Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Marvel filmlerinde gerçek izleyiciler hemen belli oluyor ona bayılıyorum. Film yazılarını görünce salonun %70-80 i boşalıyor. Marvel yapımlarını tanıyanlar devam ediyor izlemeye falan. Gerçi çok bir şey göstermediler.
 
Bizde 5-6 kişi kalmıştı.
Bugün 10 kişi falan kaldıydık. Çoğu kişi alakasızdı ama filmle. Önümdeki eleman yanındaki kıza Jarvisi anlatıyordu. Yanımdaki kızda yanındaki elemana X-men ile Avengers arasındaki farkları falan anlatıyordu. Çok üzüldüm. Kız ama baya biliyordu ya Civil War'ı falan da anlattı takdir ettim :D
 
O adamı (adam denirse) çok güçlü gördüm ben. Alayına gider bir havası var.

Taşlardan biri bundayken infinity gauntlet nasıl tamamlancak? Thanos alcak mı bundan ne iş?
Benim tahminim 5'ini tamamlar son Avengers filminden önce. Arkasından Visiondakini almak için dünyaya saldırı bizim ekiple de böyle karşılaşır. Ilk filmin sonunda bizimkiler yenilir ve Thanos tamamlar Infinity Gauntleti.
Bu arada QuickSilver'ı canlandıran adamın daha sözleşmesi bitmemiş yani sonradan Coulson style geri dönebilir

Bana Civil War filminde Vision Scarlett falan biraz tarafsız kalırlar gibi geliyor. Çünkü ne biliyim hepsinin aktif rolde yer alacağı bir film Captain America filminden daha ziyade Avengers filmi olur. Ayrıca filmde Baron Zemo'nun(kendisi Cap'ın azılı düşmanlarıdan olur) filmin ÇR'den çok farklı olabileceğinin bir göstergesi. Ayrıca benim tahminim Spider-man'in orjini bu hikayede atılacak. Eğer bu tahminim gerçek olursa sırf Parker'a bayağı süre ayırmak zorudalar demektir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık