Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Katılıyorum, gerçi Nolan'ın Batman'de o mekanik sesi kullanması Bale'ın suçu değil ama.
Bale Deathstroke un genç hallerini canlandıracak adamdı. Hey yavrum hey. Ayaküstü harcadılar adamın imajını. Ergenlere Tanrı yaptılar başka bir şey değil.

Batman Begins 80lerde çekilen zırvalara ve kendinden sonraki iki filme göre gelmiş geçmiş en iyi Batman filmiydi. Batman imajı dışında herşey yerli yerindeydi.

Dark Knight gercekten iyi bir Alternatif Joker filmiydi ona bişey diyemem. Tekrar ediyorum iyi bir Alternatif Joker filmiydi. Benim gözümde Batman filmi falan değildi. Joker de bildiğimiz Joker değildi zaten. Filmin tek abartılı yani Joker in aşırı derecede dili dışarıda takıldığı sahnelerdi. Aklıma ister istemez kedilerim geliyordu o sahnelerde.

Nolanin üçüncü >sözde< Batman filmi. Ki ismini yazmama değmez. Klişeden ölecekti. Dark Knight i çeken adam nasıl bu filmi çekmiş idrakta zorlanıyorum. Gotham meydan muharebesi sırasında arka planda kavga etmesi gerekirken sevişen polis-suçlular hala kahkahayı bastığım sahneler. İkinci filmdeki Alternatif Joker tiplemesi ne kadar iyiyse, bu filmde ki Bane tiplemesi o kadar kötüydü. Yazsam çok şey yazarım da parmagimi yormama değmez
 
Red Hulk'u olacağı kesin değil ama İç Savaş filmine General Thunderbolt Ross yer alıyor ve bildiğimiz gibi bu adam Red Hulk o yüzden bir varsayımda bulunmuşlar.
Zaten Ross'u oynayacak adamda Ross'u farklı şekilde göreceğiz diyerek olasılıkları arttırmış ama Civil Warda uluslararası çapta olaylar olacak. Ross'da yapılan bir toplantıda görülebilir, Avengers Hulk'u kabul ey tehlikeli falan diyebilir. Ama Civil War için Red Hulk vs Hulk biraz fazla gibi geldi bana.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık