Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Marco vs. Donquixote Doflamingo

Kim yener?


  • Kullanılan toplam oy
    159
Köyünü koruyamaması tayfayı bir arada tutamamasını şu an senden duyuyorum ya mangada geçti ya da uzun süredir izlemediğim için unutmuşum ama bunları bilsem ona göre yorum atardım tamam marco ile söylediklerimin birazını geri çekiyorum lakin hala çöp değildir sağlam adam ama dofu rahat alır sözümü geri çekiyorum.
Çöp olamaz, o kadar da değil. Fakat dayanıklılık gücü çok yüksek olan kişilere karşı zorlanır. Marco support gibi bir şey. O tanklar, diğerleri durdurur.
 
Marconun meyvesini Bb tayfasından biri yedi.Odanın değineceğim dediği o bence boşa ümitlenmeyin :D

Bu arada Doflamingo'nun kırbacını unuttuk.Sanjiyi ikiye bölecek saldırıyı alsa bedenini geri birleştirebilirmi sizce ?

Eğer yapabilirse gitsin Alucard ile takılsın bu evren ona küçük gelir :D
 
Shanks mezarını falan ziyaret edebilir yada Anka Shiryuu görebiliriz.

Çocuğun elinden şeker alır gibi almış adaları BB pek ümit vaad etmiyor.
Eskiden o adaları kim koruyordu?
WB , Marco, Ace , Jozu , Vista yı sayabiliriz elle tutulur güçte. Savaştan sonra kim kaldı? Marco, Ağır yaralı Jozu ve Vista nerden baksan %50-60 güç kaybetmiş bir tayfa. Karşısında kim var Deprem meyvesini de almış tam kadro tayfası ile BB. Marconun bu adaları elinde 1.5 tane güçlü adamı kalmışken tutabilmesi için şuan aktif olan yonkoulardan daha güçlü olması gerekirdi.
 
Kizaru tınlamasa Marcoyu o tekmeyi alıp yere çakılmazdı. Marco gitti adamın üper saldırısını durdurdu üstüne gitti bi de Kizaruyu uçurdu burdan bu anlaşılmalı bence.
Aokiji olayı ise bu amiraller K. hakinin ağa babasını biliyorlar ama Marco nasıl bi hızla geldiyse fark edememiş Marcoyu ve Oda yerlerde.
Akainu olayı ise doğdurur tek yaptığı onu durdurabilmektir lakin attığın sayfada Marco yerlerde değil başka bi abimiz yerlerde yani buradan nasıl marco küçümsenebilir. Zaten orda Marco ve Vista var gersi kimki amiral karşısında onlarda sapasağlam zaten.

Marco savaşta 3 amirallede karşılaşmış hatta üstüne oyunlara getirilip meyvesi de iptal olmuş olmasına rağmen Beyazsakal tayfasında en fazla iş yapmış kişidir. O savaşta bu anlaşılmalı bence. Ha Garptan da yumruk yemiş maşallah bi Sengoku ile karşılaşmamış:D
Amiraller'in Kenbonshoku Haki bildiği bilgisinin yazılı olduğu yeri gösterebilir misin?

Marco çok çok çok güçlü bir adam olduğu için o kelepçe koluna takılmadı, meyvesi yüzünden tayfayı sürekli tankladığı için takıldı. Etkisiz hale gelince, Borsalino uğraşmadı bile. İstese öldürebilirdi. Hızı ve meyvesi engeldi, bu yüzden devre dışı bırakıldılar. Ortada Beyazsakal gibi çok yıkıcı bir güç varken, Denizciler'in en büyük üç gücünden biri çıkıp da bir saat Marco'yu dövmeye uğraşmaz.

Yerde yatan Cruiel. Marco Amiral dengi olsa, o adam yanar vaziyette yerde yatıyor olmazdı. Sakazuki bildiğin dağıtmış hepsini. Marco geminin kaptanı konumunda, arkadaşı yerde yanarken o piyasada yok. Neden küçümsemeyeyim?
 
Hacı inandın mı bu dediğine?

Saldırı açısından ilk 3e girecek bir meyve Dofun meyvesi bence.
Yok be hacı o kadar da olamaz bence.Saldırı açısından ilk 3'e giren bir meyveyse eğer Luffy Law'ı da alıp kaçmaya baksın bence:ehe: Çünkü hiçbir şansları olamaz öyle birisine karşı:/
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık