Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 795: Intihar

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    255
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada momosuke hep hedef diyoruzda bir ihtimal momosukenin hedef olmasının nedeni babası olmasın.Sonuçta yedigi meyvenin özelligini bilmiyor ben sanmıyorum bütün gücü sadece kafaya taş koyup elbise çıkaran yada osurugla konusmasını saglayan bir meyve olsun belki göstermedigi çok uber bir özelligi vardır ondan Kin'emon u istiyorlardır.
 
Bir şey soracağım ama bu denklik olayının kesin kaynağı nedir? Hayır anlamıyorum illa aynı lakabı aldılar diye denk olmaları bana saçma geliyor. Ha belki denklerdir orasını bilemem ama sanmıyorum denk olduklarını.
Biri diğerinden 1 adım çıkıyor olabilir ama tahminen aynı mevkide oldukları için ve en büyük 4 kordan olup yeni Dünya'ya hükmettikleri için denktirler. Kim daha güçlü çıkar bilemem. Ama tahminen WB kaidoyu yeniyor , Shanks WB yi,Shanksı da Big mom tarzında güçlerde olabilir. Hepsinin güçlerini görmemiz Lazım. Biliyoruz ki bazı meyveler diğerine etki etmiyor, anti mevzusu oluyor gibi durumlar var. Ama yetişemedikleri için 4 kişi hükmediyorlar. Hepsini geçip zirveye oturacak kişi de muhtemelen KK Luffy olacak ki bu canavarlar biat etsin. Yoksa bunları dizginleyemessin . Adamlar zirve :)
 
Açıkcası marineford WB den güçlü olduğunu düşünüyorum Kaidonun Shanks'da güçlüdür ve Big Mom'da güçlü olabilir açıkcası WB'yi güçten düştükten sonra gördük.Kaido Shanks ile kapışsa ki bence kapısmazlar olaki kapıştılar iki tarafta kazanabilir hangisi kazansa öyle cok şaşırılcanı sanmam.Kaido Akainuyla vs atsa Kaidonun ezici sonuçla kazanıcanı sanìyorum.Kusura bakma ama marinefordda WB en güçlü değildi Shanksda Kaidoda yenerdi onu BigMom'ı bilmedimiz icin yenermi emin değilim.Söylediklerinden sadece 3 amirale katılıyorum zaten yenmek için 3 amiralden aşağısı ueyerli olmaz.
Hocam akainuyu ezici üstünlükle yeneceğini nerden biliyoruz ? Bahsettiğimiz adam en güçlü amiral farkında mısınız? Bunu almak için 3 amiralden aşağısı yeterli olmaz demişsiniz ama kusura bakmayında borsalino+akainunun yenemeyeceği canlı mı var dünyada? yani başta da dediğim gibi ve bize söylendiği gibi wb nin en güçlü olduğunu düşünüyorum ben kaido big mam ve shanks arasındaki sıralamayı bilmiyorum tabi. Ama akainunun çok zayıf biri gibi görülmesine anlam veremiyorum bir kere adam çok çok güçlü ve dayanıklı. O deprem meyvesinden ki wbnin son gücüydü en şiddetli vuruşuydu o, kolay kolay kimse kalkamazdı. Yanlış anlamayın kaido akainudan güçlü olabilir ama akainu da kaidodan güçlü olabilir bence güç dengeleri bu şekilde.
 

Roronoa Zoro

"Akainu Kaidou'dan güçlü"

Bölümde dikkatimi çeken diğer bir husus da; Brook'un şapkası geri dönmüş... Döne döne o dönmüş.
 
Shanks karşısında terleyen Akainu da kaido dan güçlü oldu ya ben gidiyorum:oleyo2:
Niye kaido shanks tan güçlü mü=? evet se nerden biliyoruz. Savaşta her ne kadar hala gücü yerindeyse de sonuçta yaralı ve bir yonkou daha kaldıracak gücü yoktur herhalde Mesela shanks wbyi yense ardından akainuyu görse o bile terlerdi çünkü önceki savaşı epey çetin olurdu :) @Master of Puppets kardes google a saçma gifler yazıp buraya koyma nolursun :)
 

Croco-Boy

şu 65 sayfa boyunca ölmek istiyorsa meyve yiyip atlasın diyenler var hala. Arkadaş ölmüyor işte adam. Doğuştan gelen efsane bir vücut direnci dayanaklılığı var demekki. Oda'da meyve yedirmemiştir adama belkide.

Sanki hiç söyleyen olmamış gibi hala herkes aynı şeyi söylüyor :/
 
Niye kaido shanks tan güçlü mü=? evet se nerden biliyoruz. Savaşta her ne kadar hala gücü yerindeyse de sonuçta yaralı ve bir yonkou daha kaldıracak gücü yoktur herhalde Mesela shanks wbyi yense ardından akainuyu görse o bile terlerdi çünkü önceki savaşı epey çetin olurdu :) @Master of Puppets kardes google a saçma gifler yazıp buraya koyma nolursun :)
Yonkouların Gücünü idrak edelim artık bu bölümden sonra. Herifler zirve . Amiraller ancak bunları oyalarlar. Akainu aokiji karşısında yara bere alan adamken. Kaido sadece 7 kere yenilmiş ki bunlara bitmiyor adam diyor ki ölemiyorum :flaugh: defalarca denizcilere yakalanmış Adam'ı öldürememişler bile. Sanıyor musun ki yakalandı ve kaçarken buna Akainu aokiji kizaru saldırmadı , adama engel olamamışlar işte , tek tabanca geziyor . 7 kere yenilmiş . Muhtemelen eski 4 yonkou dan 3 ü ne yenilmiştir ve varsa Hükümet'in zirvesindekilere. Amirallere değil. WG de amiral üstü güçler çıkacak. Goroseiler gibi tüm amirallerin lideri gibi. Ancak onlar bunları zapteden. Benim görüşüm bu. Korsan serisinde 4 büyük imparator bunlar. Muhtemel bunlardan güçlü herif yok, dengi var,eşiti var. Tahminim bu tabi :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık