Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 790: Cennet Ve Yeryüzü

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam Shabondy'e 1 gün sürmüyor inmeleri. Sonra orada 1 gece kalıyorlar. Sonra Punk hazard'a ulaşmaları 1 gün sürmüyor. Orada kalmadan direk Dressrosa'ya geçiyorlar. Yolda da sadece 1 gün sürüyor.
Tam üzerinde düşünmedim bakmadım da öyle tahmini söyledim ama 3 gün sürdüyse biraz fazla garip oldu bu durum. :hoo:
 
Zaten o yüzden sıkıntı ya. Adamlar 3 ada geçti ve 3 gün sürdü. Bu hızla KK'lık çok kısa sürede gelecek. Ben şöyle 2 ya da 3 yıla yayılmasını isterdim.
Dressrosadan sonra zou var.Belki Zou'dan sonra bir süre elden ayaktan çekilebilirler,herkes peşlerinde olacak çünki
 
Yahu adam duygusal davranıyor. Ve onu kararından vazgeçirmek için uğraşıyor. Bu arada bilerek darbelerini alıyor. Zaten Bellamy öyle bir şey diyordu. Adamsan darbelerimi al gibisinden. Luffy'de adamın dibi olduğu için alıyor. Baktı akıllanmayacak basıyor bir yumrukta canını alıyor.

Dof'un en güçlü atağı bile delip geçemedi Luffy'i. Ben 50 bölüm öncesinde asıl vs'nin başlamadığını Dof ve Luffy'nin çok güçlü teknikler göstereceklerini söylüyordum. Neredeyse her bölümde. Ve vs'ye bu adamlar en güçlü ataklarıyla başlamıyorlar. Isınmalar oluyor. Birbirilerini tartıyorlar felan filan. Asıl vs başladığında tekniklerde daha da ağr olmaya başlıyor. Arc'ın genelinide değerlendirince Oda yapabileceği en iyi şeyleri yaptı. Law'ı Dof'u handikapa sokmayacak şekilde aradan çıkardı. Luffy'i de başka şekillerde yorarak vs'yi dengeli bir şekilde yaptırdı. Öte yandan Luffy'nin normal düzeninde ki saldırılarının Dof'a etki etmemesinde ki en büyük sebep de zaten bu şekilde yorulması haki kullanması yani Dof'un da güçten düştün demesi bunlarla alakalı. g3 güçlü ama yeterli hızı yoktu. Zamanda kısıtlıyken g4 yaptırdı. O sırada Dof'da her şeyini ortaya koymuş değildi. Ona da nihai tekniğini yaptırdı. Ama G4 karşısında çok zayıf kaldı. Dof dayak yiyip iyileştiren tarafken Luffy tekniğiyle döven taraf oldu.

Olayı dramatize etmek istedi. Yok geri sayımlar. Herkesin umudunun Luffy'de olması. O herkesi etrafında gücünün gösterilmei. Ve tekniğinin handikapını göstermek amacıyla adama son vuruşunu attırmadı. King Kongu yapsa bitmişti vs. Ama hikayeye katkı sağlıyor bu gibi durumlar. Net olan sonuç şu ki Luffy Dof'dan daha güçlü.

Ayrıca g4'ün bütün tekniklerini gördüğümüzü de düşünmüyorum. O adada bulmuş olduğu daha güçlü teknikler çıkarsa zaten ...

Neyse böyle işte.:)
Güzel yorum +1 diyorum
 
Dofun gücü başka mevzu. Meyvesini en çok ne için kullandı kesme biçme vs. Tekmesiyle sarayı ikiye böldü falan kuş kafesi dağı taşı biçti. Kesiyor işte temel olarak tek fark bizim oğlan hayvan kaldı Dofun yanında ona sökmedi bunlar.
Bana göre kesmek için saldırmadı ama meyve tel olduğundan kesiyor deliyor vs. Yani zoro veya fuji haki ile dalsa kesmeliler gibi geliyor.
13 yıl sakla sonra hoşaf et karakteri :( Böyle olmamalıydı :D
Asıl doflamingonun gözlük olduğunu anlatan bi fanart çalışması vardı asdfgsf :D
 
Bana göre kesmek için saldırmadı ama meyve tel olduğundan kesiyor deliyor vs. Yani zoro veya fuji haki ile dalsa kesmeliler gibi geliyor.


Asıl doflamingonun gözlük olduğunu anlatan bi fanart çalışması vardı asdfgsf :D
Kaç haftadır meyveyi gözlük yemiş diyorum, haftaya görürsünüz. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık