Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 790: Cennet Ve Yeryüzü

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdiye kadar kimsede görmediğimiz şey, öyle uyan deyince olacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Ama hadi öyle bir şey olsun.Bu adam bunu bir şekilde öğrenmiş ve başarmış. niye diğer alanlarda yan gelip yatmış ben onu anlamıyorum. Kendisine bu kadar haki yetmeyeceğini bilmiyor mu? Daha fazla kasmıyor ve yan gelip yatıyor. H. haki nedir ve tarihte bunun sahipleri neler başarmış diye araştırmıştır diye sanıyorum. Bunu bilip böyle geliştirmemesi saçma. Diğer Shichiler bir şekilde rakiplerine yenilip hayata küsmüşler ve farklı planların peşine düşmüşler. Dofy öyle değil ki , niye kendini geliştirmekten vazgeçmiş.
Bak kısaca demek istediğim amirallerde açıklanan h. haki yok ve bu seviyeye kadar çıkmışlar. Ve bence H.haki+ amiral olsa birisi yonkou seviyesine ulaştırır seni.(Potansiyel sayesinde yani).Doflamingo da bu kadar şey yükleyip niye bu seviyede tutuyorsun. Olmasaydı h. hakisi derdim işte poatansiyeli buraya kadarmış.
Doflamingo kısaca ördek gibi (uçabilir,yüzebilir ve yürüyebilir ama hiç birini tam olarak yapamıyor.) İşin özeti bu.
Daha önce yazdım. Planlı programlı hareket edip KK olmak istiyor. Law da plan kurup yonko indirecekti sözde. Luffy yumruklarım yeter diyor. Oda da evet güçlü olan alır, senin pilinin yettiği yere kadar çıkabilirsin. Planla yükselmenin belli bir sınırı var ve senden güçlüsüne kurduğun tuzaklar yalan olur.
Şimdiye kadar kimse dokunmamış bu da kendini hala üstün ırk gören kutsal mallardan biri. Son bölümde gene diyor hepiniz benden aşağısını, kölesiniz falan. Bu kadar kibrin sonucu kötek oluyor doğal olarak.
 

Alpamis

DragonSlayer

Luffy dayak yiyor doğru diyorsun da orda bilerek darbe aldığını anlamayacak kadar çok mu antisin ?
 
Doflamingo vurmaması şartı ile çıkarılmış luffy'nin karşısına zaten, sırf dayak yiyecek, bizde vay be ne manyak dövüş oldu diyeceğiz:respect:
 
Ben luffy yenildi demiyorum.Luffy dayak yedi diyorum.Luffy sürekli aşağılanıyor.E.oda hep bunu yapıyor.Adamı aşağılatıyor aşağılatıyor.Sonra tada bak birde bu vardı.Sonra o teknik ortaya çıkar ve luffy kazanır.Sadece burdaki mantıksızlığa dikkati çekiyorum.
Mantıksızlık yok. Luffy için taa seri başında salak demiş zaten. Bu tür durumlara düştü hep düşecek. Bu Luffy'nin trademarkı oldu artık. Luffy Bellamy gibi birini bile yere sermiyor anında. Luffy böyle.
 
@DragonSlayer
Bellamy'den dayak yiyor ne yahu? :D

Luffy olabildiğince G4'ü kullanmamaya çalıştı ki sebebi zaten ortada.Ayakta duracak hali kalmıyor.Rakibini yıpratmadan neden G4'e geçsin? Kaldı ki şu kafesle beraber halkı biçme olayı olmasaydı,yani zaman sınırı olmasaydı Luffy daha uzun süre G4'süz dövüşecekti.
G4'e geçmesi de sorun değil ki. Luffy g4'ü ne kadar tutabileceğini bilmiyor. Bu çok büyük bir dezavantaj ama asıl saçmalık bu attığı yumruğu en atsa bu kadar uzamazdı ve bu duruma düşmezdi. Bu durum tam bir saçmalık bence.
 
DragonSlayer

Luffy dayak yiyor doğru diyorsun da orda bilerek darbe aldığını anlamayacak kadar çok mu antisin ?
O kadar link attım bir tek Bellamy'li sayfalara takılmışsın.Olayın antilikle alakası yok.Hiçbir şeye anti olmama gerek yok.Sadece bu mangayı okurken her seferinde beni rahatsız eden bu durumu dile getirdim.
 
@DragonSlayer odanın o tavrı saçma doğru ama biraz serinin ilerleme tarzı bu oldu artık hiç sorun yaşamadan yense bu sefer daha abes dururdu. Dayak yemek farklı bir şey bir ara birbirlerine vurdular karşılıklı o kadar ama Luffy bu ark Doftan dayak yemedi. Öbür yoruma gelince bir tepkiydi sadece hakaret falan yok ortada dediğin kelimenin tanımına da bak hazır bakmışken. :(
 
G4'e geçmesi de sorun değil ki. Luffy g4'ü ne kadar tutabileceğini bilmiyor. Bu çok büyük bir dezavantaj ama asıl saçmalık bu attığı yumruğu en atsa bu kadar uzamazdı ve bu duruma düşmezdi. Bu durum tam bir saçmalık bence.
Mangaların kaderidir bu.Büyük teknikler hep sona saklanır.Bilmiyor değilsin ya bu işleri. :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık