Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 795: Intihar

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    255
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido madem ölme takıntılı birisi gitsin suya atlasın ( Meyve Kullanıcısı ise direk pert , meyve kullanıcısı değilse zaten belli bir süre sonra oksijensizlikten felan pert olur )
 
Hahaha, aynen ya, Wb sevdalıları vardı bana hakaret(!) eden. Yahu zaten Dof'un tepkilerinden belliydi, WB ile kapışıyor sırıtıyor, Shanks basıyor sırıtıyor, Kadio deniliyor herif altına sıçıyordu. Amirali indiririz felan diyen herif Kaidou'yu duyunca puppye dönüyordu.
Kim sana sövdü bilmiyorum ama halen WB'nin, Kaido'yu öpeceğini düşünüyorum.:)
Hem Wb'nin üzerinden 2 yıl geçti, bu süreçte bu ünvanları Kaido'nun alması çok normal bir durum. Ayrıca Shanks ile Kaido olayında da Shanks haki master olarak karşımıza çıkacak. Ünvan falan filan dinlemez, o hakili yumrukları ağzına ağzına gömer, yeri öptürür Kaido'ya. :D
Görüntü, ihtişam sizi güç konusunda yanıltmasın.
 
Abi bu nedir ya? Adam iyi ki gökyüzünden atlamış da, ölmemiş de, Shanks kimmiş de, WB'den bile güçlüymüş de vs. Adamın daha gücünü görmedik, Shanks'ı görmedik vs. Nedir bu merak anlamıyorum. Neymiş "nasıl olur da Kaido ile Shanks aynı mevkide oluyormuş". Ya arkadaş ne gördünüz? Bir bölümde ne gördünüz de milleti eziyorsunuz? Bir arkadaş demiş "Shanks ilk bölümlerde kolunu kaybediyor, Kaido gökyüzünden atlıyor ölmüyor. Kaido > Shanks" vs. Oda, editörü yüzünden Shanks'ın kolunu almış, bunun da gücünü azaltmadığını belirtmiş ama yorumlara bak.

Bana göre de bu adam WB dediğine göre WB'den tokat yemiş. O yüzden WB > Kaido. MF'da da WB'ye dalan amiraller Shanks'a dalmaya yemedi o yüzden de Shanks > WB. Dolayısıyla; Shanks > WB > Kaido.

Bir bölümde koskoca Shanks ve WB'yi harcayanlara selam olsun. Luffy bu adamı öyle ya da böyle indirecek. O zaman da böyle konuşacak mısınız merak ediyorum. Açıkçası hiç sanmıyorum.
MF de WB ve tafyasına dalan amiraller tabi hemen sonra shanksa dalmazlar adamlar yorgunlar yıpranmışlar bide shanks ile i savaşsınlar. bence düşüncen yanlış . shanks > WB değildir o. Sonuçta WB Gold D. Rogerla kapışmış adam.
 

Roronoa Zoro

Kaidou'ya nasıl bu kadar az oy çıkıyor gerçekten anlayamıyorum.
Oğlunu kurtarmaya giden WB'nin yolunu kesmeye kalkıyor herif. Ki bu WB Marineford'da gücünü, oğluna bir şey olur diye kullanamayan bir adam. Açık deniz savaşına gireceklerdi neredeyse! WB'nin meyvesinin deniz savaşında ne kadar etkili olabileceğini tartışmayacağım bile.
Amirale atar gider yapan Dof Kaidou adını duyunca resmen titremeye başlıyor, Big Mom'ın teşrifi Kaidou'nun adı kadar bile etki yaratmıyor.
Kaidou bu serinin en güçlü karakteri çıkacak, net oğlu net.
Kesin sayılar vermeden yapmak gerekirse
100-90 arası
Shanks
90-80
Amiraller,Teach,Garp (Yaşlandı sonuçta), Marco.
80-70
Law, Vergo, Luffy, Enel, Jozu, Sabo, Magellan, Zoro, Kuma, Smoker, Jinbei.
70-60
İvankov, Hancock, Franky, Sanji..
Gerisine üşendim.
İçimden bir his en güçlü karakterin Kaidou olacağını söylüyor. WB'nin üzerine yapışmış bir etiket gibiydi en güçlü ünvanı.
Eyyormlamam bu kadar.
Kaidou. "Dünyanın en güçlü canavarı" Buram buram E. Oda yakıştırması kokuyor. WB en güçlü adam ama Kaidou insan değil. O en güçlü canavar!
WB'ye saldırmaya yola çıkan biri sonuçta, oğlunu kurtarmaya giden adama "hayırdır, nereye gidiyorsun koçum?" diyen adamdan da daha az güç beklemem açıkçası.
Daha bir sürü girim vardı silinmiş
@Lord Shohei
Sen yoktun Adil o zaman forumda, herifler özelden felan küfür ediyordu bana :D
---
O zamanlar bana özelden küfür eden, atın şu trollü forumdan diyen arkadaşları bekliyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık