Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 27.9%

  • Kullanılan toplam oy
    61

derviş

Jon snowun ak yürüyeni öldürmesi ne anlama geliyor şimdi beklenen adam bizim jon diyebilir miyiz
 
Mükemmel ötesi bir Bölümdü insanın içine işlidiler resmen Arya'nın sahneler çok güzeldi belli bir mesafe kat etmesi olumlu bir gelişme oldu arya için.
Sonra Tyrion'un sahneler muhteşemdi Khalessiyle iyi bir 2li olcaklar gibi duruyor,Jon Snow'un Sahneleri got tarihinin en güzel sahneleriydi muhteşem Bir Akgezen Show Gördük o Kuzeyli kızın ölmesine üzüldüm baya bir sevdim kızı güzel dövüşüyordu heralde karşısında gördügü cocukları Tanıyordu saldıramadı yoksa Kolay lokma degildi Jon Snow'un kılıçla indirecegini tahmin ediyordum akgezenleri sen dibine girip o Ejdercamını sokana kadar akgezenler lime lime eder seni anca sam'in öldürdügü gibi öldürmeye yarar ejdercamı benim tahminim dev almıştır o ejdercamlarını onları eritip daha fazla kılıç yaparlar gibime geliyor.
Cercei'nin yaşadıklarına çok ama çok sevindim daha beterlerini hakediyor inşallah biran önce öldürürlerde kurtuluruz tywin lannister öldügünden beri kral'ın pek gücü kalmadı gibi duruyor.
O üstat'ın cercei'ye çalışmalarım devam ediyor demesinin sebebinin dag olmasını düsünüyorum dag'ı uyandıracak ve dag gelip kurtarır büyük ihtimal cercei'yi.
 
Azor Ahai Jon Snow çıktı ya lan.
Yok be hala kesin değil, Valyria Çeliği'nin olayı kesinleşti Sam emin olamıyordu. Belli gibiydi zaten. Ama bence Azor Ahai Jon.

Arada bölüm yorumu da yapayım :/
Önce noldu Cercei miydi? Sezon finalinin adı Mother's Mercy zaten nolacağı belli, kafalar rahat.
Sansa gerizekalısına evrenin sırrını versen bir şey yapamaz sabaha kadar Sansa olsa nolcak.
Tyrion gene The Hand olacak belli oldu. Biraz akıl versin Sansa'nın ejderhalısına. Aptal kız. Selmy'nin yapacaklarını kim yapacak diyorduk cevabı şak diye yüzümüze vurdular. Ayıp..
Sam..?
Jon'un her şeyini seviyorum. 4 favori karakterimden biri. Night King idi sanırım diğer dayı, onun tarzını beğendim. Kitapta olmayan şeyleri tamamen ayrı olaylar bunlar diye ayırdım kafamda hoşuma gidiyor böylesi <3
 
Son düzenleme:

Fatalpasa

white walkers ın amacıda herkezi kendi tarafına çekip demir tahtı ele geçirmek olmasın :D
 
Azor Ahai büyük ihtimalle Jamie çıkacak. Kitaptaki ayrıntıları görenler demek istediğimi anlamıştır
 
Azor Ahai büyük ihtimalle Jamie çıkacak. Kitaptaki ayrıntıları görenler demek istediğimi anlamıştır
Teorilerden biri de onun üzerinden yürüyor. Şu an en düzgün uyan Dany, prens muhabbetini de Maester Aemon anlattı zaten. Sonra Jon, Stannis, Victorion, Jaime, Tyrion diye de gidiyor. Hepsi olabilir, hiçbiri de olmayabilir belli olmuyor.

Kılıç muhabbeti de bu kılıçlar Valyria'dan geliyorlar, büyülüler onları özel yapan şey bu. Ve yanlış hatırlamıyorsam ejderha ateşi de kullanılıyor yapımlarında. Aslına körelmiyorlar daha hafifler ve en iyi kılıçtan bile daha keskinler. Muhtemelen ejderha ateşi işe yarıyor.

Efsanevi kurtarıcı. Bilmem kaç bin yıl önce doğmuş, insanları birleştirip onları Büyük Kış'tan kurtarmış. Sonra bir daha geleceğine dair de bir kehanet var. Melisandre Stannis diyor. Bu elemanın kılıcı ateş gibi parlıyor, ısı yayıyor. Ama Maester Aemon Stannis'in kılıcının geçek Lighbringer (bu muydu adı?) olmadığını ısı da yayması gerektiğini söylüyor. İşte o kılıçla bu White Walker'ları yeniyor. Ana düşman insanlar değil bu dünyada. Adam 5 kitabı diğer iki kitap için yazmış gibi duruyor şu an için. Neyse, işte gelecek dövecek gidecek biri cinsiyeti belli değil.
 
Kehanete göre Azor Ahai yanan bir kılıcı tutucak ateşten etkilenmeyecek deniyordu. Jon Snowun Catle black te eli yanmıştı.
Bu yanma olayı dikkatleri Jemie nin üstüne çekiyor adamın eli demirden nede olsa yanmaz. Ama oda dragon kanı taşımıyor
Bakalım nasıl baglıcak nasıl terss köşe yapıcak
 
Ryuk öğrendiğim bu adam gibi olabilmek için;yeniden dirilme ve sevdigin birinin ölümüne sebeb olman lazimmis.Kılıcını dövdükten sonra hayvan kanıyla soğutmuş ama kılıç kırılmış.Sonra karısının göğsüne sokup soğutuyor ve kılıç lightbringer oluyor.Psikopatta ayrıca.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık