Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 790: Cennet Ve Yeryüzü

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkçesini yeni okudum da. Bu adam ipleri koparmış. Ne ayak bu amiral falan niye ipleri kesip olayı bitirmek yerine kafesi ittiriyorlar. O zaman adadaki en güçlü adam Luffy derim ben. Efsane güçlendi tamamda amiral olmamıştır henüz diyorduk. Ama şuna baksanıza Dofy ipleri kopardı diye şaşırıyor.
 

Alpamis

O kadar link attım bir tek Bellamy'li sayfalara takılmışsın.Olayın antilikle alakası yok.Hiçbir şeye anti olmama gerek yok.Sadece bu mangayı okurken her seferinde beni rahatsız eden bu durumu dile getirdim.
Yahu adam duygusal davranıyor. Ve onu kararından vazgeçirmek için uğraşıyor. Bu arada bilerek darbelerini alıyor. Zaten Bellamy öyle bir şey diyordu. Adamsan darbelerimi al gibisinden. Luffy'de adamın dibi olduğu için alıyor. Baktı akıllanmayacak basıyor bir yumrukta canını alıyor.

Dof'un en güçlü atağı bile delip geçemedi Luffy'i. Ben 50 bölüm öncesinde asıl vs'nin başlamadığını Dof ve Luffy'nin çok güçlü teknikler göstereceklerini söylüyordum. Neredeyse her bölümde. Ve vs'ye bu adamlar en güçlü ataklarıyla başlamıyorlar. Isınmalar oluyor. Birbirilerini tartıyorlar felan filan. Asıl vs başladığında tekniklerde daha da ağr olmaya başlıyor. Arc'ın genelinide değerlendirince Oda yapabileceği en iyi şeyleri yaptı. Law'ı Dof'u handikapa sokmayacak şekilde aradan çıkardı. Luffy'i de başka şekillerde yorarak vs'yi dengeli bir şekilde yaptırdı. Öte yandan Luffy'nin normal düzeninde ki saldırılarının Dof'a etki etmemesinde ki en büyük sebep de zaten bu şekilde yorulması haki kullanması yani Dof'un da güçten düştün demesi bunlarla alakalı. g3 güçlü ama yeterli hızı yoktu. Zamanda kısıtlıyken g4 yaptırdı. O sırada Dof'da her şeyini ortaya koymuş değildi. Ona da nihai tekniğini yaptırdı. Ama G4 karşısında çok zayıf kaldı. Dof dayak yiyip iyileştiren tarafken Luffy tekniğiyle döven taraf oldu.

Olayı dramatize etmek istedi. Yok geri sayımlar. Herkesin umudunun Luffy'de olması. O herkesi etrafında gücünün gösterilmei. Ve tekniğinin handikapını göstermek amacıyla adama son vuruşunu attırmadı. King Kongu yapsa bitmişti vs. Ama hikayeye katkı sağlıyor bu gibi durumlar. Net olan sonuç şu ki Luffy Dof'dan daha güçlü.

Ayrıca g4'ün bütün tekniklerini gördüğümüzü de düşünmüyorum. O adada bulmuş olduğu daha güçlü teknikler çıkarsa zaten ...

Neyse böyle işte.:)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Alpamis

gyjbsch

Kardeşim. Kendi kendini avutma.:) WB'nin bile handikapı yüzünden düştüğü durum gösteriliyor. Adam savaşta 1-2 saniye dinlenip kan kusuyor. Nefes alıyor. Dof'da böyle bir durum olsa bu gösterilmez miydi ? Law diyor ki organları yok olmalıydı. Ama adam hala yaşadığını görüyor. Hayal kırıklığını uğruyor. Adam anında müdahele edip atağının büyük darbesini engelliyor. Sarıyor onarıyor. G4'den sonra da bunu yaptı.

Kendini avutacak şeyler söyleme. Manga'da bunlar dair bir kanıt dahi yok.:S
 
Şu kanatlı saldırısı bana güzel göründü.

Dof G4'ten aldığı hasarlardan bu yana kadar sürekli uyanmış meyve gücünü kullandı. Büyük ihtimalle kendisini de sürekli ipler ile kontrol ediyordu. Ne bir tekme ne bir yumruk... Neyse. Dof'a neden saldırıya kafa atmış şeklinde bakılıyor. Adam karşı saldırı yapıyor. Hem saldırısı hem savunması hem de gözlüğü parçalanıyor. Garip.

Spider Web ne kadar sağlam bilmiyorum ama G4 saldırılarından her biri kafesi parçalayacak gibi duruyor. Hele son saldırı...

@Donquixote Luffy sürekli bir taraflarını ısırıp şişiriyor. O deliklerden nasıl hava kaçmıyorsa öyle :/

@Samurai Zar zor hareket eden(kendi deyimiyle) Luffy'nin Parazit'i kırmasına şaşırıyor. Belki o iş daha ince, narin ip gerektiriyordur. G4'e girince haki kaplı kollar şişiyor ipler kopuyor, çok da abartılacak bişey değil gibi.
 
Law'ı Dof'u handikapa sokmayacak şekilde aradan çıkardı. Luffy'i de başka şekillerde yorarak vs'yi dengeli bir şekilde yaptırdı.

Ayrıca g4'ün bütün tekniklerini gördüğümüzü de düşünmüyorum. O adada bulmuş olduğu daha güçlü teknikler çıkarsa zaten ...

Neyse böyle işte.:)
Ne deyim ki ikisi eşit handikapta diyorsan, amiral yapabilir mi Lufy' nin yaptığını Dofy ' e ? Adam dokunamadı bile g4 Lufy 'e. Lufy olmuş o zaman buradan yonkou ya yürüsün direkt.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık