Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3) Seri sonunda bu adamın Luffy tarafından dövülecek olması tamamen kurgu gereği, yoksa değil 1 tane 3 tane Luffy de gelse reisi dövemez. İlk saldırıda organ morgan halaşat olurdu ama malesef yazar Oda-sensei Luffy'e dövdürtecek.
Abi tamam Akainu'yu seviyorsun tamamda kurgu gereği ne?Luffy baya baya tokatlayacak zamanı geldiğinde hakkıyla.Sen istediğin kadar kurgu gereği olacak de.
 
Kaçarak zaten seride yonkou olunuyor.Adamın aldığı adalar belli yeri belli neden durdurmadılar madem korkak her amiralden kaçan bir adam ?
Seride kaçan 1 tane Yonkou göster? Teachi takan yok gibi gözüküyor. Shanks yeni KK adayı bekliyor onun dışında etliye sütlüye pek karışmıyor, Linlin'in tek derdi yemek, Kaidoda kendini öldürmeye yer arıyor. Hiç biri KK lık ile ilgileniyor gibi gözükmüyor. Ama hiç biri daha geri adım atmadı. Teach Yonkouların yüz karası bu açıdan. Birde sözde meyve avcılığı yapıyor ama en iyi meyvelerden biri ayağına gelmişken tayfasıyla beraber 1 amiralden kaçıyor herif. Söyliyebileceğim tek şey yazık.
 
Yahu hala Teachin kaçış olayını eleştiren var. Ben anlatmaktan yoruldum tükendim resmen la :/
Hep mi mantık yoksunu oldunuz ? Yoksa idrak etmek mi istemiyorsunuz ?

Gerçekten bazılarınız çok boş okuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık