Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma


Power Rangerstan arak bu :D 5.sınıf film tabiri doğru ordan ôzenmişler
Yaw arkadaş bu filmi yaparlarken kimseye göstermiyorlar mı ne. Hiç mi forumlarda bloglarda falan dolaşmıyor bu yapımcılar. Apocalypse'yi tasarlarken kimseye göstermemiş mi tasarlayan kişi. Hakikaten bu resimdeki gibi olmuş lan :D Azıcık paylaşımcı olsunlar yahu sorsunlar soruştursunlar böyle olsa mı daha karizmatik olur falan diye ne bilim bir fikir alışverişinde bulunsunlar. Hayır bilmesem elinde hiç imkan olmayan 3-5 kişinin kendi aralarında film çektiğini sanarım :D Cosplayler bile daha iyisini yapardı .
 
Karizmatik bir şey beklemiyorum. Çünkü bunlar alışılmışın dışında fiziki özelliklere sahip karakterler. Kendi türlerinden, ırklarından dışlanmışlar görünüşleri yüzünden. Apocalypse ve Thanos'tan sözediyorum. O yüzden çirkin olabilirler, ama biraz görkemli heybetli olmaları lazımdı.

Thanos öyle ama Apocalypse çöp gibi. :S
 
Filme aldanmayın, Apocalypse epey heybetli biridir. :a:




Ayrıca kendi ebatlarını değiştirebiliyor diye biliyorum
 
Filmdeki hali harbi berbat.

Belki antik Mısır zamanında şekli öyledir de sonradan değiştirmiştir filmde. Maske neyim takar da esas şekline benzer. :/
 
Man of Steel'e sırf şu Lois Lane yüzünden başlayasım gelmiyor. Anlamıyorum biraz daha genç birini bulamadılar mı? Resmen Clarkın annesi gibi duruyor. Hayır hadi Man of Steel one shot olsa neyse ama DC sinematik evreni çok daha uzun vadeli bir plan değilmiydi? Bu kadın zaten yaşlı duruyor daha da yaşlanacak. DC'nin asıl oğlanının sevgilisinin cast seçiminin böyle kötü olması... Benzeri bir durum Marvelda Pepper Pottsda da var ama Iron-man yaşlı durduğundan dolayı çok sırıtmıyor ama Clark:(.

Neyse belki muhteşemdir oyunculuğu izleyip göreceğim::
Amy Adams ve Gwyneth Paltrow için yazdıklarına bakıyorum da nıç nıç... :( :( :(
 

Roronoa Zoro

"You look like freddy kruger facefucked a topographical map of Utah"
Deadpool gerçekten efsane geliyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık