Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri havada süzülüyor diğeri yerde ne alakası var hakiyle :D Üstüne Aokiji'yi de uçurdu Marco, Akainu'yla arasında fark mı olacak şimdi :D Adamların ne denli denk olduğu böylesine vurgu yapılmışken onu da mı gayet açıcaksın?
Akainu-Aokiji olayı farklı. Kizaru ve Akainuyu Luffy'nin önüne koyunca fiziksel güç ve meyvelerinin etkisini düşünüyorum. Böyle olunca da Luffy, Akainuya karşı fiziksel güç olarak eksik olmakla birlikte meyvesine karşı dezavantajlı olur.
 
G4'ü nitro olarak düşün. Zaten süresi oldukça kısıtlı bir güç ve handikapı da inanılmaz fazla.İşin sonunda solucana dönüyor Luffy. Bu riske girmek için anca böyle bir güç elde etmek lazım. Gör bak bu G4'ü sırf Kaido için çıkardı Oda.Bu teknikle ne yaparsa yaptı onun dışında çizik bile atamayacak o seviyedeki adamlara. Yani G4; beklentileri aşırı derecede aşan ve bir o kadar da kişiyi tüketen bir teknik.

Olaya bu şekilde bakarsan mantıksız gelmez sana da.
Luffy nin Kaido ya çizik atması için değil G4, g6-g7 lazım. Dof bile ilk G4 den sonrs kalktı. Kaidoya masaj gibi gelir o G4 teknikleri.
 
Kİzaru istediği kadar ciddileşsin Akainuyu yenemez , 3 amiral meyvesi içinde en Zayıf kalanı kizaruda , ışınlarla Akainuya ciddi zarar felan veremez.ciddi saldırı yapmak için enerji biriktirmek zorunda olan Kizaru magma gibi bir Gücün karşısında pekte kayda değer değil.
Işınların zarar vermesine gerek yok Işık hızın da attığı tekmeler yeter.
 
Akainu'ya karşı fiziksel güçten önce haki lazım bana kalırsa. Kizaru'ya vurduğunda bir zarar görmezsin fakat Akainu'ya vurduğunda yanma ihtimalin var.OP evreninde magma çok güçlü. Hakin yetersiz ise elin de yanar kolun da.

Kizaru'nun karakteri o yahu. Dof gibi işte,Dof dayak yerken bile gülen bir tip. Hadi yine Kizaru farklı diyelim.Ben de derim ki Kizaru ciddileştiğinde Akainu seviyesine çıkıyor. :/
Kizaru'ya gücünün birazını kullandırtsa şu videodaki gibi bir şeyler olması lazım.:S
 
Kizaru'yu ne zaman ciddi gördünde böyle bir çıkarımda bulunuyorsun Hasan ?
Böyle savunma şeklimi olur kardeşim ? Adamın karşısında Rayleigh var. Ve elinden daha fazlası geleceği halde yapmayacak ? Siz ciddileşince Kizaru'nun herkesi tekleyip tepki verilmeyecek bir şekle bürüneceğini mi sanıyorsunuz ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık