Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimsenin karışmadığı bir ortamda Luffy+Law vs Dof yaşansa resmen katliam olurdu bana kalırsa. İkisi çok ağır gelir Dof'a. Zaten Oda da böyle düşünmüş olacak ki ayrı ayrı dövüştürdü karakterleri.
 
Hani Dof'un kendi söyledikleri olmasa çok büyük bir yara aldığını düşünecem de adam iyileştirdim diyor. Saldırının amacı organ yoketmek zaten. Ama bu saldırıya engel oluyor. Hani Manga'da bölümde Kyros'un bile dezavantajına değinilmişken ve WB gibi biri bile yaralardan etkilenirken Dof'un organında bir sıkıntı olacak ve bunun ne bahsi geçecek ne de bir etkisi olduğu.

Bu arada 2 saniye daha yetecek kadar haki kullanabilseydi Luffy, zaten bu kadar tartışmaya gerek kalmayacaktı. Bak bu kadar önemli o kadarcık haki bile.:)
adam ilk yardım gibi bir şy yapıyor. Adamın organları sıfır km olma durumu filan yok işte. O saldırıyıda es geçersek e yuh yani.
 
Ben 2 vs 1 olduğu zaman hangi durumda Dof'un yenebileceğini hangi durumda law ve luffy'nin yenebileceğini yazdım. Her vs sizin kafanızda canlandırdığınız kadar kolay olmuyor gençler. Luffy ve Law yense bile Dof bunları bayağı zorlar ki Dof'un yenebilme ihtimali de var. Yaptığınız çıkarımlar biraz şuna benziyor, law + sugar Wb'yi yener çünkü şöyle şöyle yaparsalar Wb oyuncak olur ve THE END.
 
Kimsenin karışmadığı bir ortamda Luffy+Law vs Dof yaşansa resmen katliam olurdu bana kalırsa. İkisi çok ağır gelir Dof'a. Zaten Oda da böyle düşünmüş olacak ki ayrı ayrı dövüştürdü karakterleri.
olay bu işte.
Kimse Luffy g4 Dofu alır filan demiyor alamadı da zaten. Ama bu ikisini ayırmasa mangaka bir defa yerine iki defa gama yaparlar olmadı Luffy g4 Dofu aşırı tüketir Lawda gelir alır kafayı götürür.
Burda Dofun küçümsendiği filan yok. Dof işte tam bi canavar amiral de olur bi impnin yardımcı kaptanıda ama bu ikisini alamaz.
 
Bunun Oda ile alakası yok. G4 Luffy şu an Fuji'yi de tokatlar oradan oraya atar o zaman ona da mı Luffy'den güçsüz diyeceksiniz o nasıl bir mantık la ben sonuca bakarım. Hangi güçlü karakter o kadar çabuk yenilir hele bir de OP'ta? Biraz gerçekçi olun. Dof sadece dayanıklı değil aynı zamanda kendini iyileştiriyor beyler hani geberecek kıvama gelse gene kalkıp iyi bir dövüş çıkartabilir. E peki Luffy g4 bitince ne yapıyor? Şeytan tüyü gibi savruluyor oradan oraya nefes almaya hali kalmıyor. Bu haliyle 1 vs 1 Dof'u yenmesi imkansız. Başka teknikleri vardır göstermiyordur onu bilemem ama bu haliyle imkanı yok. Dolasıyla vsnin gidişatı şöyle oluyor Luffy Dof'u dövüyor Dof amele gibi yere yapışıyor Luffy'de yapışıyor sonra Dof kendini iyileştirip ayağa kalkıyor ve Luffy'e hamle yapıyor araya Law giriyor, Law tek başına anca Luffy'i korumaya çalışıp Dof'a çizik atıyor derken ikiside pert oluyor. Tabi Law akıllı dövüşür Luffy yanında kaçıp durur onu iyileşmesini bekler o zaman başka. 2 vs 1 de bile Dof'un şansı yüksekken kalkmış Luffy tek başına yener diyorsunuz. İnsaf be biraderim
Alakası var çünkü dediğin gibi Luffy son darbeyi indirecekken düşüyor sonra ayağa kalkıp indiriyor. Vursa Dof kendinden geçip kendini yenileyemecek belki.
Ayrıca hakisini boşa harcamasa belki o süre yeterli olacaktı. Hatta artacaktı bile. Valla Lucci vs'si hariç OP'ta uzun süren vs görmedim bizim tayfanın kapıştığı. Diğerleri de söylenti zaten.
Şimdi ilerde Luffy'nin10 gün vs'sini mi izleyeceğiz biz? Hayır. Luffy gene indirecek belli bir süre içerisinde.

Özetle demek istediğim Luffy direkt adaya geldiğinde G4 açıp Dof'u karşısına geçse G4 süresi içerisinde indirirdi Dof'u.
Çünkü Dof 1 dakika bile dayanamadı kendisine. Gözümüzle gördük. 10 dakika kullansa 10 tane Dof'u dövecekti yani.
Benim gördüğüm bu. Mangada gözüken bu.
Luffy ayıldıktan sonra acaba kaç saniyede indirdi Dof'u? Sanki G4 modda 10 dakika dövüştüler eminim 1 dakika bile dövüşmemişlerdir. Çünkü Dof karşı koyamıyordu.
Luffy 1 dakika sürenin altında bitirdi Dof'u. Demek ki direkt hakisini bitirmeden açsa G4'ü öyle bayılıp düşmeden Dof'u düşürecekti.
 
adam ilk yardım gibi bir şy yapıyor. Adamın organları sıfır km olma durumu filan yok işte. O saldırıyıda es geçersek e yuh yani.
Es geçme tabi. Luffy'den daha nitelikli saldırılar aldı. Bu arada tam olarak yeni organ getirmiyor. Ama yeterli süresi olursa ki yeterli süresi vardı organlarını iyileştirebiliyor. Fakat Luffy'de Dof'a gelene kadar bile fazlasıyla haki harcadı. Bak iki saniye kadar haki kullanabilmenin bile ne kadar kritik bir şey olacağını gördük. Ki Luffy o arada adama şu ana kadar gördüğümüz King Kong saldırısını bile yapmıyor. Ama Luffy hakisini tam kullanmadığı anda bile Dof'un en güçlü ataklarını alıp devam ediyor. Şu Leo Bazuka yerine King Kong yapsayı devam edebileceğinin bir garantisi var mıydı ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık