Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

@Visums @Trafalgar D. Water Law
Sinister filmi için iptal kararı gelmedi. Ama Amazing Spider Man 3 filmi olmayacağı için şuan için bilinmeyen bir tarihe ertelendi. Film hakkında değişik söylentiler var:
Söylentilerden birisi: Sinister filmi çekilcecek ekibin karşısına Venom konacak.
Diğeri ise: Sony-Marvel ortak yapılacak Spider Man Reboot filminin sonrasının beklendiği ve duruma göre buradaki yeni Örümcek Adam ile yine marvel ortaklığıyla film yapma durumu.

@Tensei Dc de Marvel da birbirinden karakter araklamış ama Marvel'in arakladıkları acayip şekilde tutarken Dc'nin arakladıkları Aquaman hariç çoğu unutulup gitmiş.
 
Thanos genel bağlamda kötü bir karakter değil aslında. Başka bir Marvel karakteri olan Ölüm'e aşık olduğundan, onun gözüne girebilmek için sürekli bir yok etme olaylarına giriyor. Gücünü de Infinity Gauntlet [Sonsuzluk Eldiveni] denen bir dalgadan alıyor. Hatta Avengers 2'nin post-credit sahnelerinde Sanırım bu işi kendim halletmem gerekecek. diyerek, eldiveni giydiği sahneyi görebilirsin.
Anladım hocam teşekkürler bilgiler için, bende bu adamı Marvel Contest Champions adlı oyundan görmüştüm, final boss du kendisi merak saldım bu konulara sırf bu oyun yüzünden.

Thanos marvel evreninde eternal (evrimleşmiş insanlar) ırkına ait birisi. Satürn'ün ayı Titan da doğmuştur. Eternaller normalde iyidirler ama Thanos diğer eternallerden farklı olarak kusurlu doğmuş. Bu kusuru dış görünüşü ile alakalıdır. Genetik bozukluktan dolayı görünüş olarak insandan ziyade deviantlara benzediği için zamanla dışlanıp yalnızlaştı. Thanos'ta kafayı ölüm ve güç ile bozdu. Daha sonra ölüme aşık oldu.Kendini ölüme beğendirmek için sürekli güç peşinde koşan birisi oldu çıktı.

O Hulk benzeri dediğin şey sanırım Absorbing Replication yeteneğinin temsili resmi. Bu güç herşeyi absorbe etmek ile ilgili. Dediğin şekillde bir karaktere denk gelmedim ama güç absorbe eden karakter var, Absorbing Man gibi.

Kang için marvel wikia'ya bakabilirsin.
Bahsettiğim o Hulk'a benzeyen adamın adı Maestro'ymuş. Bildiğin Cap'in kalkanı Thor'un çekici ve İron Man'in zırhı var nedir bu adam? En güçlü karakter falan mı?



Hulk benzeri dediğin adam osborn galiba. Starktan sonra Shield'ın başına geçiyor. İron Man'in zırhlarından birini, Cap'in kalkanı alıyor falan. Sanırım aynı zamanda goblindi emin değilim. Serileri karıştırıyorda olabilirim.
Yok bahsettiğim kişi Maestro'ymuş, Osborn değil :D
 

JamesLogan

Bu Batman Süpermeni döverse şaşırmayın :ehe:
Traileri izledim ve düşündüğüm gibi Batman VS Superman olacak ama büyük ihtimal ilk 2 veya 3 sahnede görürüz bunu 4.Sahnede [ veya bölüm ne deniyordu unuttum :D ] Lex'i felan görürüz asıl kötü olarak.

Not: Batman'ın çoluğu çocuğu varmıydı ya :artiz:
Batman'in çok çocugu var ya :D
 
You look like freddy kruger facefucked a topographical map of Utah.

Deadpool efsane geliyor.
Tek beğenmedim yanı müzük birde hiç bir Trailerde gerçek anlamda seyirci ile konuşmuyor.

Umarım final Boss'unu döverken filmi durdurup gidip Metni felan değşitirir :D
Bu arada Thanos, Dc den araklama karakterdir. Orjinal değil ne yazık ki :/
Bu da böyle bir bilgi notu olarak geçelim.
Yanılmıyorsam oradaki olay şu Jack Kirby Marvel'a gidip Darkside [ tabi o zamanlar böyle değil ] gösteriyor.
Ancak Mervel seriyi çıkarmıyor. [ işte Yunan Mitolojisinden Thor gibi ] oda DC gidiyor adam efsane oluyor :p
 
Son düzenleme:
Fantastic Four'a giden var mı?:D

4,2 şuan imdb puanı:(. Umarım Spiderman de olduğu gibi hakları tekrar Marvel'a geçer:(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık