Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- benim anladıgım kadarıyla, wbnin saglam halini luffynin yenme sansı yoktu. üstelik aceinde seri ilerlediginde, rayleigh tarafından luffy gibi egitilse aradaki 3 yıldan dolayı, luffyden asagı kalma sansı yoktu. o yüzden e.oda, korsanlar kralının veliahtını ve hazinesini güvenle vermek istedigi eşitini öldürdü.

- gelgelelim wbnin yıllar içinde artan yara sayısına bakarsak, bir kac kapısmada hasar aldıgı ortada. wb gibi bir adama, gencken bunu yapabilecekte ancak kaidou veya linlin gibiler cıkar. haklısın ölümüne bir kapısma olmaması daha makul. ama sabo vs issho kadarı bile kafi. düşün crocodile yeni dünyaya girmiş wbyi arıyor. wb kendi gider ezer,ki ezmişte. digerleride wb kimmiş moduna girdigi an, carpısma kacınılmaz olmustur. benim anladıgım wb, shanks dahil diger 3 yonkoyuda kabullenmiş. onlara gider yapıyor. ama onları ve gücünü kabullenmiş. sırf o yüzden shanks ona gider yapabiliyor. sırf o yüzden wb, shanks senin gibi bir adam o kolu kime kaybetti diyebiliyor. sırf o yüzden kaidou, wbyle savasmaya geliyor. akainu gibi önden squardoyu göndermiyor. adam direk wbyle savasmaya geliyor. kim savasıcak ? kaidou. yani wb en güclüydü yasadı ve öldü. ama diger yonkolarda ondan cok asagı degildir.

- gecelim teache... teach cok güclü bir adam. ama luffy bir koydu adam uctu be :D yani düşünsenize wb, luffyi bacaklarından cocuk gibi tutuyordu. luffy bırak g2 yi, g3 le vursa wbye yıkamazdı wbyi 2 yıl önce, nerde kaldı ucurmak... :D yani teachte, wbnin ayarı degil bence. shankstede meyve gücü yok, ordan kaybediyor. ben wbnin otesine, sadece rogerın ruhuna sahip olarak luffynin gececegine inanıyorum. oda zaten teachi yenip, shanksı asıp kk olmak demek. eger, teachede 3 tip haki verirse e.oda, ki bence vermeyedebilir... yinede, yami yamiye ragmen wbden asagıdadır gözümde. ha cerberus teorisini cok konustuk. cerberus olmasa bile. eger teach birde antik yada mistik görkemli bir zoan yerse... işte o zaman tam final bossu olur. bakalım e.oda ne yapacak. ve iddaalı söylüyorum su anki yonko zayıf halkası teach ve tayfası. o yüzden adamda bunu bildigi için akainudan kacıyor, meyve topluyor. seri sonunda ise shanksı bile öldürse sasırmam. eger kaidouda muazzam bir zoan vardıysada , kaidou düştükten sonra gelip meyveyi alırsa, o zaman cok fena seyler olabilir. üstte arkadas yazmıs bunu, gercekten makul bir olay. burgess dahil tüm tayfasıda cok iyi meyveler alırsa, muazzam power up alıcaklardır. çünkü teach akıllı adam. zamanı geldiginde harekete geciyor. su an gecmiyor. buda su demek; su an tayfası ve kendisi diger yonkolardan daha güclü degil, hala meyve kovalıyorlar, fırsatı görse yada dedigim gibi öyle bir zoan bulsa ve yese direk dalar yonkolardan birine ;) o yüzden görelim bakalım neler olacak :D
Nesi kafi? Akainu da dövüşür kısa süre Kizaru da Aokiji de. Burada önemli nokta bu. Yani bu adamların ayarında birisi de eğer tayfası iyiyse yonko olabilir. Kizaru direk WB'ye daldı, Aokiji daldı Akainu daldı. Öyle bir söylemişsin ki Akainu dalmayacak sanki Squardo pıçaklamasa. Gram korkuları yok la adamların. Kaido'dan farkları ne? Akainu'nun eline fırsat geçmiş bunu değerlendiriyor ne var bunda anlamadım. Kaido'nun elinde güçten düşürme fırsatı olsa kullanmayacağını nereden biliyorsun :D Korsan la bunlar. Etik metik dinlemezler.

Teach uçtu da bu sıkıntı değil ki abi. WB'ye de gelen vurdu giden vurdu. Kolay hasar almak başka bir şeydir dayanıklılık başka şeydir. Kimi adam zor hasar alır ama bu demek değildir ki kolay hasar alandan daha dayanıklıdır. WB'yi gördün işte, yediğinin hattı hesabı yok, kafanın yarısı yok devam ediyor. Teach'in olayı da bu. Yer yer kalkar. Ama şuna da dikkat mangaka az yemesi için 2 meyve vermiş. Biri iptal eder, diğeri kolayca bloklar. Kusurları örtmüş yani.

İkincisi salt bunlar da değil. Adım gibi eminim ki 3 tip hayvani haki verecek mangaka. İki yıl önce öyle koka moka yoktu. 2y sonra gör bak Teach koka yapıp nasıl azaltacak hasarı. Tam tank olacak.

Akainu'dan kaçma sebebi çok açık. Adam sırf o tayfa için shichi olmuş. Orada dalsalar Akainu inerdi ama Teach kendisi de ölebilirdi, kendisinden korkmasa bile tayfasından korkar zira hepimiz biliyoruz ki Sakazuki birkaçını götürürdü yanında. Olay zayıf halka olması değil, olay daha da güçlenmek. Ben Shiryu'yu amiral seviyesi bekliyorum mesela. Sol kolu Shiryu'ya yakın. Adam mantıklı iş yapıyor. Olabildiğine güçlenecek ki farkını koyacak. Kaido da zoan yüklemesi yapıyor misal, zayıf olduğunu düşünmüyordur emin ol. Ama fazlasını istiyor işte. Olay o.

Teach neden yonkolara dalsın ki? Bir manası yok. Kaido'yu veyahut Mom'ı devirmesi Teach'e bir şey katmaz. Bunları devirene kk demiyorlar. Herif kk olma niyetinde. Bu savaş kazandırmaz, kaybettirir. Adam kaybı falan yaşayabilir. Olay la ben bunlardan güçsüzüm dalmayayım olayı değil ki. Mantığı ve gereği yok.

3 tip devasa haki ile nasıl WB'den aşağı olur la :D WB'nin dark versiyonu olduğu bence çok açık bu adamın. Özellikleri benziyor. Ama üste yami yami de verildi. Fazlası var, eksiği yok bekle gör.
 
Teach ve tayfası dalsa kimse ölmezdi muhtemelen.Ondan dolayı kaçmadılar.Teach'in felsefesi belli.Sayfayı bulamadım ama Teach gerekli değilse tüm dövüşlerden kaçınan birisi,kendisi öyle söylüyordu.Akainu olan olay da aynen bu.Dövüşmesi için bir nedeni yoktu orada.
 
Şimdide Dof kafesin dışına çıkıp otursa muhabbeti mi başladı :/ Kapalı kafesten çıkabileceği bilgisi nerede geçti?
 
Şimdide Dof kafesin dışına çıkıp otursa muhabbeti mi başladı :/ Kapalı kafesten çıkabileceği bilgisi nerede geçti?
Bir yerde sanki baby5 ve bufalo çıkmıştı sanki ama tam hatırlamıyorum flashbackteydi galiba. Ama dofun kontrolü için muhtemelen içinde olması lazım merkezi o en nihayetinde yoksa aynen çıksın dışarı sonra da beklesin 40-50 dk. Bu arada bu seferde ben senin avatarına pek alışamadım :)
 
Bir yerde sanki baby5 ve bufalo çıkmıştı sanki ama tam hatırlamıyorum flashbackteydi galiba. Ama dofun kontrolü için muhtemelen içinde olması lazım merkezi o en nihayetinde yoksa aynen çıksın dışarı sonra da beklesin 40-50 dk. Bu arada bu seferde ben senin avatarına pek alışamadım :)
Karakteri seviyorum,yoksa avatar pek iyi değil
Tartışmaya dönersek dediğin gibi merkez Dof, yukarı çıkamaz,bu da tekniğin zayıf noktası. Tabi benim tahminim bu
 

Cedric

Bir teoriye göre Shiryu Jozu'nun meyveye sahip olacak ve Mihawk'ı yenecek, böyle bir durumda kılıcını da alır mı? Aslında o kılıcın Zoro'nun taşımasını isterdim. Belki de en sonun da o kılıcı taşıyacak kişi Zoro'dur kim bilir. Zoro Dazz'ı yendiğinde bir sonraki elmas mı diyor. Zoro'nun Jozu ile karşı karşıya gelmesi mantıklı değil o yüzden o teoriye mantıklı bakıyorum. Eğer ki teori gerçekleşirse, Zoro'nun elmas karşısında haki+teknikle üstesinden geleceğini düşünüyorum. Dazz'da da öyle olmuştu, yeni bir teknikle olayı sonlandırmıştı. Bu teorinin gerçekleşmesi için şunu diyebiliriz. Marco ve tayfası, BB ve tayfasının karşısına çıkmaya hazırlanıyorlar belki de çıkmışlardır. İki yıl içinde Marco ve tayfasının yattığını düşünmek saçma geliyor ya da bunun için daha da güçlenmekte saçma geliyor. WB'nin bayrağıyla koruduğu bölgelere hep birileri kondu, Marco bunun da önüne geçemedi. Meyve avcılığı konusu geçtiğinde acaba BB ve tayfası Marcogilden mi başladı bu işe diyesim de geliyor. Ace'in meyvesine hayranlığı vardı.İhanet ettiği takım arkadaşlarının meyvelerini de biliyordur. Almak istemesi de saçma olmaz. MF de olayı takımıyla birlike arka tarafta da izlediler. Mihawk'ın atağının Jozu tarafından etkisiz hale getirilmesi büyük bir olay. Teoriye mantıklı bakmamın bir diğer nedeni ise bu adam kendi ve takımı için bütün açıkları kapatmak niyetinde olması. Marco'nun hiç bir şey yapmamış olma fikri gerçekten ilginç olaylara bakacak olursak, WB'nin adamını öldürme, Ace'in ölümü, WB'ye full ekip saldırma, üstüne meyvesini ele geçirme. Yani bu kadar şey olmuşken kesinlikle bir karşı atağa geçmemek saçma olurdu fikrindeyim. WB'nin Luffy'İ yeni era olarak göstermesi, bir zaman sonra Luffy'gile müttefik olarak ortaya çıkmaları ve bunun için bekleyişte kalmaları fikri de var. :confused:
 
Bir teoriye göre Shiryu Jozu'nun meyveye sahip olacak ve Mihawk'ı yenecek, böyle bir durumda kılıcını da alır mı? Aslında o kılıcın Zoro'nun taşımasını isterdim. Belki de en sonun da o kılıcı taşıyacak kişi Zoro'dur kim bilir. Zoro Dazz'ı yendiğinde bir sonraki elmas mı diyor. Zoro'nun Jozu ile karşı karşıya gelmesi mantıklı değil o yüzden o teoriye mantıklı bakıyorum. Eğer ki teori gerçekleşirse, Zoro'nun elmas karşısında haki+teknikle üstesinden geleceğini düşünüyorum. Dazz'da da öyle olmuştu, yeni bir teknikle olayı sonlandırmıştı. Bu teorinin gerçekleşmesi için şunu diyebiliriz. Marco ve tayfası, BB ve tayfasının karşısına çıkmaya hazırlanıyorlar belki de çıkmışlardır. İki yıl içinde Marco ve tayfasının yattığını düşünmek saçma geliyor ya da bunun için daha da güçlenmekte saçma geliyor. WB'nin bayrağıyla koruduğu bölgelere hep birileri kondu, Marco bunun da önüne geçemedi. Meyve avcılığı konusu geçtiğinde acaba BB ve tayfası Marcogilden mi başladı bu işe diyesim de geliyor. Ace'in meyvesine hayranlığı vardı.İhanet ettiği takım arkadaşlarının meyvelerini de biliyordur. Almak istemesi de saçma olmaz. MF de olayı takımıyla birlike arka tarafta da izlediler. Mihawk'ın atağının Jozu tarafından etkisiz hale getirilmesi büyük bir olay. Teoriye mantıklı bakmamın bir diğer nedeni ise bu adam kendi ve takımı için bütün açıkları kapatmak niyetinde olması. Marco'nun hiç bir şey yapmamış olma fikri gerçekten ilginç olaylara bakacak olursak, WB'nin adamını öldürme, Ace'in ölümü, WB'ye full ekip saldırma, üstüne meyvesini ele geçirme. Yani bu kadar şey olmuşken kesinlikle bir karşı atağa geçmemek saçma olurdu fikrindeyim. WB'nin Luffy'İ yeni era olarak göstermesi, bir zaman sonra Luffy'gile müttefik olarak ortaya çıkmaları ve bunun için bekleyişte kalmaları fikri de var. :confused:
Zoro Mihawkın kılıcını taşıyamaz. Zoro tek el kullanımına uygun nispeten daha küçük kılıçlar kullanır. Mihawkın ki ise çift el gerektiren bir oldukça iri kılıçtır. Yani çok iyimser bir tahmin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık