Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 795: Intihar

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    255
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumları okudum fakat denizcileri çok ezmişsiniz. Amiraller gerçekten boş karakterler değil. Her nasıl bizim elemanlar kendini geliştiriyorsa diğerleri de yerinde durmuyor. Ayrıca dünya hükümetini bunca yıllarca yıkılmıyorsa,vardır bir sebepler .Artı olarak Kaidouyu, ölmeyen adamı ya WB yaralamıştır , yada denizciler gibi geliyor ve son olarak BB'de güçlü topluyor bir daha gördüğümüzde ne seviyede olur bilemeyiz.
Abi younkolar denizcileri veya hükümeti yıkmaya çalışmıyo zaten tam tersi onlar younkoları yok etmek istiyolar.Kaidoyu gördükte sonra denizcilerin neden younko yıkamadığını bir amiral ile younko arası güç farkını ve WB nin marineford da nasıl güçten düstüğü anladım.
 
Bu herif ölemiyorsa nasıl yenilecek ? Adamı öldürmenin yolları var da herkes bilmiyor mu acaba ? Law bunu bir türlü öğrendi ve o yüzden mi Kaido'yu seçti. Zayıf noktasını mı biliyor yani :) Yoksa Luffy bunu yense,ölmedikçe nasıl Yonkou koltuğu boşalacak bu herifin ? Ölmemesi çok büyük dert. Hem güç bakımıdan herif zirvedekilerden hem de Luffy bunu dövse . Hergün Luffy ağzıma ağzıma vursana diye bizimkileri peşler bu :D
Önceki sayfalarda söylemiştim bu vs Ichigo vs Kenpachi olayına dönecek bence :D
 
abi ne taktınız intihar edip ölememe olayına klasik oda geyiği mangalarda mantık aramayın..



-Resim net kaidonun boyu değişmiyor resimde uzaklık yakınlık kuralı var. Mesala güneşi düşün dünyadan büyük ama uzak olduğu için küçük gözüküyor :D:D:D açıkladığım şey komik geldi:D:D



Boynuz olduğu net gözüküyor ellerini kaldırmış insan fügürü hayal ediyorsan sadece hayal gücün;)
Ben onu kulaçlama atlıyor diye yorumluyorum [ Boynuzları o kadar iri değil cüsseye oranla ] :D
 
Bahsettiğimiz kişi Kaido pek normal biri değil. O kadar yükseklikten atlayıp ölmeyen adam boğularak da ölmez herhalde su kaldırıldı o cüsseyi.
Ölmek isteyen adam kendini boğamaz mı diyorsun? Bağlasın ayağına taş ölsün. Yada gitsin kafasını suya sokup boğsun kendini çok zor değil. Demek ki başka bir iş var.
 
Şimdi sizce aradıkları samuray kimdi ? Kinemon ve Kanjuro olabilir ama kılıçdan dolayı bizim Zoro'da olabilir mi aradıkları kişi ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık