Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 789: Lucy

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçim çalışması gibi önce dof istedi oyları sonra kral şimdide gantz. Usoppta bağımsız aday takıldı.
 

Diezn

Sunucunun Dof'un dikkatini çekmek için bütün şehre Luffy'i tanıtması, ilerde Luffy'nin şehri alması için bir hazırlık olabilir bence
 
Ortada bu kadar malzeme varken böyle boş bölüm çizmek cidden büyük başarı. Niye bu kadar kasıyor anlamış değilim, mesela bu bölüm zoro kafesi durdurmaya calişirken koysaydi bi mihawk flashbacki ya da Sabo'yu gösterseydi. Arc kaç bölüm olmuş adam hala gizem yaratma peşinde, zaten bu serinin bu kadar kasıntı olma sebebi de bu. Çizer hala grand line kafasıyla arc yapıyor. Bu arc amiralin boyle pasif kalma sebebi de bu illa günü bizi tayfa kurtaracak aga. Şu amiral mevzusu cidden canımı sıkıyor, zaten pişman olmuştur bu arca amiral çizdiğine. Orada dof önüne geleni öldürüyor, iki tane kızı kukla yapmış oynatıyor, kafes mevzusuna hiç girmiyorum ama bizim amiral kafes iteliyor. Herkeste luffy diye aglıyor. Lan gitsenize amiral yanina hayır zoroda hiç sormuyor "aga sen burda napıyon" diye.
Göster ama elletme üzerine master yapmıs Oda-sama
 

Goodwill

Oda Luffy'i çok tanıtmaya başladı sanki. Eskiden yaptığı şeylerin çoğunu insanlar tam olarak bilmiyordu. Haftaya bölüm de yok ama neyse artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık