Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

90'larda Çocuk Olmak

Roronoa Zoro

Kardeşimle beraber mahallede ki çocukların ellerinde ne kadar taso, misket varsa üterdik. Daha sonra kimsede misket, taso kalmayınca evin çatısına çıkardık. Tüm çocuklar aşağıda toplanırdı, havaya bir bir misket, taso atardık. Bebeler birbirlerini yerdi, güzel günlerdi.
 

Roronoa Zoro

En büyük keyiflerimden birisi de midye yemekti :) okulun önüne gelirdi abiler tepsileri bitirene kadar yerdik :) bunu hala yapıyorum gerçi :)
Tabi leblebi tozunu da unutmamak lazım :)
İnşaatın 1. katına çıkıp kumun üzerine atlamak, maçası yiyen varsa 2. ve 3. katına çıkıp atlayan da oluyordu tabi :)
2. kattan atladım, kuma denk gelmedim. Bir hafta topallayarak gezmiştim. :(
 
96lı olarak çoğunu ben de yaşadım. Saklambaç oynarken eve giderdik hep beraber su içer gelirdik. Saklambaç oynarken ANNEEEEEAAAA SUUUUU diye bağıramıyorduk tabi. Ataride en çok contrayı severdim ama pek oynamazdım. sokakta oynamak varken pek eve girmezdim. sopalara mandal takıp cs oynardık kırık mandalları bomba niyetine atardık. İlk lazer tagı biz bulduk, tabi. Lazersiz ama. Göz kararı. Kime babası anası boncuklu tabanca alsa maganda olup çıkardı önüne gelene sıkardı.

Hala atari vs olmasa da aşağıya inip oynayan çocuklar var. Hiçbirinin bilgisayarı yok.
 

ShadowOnna

90'larda çocuk olmadım ama, ataridir, saklanbaçtır, ip atlamadır, mahalle futboludur çocukluğum hep bunlarla geçti. Sabahtan akşama kadar sokaktaydık :/ 2009'a kadar da bu böyleydi :/
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık