap vermem neye yarayacak? Bu konuyu kaç milyon kere tartışmadık mı senle zaten? Nereye varabildik? :(
Başta da öyle dalga geçip eğleniyordum ama işte sen inatla ciddi cevap verince ben de bir tanecik ciddi kaynatıverdim araya. Ama işte gördüğün gibi yine aynı durumdayız. :(
Peki o zaman Dof meselesini geçelim tartışmak istemiyorsan da Wb konusunda söylediklerimin hangisi yanlış ?
Bu adama o haldeyken hasar verdiler diye göklere mi çıkaralım amiralleri.Ben en son hatırladığımda koramirallermiydi her neyse hepsi toplanıp mızrak saplıyordu bu adamın göğsüne.500 tane mermi yarası yemiş bir adam var.Normal bir yonko kurşun mu yer durup dururken.Shanks mesela ? Yani şimdi bu adamın marineforddaki dövüşünü ne kadar ciddiye alabiliriz o yüzden.Alamayız.Kıstas değildir.

Zaten Oda gibi herşeyi saklayan bir mangakanın 500.sayıda bize bir yonkoyu tam güçte göstereceğine gerçekten inanıyormusunuz ?
Daha Kaidou'nun yüzünü yeni gördük. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık