Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Before Sunrıse --- Gün Doğmadan



Fransız yüksek lisans öğrencisi Celine (Julie Delpy) ile Amerikalı Jesse (Ethan Hawke), Budapeşte - Viyana treninde bir çiftin kavgası ile tesadüfen tanışırlar. Jesse, Celine'e, ertesi gün uçağa bineceğini ancak parası olmadığından sabaha kadar Viyana caddelerinde dolaşacağını söyler ve Celine'in kendisine eşlik etmesini ister. Viyana'da trenden inerler ve 14 saat boyunca hayatlarını derinden etkileyecek bir beraberliğe adım atarlar

Şimdi bunun 2. filmi Gün Batmadan'ı suratımda ablak bir gülümseme izliyorum :/
 
Son düzenleme:
Tian Jiang Xiong Shi (2015)




İpek Yolu üzerinde Tiberius (Andrien Brody) önderliğindeki Roma İmparatorluğunun hakimiyet kurma çabası ve bu yolu korumayla görevli Hun Hao An (Jackie Chan) ve arkadaşlarının arasında geçen savaş konu alınıyor.
Ayrıca General Lucius (John Cusack) Tiberius'un küçük kardeşi olan Roma Prensi Publius'u abisinden kaçırması ve Hao An ile karşılaşmaları ve aralarında yaşanan dostane ilişkiye de değiniliyor.
İzlenilmesi gereken bir yapım, oyuncular olsun, aralarında geçen muhabbet olsun gayet beğendiğim güzel bir filmdi. Özellikle duvarın yenilenmesi çalışmalarında yaşanan olaylar çok güzel işlenmişti. Tabi bir de tercümanlık sırasında Huo'nun yaptığı küçük çakallıklar olaya farklı bir tat getirmiş, tabi bu ne kadar klişe bir durum olsa da.
imdb nin vermiş olduğu 6.4 lük oran filmin hak ettiği bir oran değil ne yazık ki, Rahatlıkla 7.5 i görebilecek seviyede bir yapım.
İzlenilmeyi hak ediyor. Kötü diyebileceğimiz tek yanı 2 saat gibi uzun bir süresinin olması ki onun da filme başladıktan sonra nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.
Bence film harcanan 65 milyon dolar bütçeye rağmen çok basitti o kadar para sadece aktörlere harcanmış ve hikaye çok mantıksız.bir ulusun diğer 35 ulustan korunmak amacıyla yapmış olduğu bir suru 36 ulustan insanlar beraber tamir ediyor.kullanılan savaş taktikleri çalıntı.filmin imdb tarafından 6.5 oranı ala bilmesinin nedeni dövüş sahneleri ve zengin oyuncu kadrosuydu sadece. dövüş sahneleri gerçekten güzeldi.
 

Annesiyle yaşayan ve kendi halinde bir yazar olan Selim (Engin Günaydın) bir türlü kabuğunu kıramamakta, insanlarla ve özellikle kadınlarla sağlıklı ve uzun süreli ilişkiler kuramamaktadır. Biraz sosyalleşebilmek adına kaydolduğu spor salonunda tesadüf eseri güzel Ayşıl (Leyla Tuğutlu) ile tanışır. Selim'den çok hoşlanan Ayşıl, onun hayatına girebilmenin yolunun annesi Mehpare (Füsun Demirel) ve onun tuhaf arkadaş çevresiyle iyi geçinebilmek olduğunu anlar ve hemen harekete geçer.
Kız güzel diye sabrettim, tabi biraz da Engin Günaydın'a olan sevgimden. Film başladı ve bitti hiç bir yere bağlamadılar.Herhalde kaset bitmiş, tamam o zaman deyip bırakmışlar. Çok boştu gerçekten.
 
Bence film harcanan 65 milyon dolar bütçeye rağmen çok basitti o kadar para sadece aktörlere harcanmış ve hikaye çok mantıksız.bir ulusun diğer 35 ulustan korunmak amacıyla yapmış olduğu bir suru 36 ulustan insanlar beraber tamir ediyor.kullanılan savaş taktikleri çalıntı.filmin imdb tarafından 6.5 oranı ala bilmesinin nedeni dövüş sahneleri ve zengin oyuncu kadrosuydu sadece. dövüş sahneleri gerçekten güzeldi.
Filmi izlerken ya da izlemeden önce bu kadar irdelemeyi düşünmedim, yapmadım da zati. Filmden zevk aldım mı aldım, eğlendim mi eğlendim. Bir kaç kurgu hatasını göz ardı edebilirim diye düşünüyorum.
Savaş sahnelerinde dediğin gibi bir kaç tane tanıdık sahne vardı ama çok da mühim sayılmaz. Neticede güzel bir filmdi.
 
Mad MAx: Fury Road - 2015


Konusu:
Post-apokaliptik türünün yaratıcısı ve efsanevi “Mad Max” filmlerinin ardındaki usta yönetmen George Miller'ın bir kez daha yönetmen koltuğunda oturduğu Mad Max: Fury Road geri dönüyor! Charlize Theron ve Tom Hardy'nin rol aldığı film, serinin dördüncü bölümü. Filmin diğer başrollerinde; Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Josh Helman, Rosie Huntington-Whiteley, Riley Keough, Zoë Kravitz yer alıyor. Zorlu geçmişi Mad Max’i hayatta kalmak için en iyi yolun yalnız olmak gerektiğine inandırmıştır. Yine de bir şekilde kendini Furiosa adlı liderlerinin peşinde çorak topraklardaki savaş ortamından, sürekli kaçarak hayatta kalmaya çalışan bir grubun arasında bulur. Yaşadıkları ortamı zalimce yöneten Immortan Joe’dan kaçmaktadırlar ve Joe kendisinden çalınan ve yeri doldurulamayacak derecede önemli kaybının peşindedir.

Yılın en çok beklenen filmlerinden olan Mad Max: Fury Road geleceğin dünyasında futuristik çizgisiyle dikkat çeken film özellikle set tasarımı ile göz doldurdu bile.
Yorum:
Üf Üf Üf Anam Babam Ne La Bu :D
Pir Akşın Pir Akşın Görecen
İzlemeyen varsa hiç kaçırmasın 7/24 Film Bir başlıyor. İlk 5'dan Son 5 dakkaya kadar Vın vın da vın vın :D
O kadar aksiyon var ki baydı yani :alkis:
1-2 eksik noktası var Konu biraz tırt gibi geldi birde Max biraz arka plandaydı Max olmasada olurmuş yani.
10/10
Trailer:

Areal 51 - 2015


Konusu:
Filmin konusunu bulamadım ama found footage stili Area 51 filmi pek fazla söze gerek yok :)
Yorum:
Evet afiş bile tırt ama film o kadar kötü değil izlenebilir kıvamda tabi ilk %50 izlemesenizde olur diyebilirim.
Sonu biraz gerilimli ve filmin sonu biraz tırt ama izlenir çerezlik :D
10/7.5
Trailer:
 
Jurassic World

John Hammond'ın başarısızlıkla sonuçlanan Jurassic Park denemesinin üzerinden tam 22 yıl geçmiştir. Nublar Adası'nda bu kez tam kapasiteyle çalışan, Hammond'ın hayal ettiği gibi bir dinozor tema parkı Jurassic World adıyla kurulmuştur. Ancak kuruluşunun üzerinden 10 yıl geçen parkta müşteri sayısı günden güne azalmaktadır. Parkı işleten şirketin hedeflerini tutturabilmesi için parkta yenilikler yapılır, yeni bir dinozor türü yaratılır. Ne var ki bu yeni tür, adayı ve adadakileri felakete sürükleyebilecek sonuçlar doğuracaktır.
Yorum:
İzlemeyin , hele sinemaya hiç gitmeyin. Her serinin neden ilkleri efsane olur ki. Çok zorlama senaryo ve basit olay örgüsü.
Raptorlara evcil hayvan muamelesi gördü resmen.
Ne yazık ki sinemada izledim. Doğruyu söylemek gerekirse aşırı sıkıldım. Zaten salonda dokuz kişiydik, dördü arkadaşım... Beklentim yüksekti benim de. Bizim kanallarda yayınlanan günlük dizilerdeki oyunculuk bile daha iyi geldi gözüme nedense. Basit kurgu, basit oyunculuk... Sonuç: Vasat bir film.
 
Chappie



Yakın bir gelecekte geçen filmde robotlardan oluşan bir polis ordusu, insanların güvenliğini sağlamakla görevlendirilmiştir. Ancak bu robotlardan bir tanesi olan Chappie bir gün kaçırılır ve yeniden programlanır. Bu andan itibaren dünyanın ilk düşünebilen ve hissedebilen robotu olan Chappie, artık otoriteler için bir tehdit olarak algılanmaya başlamıştır ve bir an önce yok edilmesi gerekecektir.

Güzel bir filmdi, eğlenceli.
 
The King's Speech



Kardeşinin feragat etmesiyle gönülsüz bir şekilde tahta geçen Kral VI. George, kekemelik sorununu yenmek için Lionel Logue adlı bir konuşma terapisti tutar. ( Aslında konuşma terapistini kardeşi krallıktan feragat etmeden önce tutuyor. )

Gayet güzel bir filmdi. Eğlenceli, duygusal. Tavsiye ederim.

Ben kral değilim deyip ağladığı zaman ben de ağlayacaktım :(
 
Son düzenleme:
Boynuzlar-Horns




Ig Perrish, sevgilisi Merrin’in tecavüz edilip öldürülmesi sonrası polis tarafından bir numaralı şüpheli ilan edilmiştir. Çok içtiği bir gecenin ertesi sabahı uyandığında, aynada bir gariplik fark eder. Kafasının iki yanında boynuzlar çıkmaktadır. Neye uğradığını şaşıran Ig, ilerleyen günlerde insanların kafasındaki boynuzlardan çok etkilendiğini ve kimseye yapamadıkları itirafları boynuzlardan korktukları için kendisine yaptıklarını fark eder. Tüm bu garip süreçte, sevgilisi Merrin’in aslında başına ne geldiğini araştıracak ve cinayetin faillerini insanlardan öğrendikleriyle kendi yoluyla bulmayı deneyecektir. Joe Hill’in aynı adlı romanın uyarlanan film, doğaüstü bir gerilimin yanı sıra, fantastik ve romantik öğeler de barındırıyor. Senaryosunu Keith Bunin’in yazdığı yapımda yönetmenliği Alexandre Aja üstlenirken başrol Daniel Radcliffe.

filmi görünce aklımda Daniel Radcliffe'in zamanında yaptığı artık reşitim gerekirse sahnede bile sevişirim açıklaması geldi.Kesin sevişmiştir bu tosbağa diyerek fazla beklentim olmadan izledim filmi ve evet saçma sapan sevişme sahneleri var filmde.Boş vaktiniz varken bile izlenecek bir film değil.
 
Kingsman: Secret Service



Bir nevi kalburüstü James Bond parodisi olarak da değerlendirilebilecek olan Kingsman, Kick Ass'in yaratıcısı olan Mark Millar ve Dave Gibbons'ın yarattığı çizgi romandan beyazperdeye aktarılıyor. Filmde çok yetenekli, ancak işlenmemiş bir sokak genci olan Eggsy'nin (Taron Eggerton) çok gizli bir casusluk organizasyonuna kabul edilmesi ve organizasyonun çok zorlayıcı eğitim aşamalarından geçmesi konu ediliyor. Tam bu sırada sorunlu bir dahinin tüm dünyayı tehdit etmeye başlaması, işin şeklini değiştirecektir.

Komedi, aksiyon, eğlence, hepsi var. Hiç sıkılmadım. Hele kilise sahnesi, mükemmeldi. İzlerseniz anlayacaksınız ve siz de güleceksiniz eminim. İzleyin derim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık