Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Kür Şad

Yenilmezler 2 nete düştü mü? Sinemaya gidememiştim, güzelim filmi kaçırdım.
 
Dawn of Justice fragmanını tekrar izledim. Ilk izlediğim zaman beğenmemiştim ama hangi kafayla izlemişim ilkini bilmiyorum cidden güzel film olacağa benziyor. Arkaplanıda boş değil gibi üstelik
 
Filmdeki hali harbi berbat.

Belki antik Mısır zamanında şekli öyledir de sonradan değiştirmiştir filmde. Maske neyim takar da esas şekline benzer. :/
Filmdeki hali harbi berbat ?

Usta bu kadar ön yargılı olmayın. Daha ortada film yok. Çıksın kötüyse beraber bok atalım.

Superman v Batman sidik yarıştırma filmi ve X-Men Apocalpyse in çekimleri daha bitmedi . Konsept arttan fazlası değil bu fotolar. Renk muhakkak değişmez . Çünkü yayınlamadan önce üstünden son kez geçerlerdi. Böyle patlıcan gibi olacak gibi. Ama boyut değiştirme muhabbeti filmde ön planda olur. Boyu , yüz hatları herşeyi defalarca değişir. Öyle yada böyle filmde ilk çıkışı okült lideri olarak , olacak gibi. Dakika 1 yeteneklerini sergilemez. 30.dk dan sonra bişeyler görürüz. Devleşme sahneleri muhakkak olmak zorunda.

Bu arasa adamın yanındaki Pyslocke çizgi roman haline bu kadar yakınken ( 1. Nightcrawler'da resmen efsaneydi) Bryan Apocalpyse i bu kadar sıvama yapmaz zaten.

SvB fragmanındada Batman in askerin tekinin boyun kırma sahnesi var. Böyle bir şey mümkün mü ? Değil. Ne diye çekilmiş anlamadım. Yedek sahne fragmana konmuş gibi bi durum var sanırım yada Batman seri katil?

Zaten Bu 6-8 ay evvelinden fragman çıkarma muhabbetleri kabak tadı verdi. Ne cgi efektleri tamamlanmış ne çekimler ama her bir filmden 15-20 sahne yayınlanıyor. Yorum yapmak giderek zorlaşıyor.

Fantastic Four filmindede bu böyle. İlk fragmanlarda boyut değiştirme sahnelerinde gidilen boyutta yer yarıldığımda çıkan lavlar bildiğimiz lav renginde fakat son fragmanda (3.) lavların üstünden cgi rötuşlar geçilmiş, lavlar artık zehir yeşili renginde.

Evet bu arada yeni FF filminde uzaya gitme muhabbeti yok. Daha çok Ultimate FF dikkate alınarak yapılmış ve hoş birşeyler çıkacak gibi. Genç FF Ler, yeni orjin vesaire , zenci Johnny de olmuş. Tek muhabbeti hovardalık ve çapkınlık olan bi karakter zenci olsa ne olur, sarışın olsa ne olur, albino olsa ne olur?

Not: Hickman ın Fantastic Four unu okudum. Orda ki karakteri oturmuş Johnny ide sevmiyorum.
2.Not: Ulan galiba ben Human Torch haterıyım sanırım :D :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık