Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 798: Kalp

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy bana yetersiz geldi :/
Zoro'nun kıytırık bir slash ile yaptığını g3 ile yapsın zaten :/

 

Roronoa Zoro

Yahu arkadaşlar Fuji yi ne çok abarttınız, Doflamingo dan farkı olmayan biri G4 Luffy karşısında, tam güç dalsa Fuji yide indirir Luffy

Ayrıca Zoro vs Bastille yapmayı mı düşünüyor mangaka ?
 
Meteora yön vermek hoşuma gitti. Ama şu aklıma geldi meyve uyanırsa ne olur? Her taraf çekim altında mı kalır? Eğer böyle olursa bu adam çok korkunç olur.
Elimizde yeterli örnek yok ne olacağını kestirmek için. Sadece temelini az çok biliyoruz fakat meyve türüne göre de çeşitlilik gösteriyor gibi. Mesela uyanmış Zoan gardiyanları gördük bunlar daha çok hayvansal güdülerini kullanıyordu galiba. Yani yediği Zoan'a tam olarak dönüşmüş hatta normal insana dönemiyor bile olabilir. Hatta bunların bakıcısı falan da vardı. Fakat çabuk iyileşiyorlar ve iyi de fiziksel güç kazanmışlar.

Dof kendisinden madde üreten, manipüle eden ama dönüşemeyen. Uyandırınca etrafındakileri dönüştürüp, manipüle edebilen bi Paramecia. Aslında burada Fuji ile benzeşiyorlar. Tek farkı, biri madde üretiyor diğeri maddeye etki eden bir kuvvet oluşturuyor. Yani zaten etrafındaki maddelere etki eden bir kuvveti kullanıyor. Bunun ötesi nolur bilmiyorum.

Çizgi roman okumuyorum ama bu kuvveti kullanan karakterler elbet vardır. Okuyan üyeler biraz bahsedip ufkumuzu genişletebilirler.
 
Ace'in Aokiji'den ''çok daha güçsüz'' olduğuna katılmıyorum.Meyvesi direk olarak Aokiji'nin antisi bile olabilir.
Meyvesi antisi olsa, ateş sönmez, buzu eritip yoluna devam ederdi. Bu yüzden nötr, yani etkisizler birbirlerine karşı. Ayrıca Kuzan, antisi olan Sakazuki'ye karşı 10 gün savaşmış ve onu ağır yaralamış biri. Ace'in daha çok ekmek yemesi lazım Kuzan'a denk olabilmesi için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık