Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?


  • Kullanılan toplam oy
    116
Hadi Danı anladık ee peki aynı takım bulunan tavuk mudur yoksa kuş mudur arkadaşı niye öldürdü :/ Bu kız kötü bildiğin.
Kuleye nasıl kaltıldığını da okuduk, oradaki konuşmalar ve çizilen kareler çok net bence. Kız kötü.



Şu ağza, göze ve de yüze bakın, bu kız iyi olabilir mi :S
 
Mangatürkte şöyle bir yorum gördüm cidden beğendim...(memoww)
Bro en basitinden annen baban tarafından ihanete uğrasan sebebini bilmediğin. Yıllar sonra karşılaşsan direk kafa göz dalar mısın yoksa en azından sebebini sormaz mısın? Ki rachelın baam için değeri anne babanın üstündeydi. Part 1 boyunca bundan bahsetti baam. O benim karanlıkda ki ışığımdı diye. Herşeyden önemli diye. Herif yöneticiye atarlandı bu kız için. Kulenin en üstünde ne var diye sorduğunda yönetici ne diyebilirim ki istediğin herşey var demesi üzerine ama rachel yok dedi. Ve eğer siz bir avuç yalancı değilseniz bu kuleyi tırmandığımda istediģim şeyi hazır etseniz çok iyi olur dedi. İhanete uğradıktan sonra bile bu ćocuk rachel ın ölümü tehdit edilmesiyle fuga katılıp kuleyi tırmanmayı kabul etti. Part 2 boyunca kaç kere neden rachel diye düşünen bir adam. Part 2 boyunca hep gökyüzüne bakarak gećiyordu zamanını. Neden peki? Rachelın o hayalinde ki sikimtrak yıldızların önemini kavramak için. Aklınca mantıklı bir sebep arıyordu. Yani bunca sene boyunca karşılaştıktan sonra bu konuşmalar çok normal. Baamın aradığı sadece cevaplardı. Hiçbirşey sormadan kafa atmasını beklemek abes olurdu. Ha herkesin istediği oydu. Çünkü biz olayları dışardan gördük. Biz iç yüzünü biliyoruz rachelın. Baam daha rachelın koon takımına yaptıklarını dahi bilmiyor. Ve baam olayları sadece aklıyla değerlendiremiyor. Koon bu konuda en kusursuzu. Herşeyi çözmüş durumda. Ve baamın bu duruma düşmesini engellemek için rachelın takımını çökertmek amacıyla beta ran takımını oluşturdu. Önceden gördü belli ki olacakları, başarılı olamadı ama biliyordu denemese bunun garanti olacaģını. Uzun lafın kısası bu öngörülebilir birşeydi. Bu olay olacaktı. Baam bu soruları soracaktı. Ne kadar direk sormadan dalmasını istesek de bu imkansızdı. Diyor zaten bunca zamandır seni takip ettim çünkü sana inancım vardı diye. Sorması lazımdı. Sordu, siktiri yedi. Eğer bundan sonra devam etseydi ve hala içinde bir umut olsaydı. O zmn siniri bozulurdu herkesin. Ama artık herşeyin bir nebze farkına vardı Ve psikolojikmen çöktü. Bu psikolojik çöküntüye bir ateşlemeli silah olan ve ruhla baģlantısı olan thornun verdiği tepkiyi gördük. Bilindiği üzere bir ateşlemeli silah prenses bile delirtti. Yani ruh haliyle direk alakalı. Bakalım bir sonra ki bölüm danielin dediği gibi baam çığrından ćıkacak mı?
Umarım anlatabilmişimdir, biz okuyucular olarak rachelın ne bok olduğunu çok net biliyoruz. Ama baam bundan bi haber. O yüzden ne kadar istesek de istediğimiz şeyin direk olması imkansız. Ve serinin gidişatına aykırı. İyiki yazar rachelı kirli oynattırıp baama yavşamasını sağlamadı. Güzelce reddi yedi baam. Yoksa iyice deli olurduk burada.

Ateşlemeli silahlar kişinin akli dengesini bozabiliyor buna en büyük örnek Enne Zahard. Normalde nazik biri olarak görülürken 13 Ay serisinden Renksiz Aralık'ı aldıktan sonra sebepsiz yere insan öldürmeye başlamış sonunda daha sonra Zahard'a bile karşı gelmiş. Yani tozutmuş iyice...
Aynısı Baam içinde olabilir zaten Thor hafiften hareketlendi,Baam akli dengesini yitirip herkese dalarsa çok şukela olur vallahi :/
 
http://www.webtoons.com/en/fantasy/tower-of-god/season-2-ep-147/viewer?title_no=95&episode_no=228
Daniel tek mi yedi :/
Okumaya başlıyım en iyisi.

Edit:
Geçen hafta Baam'ın kişiliği değişebilir diye bir teori atmıştım gerçekten ciddi ciddi gerçekleşti gibi.

Thor'un kullanım sınırını aşıyor. Daha sonra ;
Baam'dan beklenmedik biçimde "Hiçbirşeye ihtiyacım yok" diye düşünmeye başlıyor zaten bunu derken baloncuğun etrafı kırmızı bir hal almış şekilde çizilmiş yani Thor ele geçiriyor Baamı.

En sonunda zaten uçarak Daniele'e tek atıyor ve " Hayır Rachel, Hiçbir yere gitmiyorsun "


Baam fenalaştı resmen. :ehe: O yere yapıştırdığı kişiyi göremedim,kimdi o?
Daniel.
 
Enryu nun lakabıyla thorun ilişkisi var bence.
Kızıl Kule lakabı bütün katı kırmızı bir hale getirdiği için konuyor yani kırmızı rengi ile tanımlayabiliriz Enryu'yu.
Thor zaten kırmızı renkte. Thor'un önceden Enryunun sahibi olduğunu biliyoruz.

1-)Yani kuleyi kırmızıya kaplayan şey Thor'un gücü olabilir.

2-)Yada diğer bir ihtimal ateşlemeli silahlar ruh katılarak yapılıyor yani Thor'un içindeki ruh Enryu olabilir.

Sonuçta Enryu'nun Thor'u kullandığı kesin değil. Bilinen tekşey Gardiyan yenildikten sonra havadan Thor düşüyor ve başka kimseye rastlanmıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık