Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 787: 4 Dakika Kala

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    143
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof fanlarından daha çok tiksindiğim varsa oa Zoro fanıdır. Haki taşması dediler bölümü baştan okudum birşeymi kaçırdım diye ama basit bir efekti taşma yapmışlar.

Abi one piece bu başka serilerle karıştırmayın taşma yok göz açınca hakinin artması yok..
 
Onu bunu bilmem,Zoro kafesi durduramadı,en iyi ihtimalle yavaşlatacak.Kafes yine Luffy sayesinde duracak

Kavga başlasın!
 

Emre

Fena bölüm değildi. Doflamingo o haldeyken bile 'uyanış' kullanip milleti rahatlikla harciyor. Bu kadar sıkı bir karakter harcanmayacak gibi. Tahminim ölmeyeceği yönünde.

Sabo'nun kin gütmeme olayı , coğu kişi gibi bana da çok saçma geldi. Ama marineford savasinda Ace, Luffy'i görünce : 'Bu benim hayatim ve kendi seçtiğim yol. Neden geldin?' demisti. Sabo da ayni seyi vurgulayarak size kin güdmüyorum dedi. Yani Sabo ve Ace'in yaklaşımı bu şekilde. Ama çoğumuzun ve Luffy'nin bakişı böyle olmadığından bize saçma geliyor.
Sabo vs Burgess'a gelecek olursak eğer; Sabo'nun Burgess'in saldırısından etkilenmemesinin mantıklı 2 açıklaması olabilir:
1. Sabo, kenbunshoku haki kullanarak Burgess'in hakiyle vurmayacağını biliyordu ve bedenini ateşe çevirdi.
2. Sabo, kenbunshoku haki kullanarak ya da tahmin ederek hakili vuracağını biliyordu ve yine kenbunshoku haki kullanarak darbeyi alacağı bölgeyi biliyordu. Bu bilgilerle darbenin geleceği bölgesini ateşe çevirdi ve vücudundan ayirdi.Yani gövde ve kafa kısmını logia ozelliklerini kullanarak alt kısımdan ayırdi. Burgess'in vuruşu da sadece havaya gitti.
Bana göre ikincisi oldu. Ayrica haki ile vuruşun bedene değiyorsa ( ki burada değmiyor, boşluğa vuruyor ) etki etmeme şansı yok.

Son olarak da Zoro'nun kılıcına kapladığı buso hakiden bahsedecek olursam, iki olasılık mevcut:
1. Oda, hakinin nesneye aktarımını, yayılımını resmetti.
2.Kılıca aşırı haki yüklendiğini göstermek için böyle bir şey yapti. (Ki ipler için fazla haki kullanması gerek olduğu ortada.)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Roronoa Zoro

@Züleyha yorumları okudum da cidden işin suyunu çıkarmışsın artık. İlk başlarda daha mantıklı yorum yapıyordun. Keşke seni yorum yapmaya teşvik etmeseydim. :( Law ile Dof'un hakisi aynı hatta Law'ın hakisi daha güçlü demek nedir? o_O Dof'un gözlükleri Zoro'yu döver.:a:
 
Bu Zoro Luffy kıyası yine anime içi kıyaslama ,genelde farklı animeler deki karakterler kıyaslanıyor saçma sapan kıyaslamalar olan diğerleridir.
 
Saniyesinde trollük tuttu , yapmayın beyler.:(
Eski üye olduğunu zaten 2.-3. Mesajdan sonra belli etti.Züleyha diye isim mi var :D.
Ama haterlari kızdırmış olması yeter :).Baslarda çok yanlış şeyler demiyordu ama haterlera hak ettiklerini yapıyor :)
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık