Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco über bir adam zaten forumda fazla zayıf görülüyor. Efsane bir geri dönüş bekliyorum kendisinden. Özellikle başa geçmesi ve sorumluluğum kendisine kalmasından sonra kendini iyice geliştirmiş tam bir yaratık olmuştur.
 
Aslında Dof tam senin kaleminin adamı ama. İnvictus vardı sitede ve onunla farklı bir ilişkin vardı yanlış hatırlamıyorsam. O da Dofy'yi seviyor. Sen bu yüzden Doff'a istemeden de olsa farklı yaklaşıyorsun diye tahmin ediyorum. Neyse konuya dönelim.

Önerme neden yanlış.
Benim gördüğüm Dof durduk yere Punk Hazard'a gitti ve Smoker da oradan hala gitmemişler. Durduk yere Aokiji'yi ortaya çıkarttı ve birbirlerine atar yaptırdı. Bakın Lufy artık amiral ayarı adamların rakibi diye gözümüze soktu. Yoksa Punk Hazard'a gitmesinin bir anlamı yoktu. Tek başına Lufy ve Law'ın peşine gitmesi kadar anlamsız bir şey yok. Dof nasıl amiral ayarı olduğunu gösteririm diye düşünüp böyle bir şey çizdi bana göre. Yoksa bunu paçalara ayırıp yeni dünyanın 7 köşesine gömerlerdi.

Bu adama hiç kimsede olmayan handikap verildi. WB bile böyle handikap yemedi. İç organları gitmiş ölümden dönen biri g4'e tepki vermeden 2 saat dayak yedi ve ayakta kalmayı başardı. Lufy kucakta kaçırıldı, dikkatini çekerim. Haki tazeleyip yine geldi. En son sahne ortada, one piece bilmeyen birine göstersek ve kim kazandı diye sorsak? Berabere bitmiş der herhalde.

Law ile Lufy arasında fark var mı? Bütün işi Lufy mi yapacak? Diğer novaların misyonu bitti diyebiliriz o zaman. Ki Law'ın hayatının düşmanıydı. %130 ile dövüşmüştür Dof'a karşı. Her şey iç organ saldırısından sonra oldu.
Sen çok abartıyorsun durumu. Tamam bence de Dof dezavantajlı durumdaydı ama iç organlarını en azından dikebildi. Tamam bu durum hala dezavantaj yaratır ama etkisi senin dediğin gibi %30'larda falan değildir.
Ayrıca Aokiji'nin saldırmasını gerektirecek hiçbir şey yoktu. Orada asıl amacı Smoker'ı öldürmek olan Dof'tu. Hatta ondan sonra 'Bu adamı öldüremem büyük bir sıkıntı olacak.' gibi bir şeyler söylüyordu. Yani Dof Aokiji ile çarpışmaktan korktu.
WB'deki handikaplar ise;
1.Kalbi tekliyordu.
2.İç organları yandı.
3.Yüzünün yarısını yitirdi.
4.Müttefiğim dediği adamdan boyu kadar kılıcı yedi.
5.Bir sürü çöpün kılıç yarası,kurşu ve top saldırısına maruz kaldı.
Adam bu kadar şeyle karşı karşıya geldi. Yani Dof ile karşılaştırmak abes bence.
 
Amirali teknik + haki ile kesemeyen zarar veremeyen ekip.
Hatta durduramayan ekip :/ Bunlara ek olarak ( Crocodile + Jimbei..)

Beynini ve vücuduna delik açtırarak geçici felç vermeyi başaran eleman :/ (İman Power)
Gerçi daha sonra hiç bir şey yokmuş gibi ayağa kalkıyor.
Yediği saldırıda dünyanın en güçlü parameciası :/

Hal böyle iken :/ Amiralı yenebileceği iddia edilen kişi :(

Yeah !
 
Ben zarar vermesinde değilim zaten. Sonuçta Dofta pek bir şey yapamıyordu Luffye.

Zaten Luffy yeni teknik çıkarınca ilk kullanışında yatıyor bir kaç gün. Luccide de yatmıştı kaç gün. He g4 ü önceden bulmuş ama pek kullandığını sanmıyorum. Zamanla onu da oturtur.
Dof pek bir şey yapamıyordu ama vurduğunda da Luffy'i oradan oraya uçuruyordu. Yani Luffy hem atak hem savunma olarak zayıf kalıyordu. Bu yüzden de g4 formu gerekliydi.

Luffy Lucci dövüşü çok daha farklıydı bundan bence. Çünkü Lucci dövüşünde genelde üstün olan taraf Lucci'ydi g2 ve g3 açmasına rağmen. Ama son anda g2 gatling ile aldı. Yoksa orada gearladan değil de yaralarından daha fazla sorun oluştu bence. Dof'ta ise daha az yara aldı ama g4 Rayleigh'in dediği gibi vücuduna çok fazla yük bindiriyordu. O yüzden de 3 gün yattı işte.

@JamesLogan bence 2'sini birden alamazdı Dof Luffy g4'e geçmese bile.
 
Aokiji Smoker'a dikkatli olun diyor ama Akainu Doflamingo'ya bir tek Fujitora'yı yolluyor. :) Bu bile tek başına Dof'un amiral seviyesi olmadığına bi gösterge.
 
Akaniu jozuya çok zor zarar verir ters meyvesi var marcoyuda amirala yakın güçte bekliyorum. Odanın marcoyla ilgili bir notu vardı.
İshoyuda dof ve tafası alır diyorum. Çünkü ters meyveler var. İyileşme imkankarı var.
10 gün dövüşüde rivayet gibi bişey görmedik nasıl dövüştüklerini. Dinlendiler mi ne yaptıkları belli değil.
Oda zaten abartmayı seviyo.
Ooo daha önce Hasır Şapkalar vs Doffler diyordun ona ne oldu ?Aldı mı Doffyler de köramiral'e geldi sıra ?Önce Luffy ve müttefiklerini(çoğu çöp çıktı) yensin donfamily
 
1.Akainu diğerlerinden üstün zaten dofun kastetiği isho.
2.Bu adamı sabo tutup oyalayabiliyosa dofta aynısını yapar.
Adamaların imba yetenekleri var. Oyuncak, sanat eseri.
Güzel kombo yaptılarmı alırlar.
Ayrıca dof bir amiralin gücünü az çok biliyodur boşuna atmaz. Maniford arcta bizzat gördü.
@Riful Ben hasır şapka taysası demedim luffy + zoro vs dof+ tayfası.
dikkatli oku
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık