Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Yeni Joker'i tuttum, iyi iş çıkartacaktır lakin Harley Quin hiç olmamış ya. Sevemedim. Deathstroke'u da baya merak ediyorum. Gerçi korkum o ki sinemaya çıkmadan film biz bütün sahneleri görmüş olacağız. :S
 
Bu sahne çok meşhurdur. Düşünceler üçe ayrılmış. Bir kısım Batman'in Joker'ı aşağı iterek öldürdüğünü söyler. Diğer kısım, yakalayıp tutukladığını söyler. Sonuncular da Batman'in sadece dostane bir şekilde elin Joker'ın omzuna koyduğunu söyler. Kesin bir görüş yok yani.

Şöyle bir açıklama var morrison'dan

Grant Morrison’un Kevin Smith’e söylediği kadarıyla, eserin sonunda Batman, Joker’i öldürüyor. Yani Alan Moore, bu belirsiz sonunda aslında Kara Şovalye’nin etik kodunu ve Jim Gordon’a verdiği sözü tamamen göz ardı ederek, Joker’i öldürdüğünü ima ediyor, fakat Grant Morrison’dan başka kimse bunu anlamamış.

Podcast sırasında, Kevin Smith de şaşkınlığına yenik düşerek “Get the f*ck out of here!” diye bir çığlık atıyor, ama acaba Morrison’un teorisi doğru mu?
Çünkü DC'nin Moore'a attığı büyük kazıktan ötürü Killing Joke'u hiç beğenmediğini ve hiç bu kadar abartılacak bir eser olmadığını söyler.
 
Şöyle bir açıklama var morrison'dan

Çünkü DC'nin Moore'a attığı büyük kazıktan ötürü Killing Joke'u hiç beğenmediğini ve hiç bu kadar abartılacak bir eser olmadığını söyler.
Ben de öldürdüğünü düşünenlerdenim. Çünkü Joker'ın sahne öncesinde anlattığı fıkradaki iki deli Batman ve Joker. Batman karşıya atlayıp ışık açan, Joker atlamaktan ve ışığın kapanmasından korkan. En alt panelde de ışık kayboluyor zaten.
 
Apocalypse tasarımını bende hiç beğenmedim, ufacık bir şey, hiç görkemli değildi. :S Fragmanda da çok bir olay yoktu, kötü bir tanıtım olmuş bence.
 
X Men Apocalypse fragmanını az önce buldum. Tasarımlar çok hoş olmuş. Apocalypse in cücük gibi olması doğal .Abinin 250 Çeşit gücü var bunlardan biride boyutunu kontrol edebilme. İllaki büyür kafası atarsa binada yıkar tokatlayarak.
Magneto Apo nun kontrolünden ilk çıkan olacak gibi. Başrol adamı filmin çoğunda zombi modunda gezdirmezler. Caliban ïn filmde işi ne bilemiyorum . Ama Apocalyse in ikincil müritlerinden olabilir.
Jubilee olmuş.
Nightcrawler & Raven sahnesi peşpeşe gelmiş. Anne-oğul muhabbeti olacak bu filmde sanırim ( pozitif bir durum)
Ayrıyetten Raven artık hero olarak takılmaya karar vermiş.
Ağlak Jean, aşırı ve ötesi snob Cyclopse tiplemeleri geri dönmüş. Filmin ortalarında yumuşatılırlarsa iyi olur.
Magneto ormanlık bi alanda kulubede yaşamaya başlamış. Eşi ve çocuğu varmış ( Lorna?)
Wolverine ve Gambit filmde şimdilik yoklar. Ya süpriz olacak ya sololardan devam .( Gambit cameosu var deniliyor ama kronolojik olarak teeneger bir Gambit görmemiz gerek)
Angel in ergen , Pyslocke un daha büyükçe olması canımı sıktı. Ayaküstü onların ilişkisi gösterilebilirdi. Filmin sonunda bilinçleri gelincede bi şekilde kaybolmuş gösterirlerdi. Heyhat bu halleriylede bi yakınlaşma yazılabilir.
Profesor X ne ayak fragmanın sonunu anlamadım. Power up mı geldi. Etki altına mı girdi?
 
Fantastik 4 saçma olmuş ya.O kadınla.ateş adam kardeş değil miydi ? Hikayeyi devam değil de baştan farklı ele almak olmamış gibi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık