Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 786: Gatz

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akainu lav adam olmasaydı ona da yürürdü de işte bakma. :/ Vurdu mu eli kolu kaptırma tehlikesi var.Haki lazım bizimkine sadece. :cool:
Yok o herifte ben başka şeyler görüyorum. O yaşına rağman power-up alacak bir yerlerden bana kalırsa. Artık yüzyılın Dr. Wegapunk mu bi ayar çeker buna veya başka türlü bilmiyorum. Olmadı bence Aokiji ile olan savaşında bir adım daha ilerledi bu abimiz filan.
Amiraller içinde tek sıkıntısı olmayan adam. Hepsi kafadan kırık tek bu var içlerinde öyle yada böyle görev adamı :D
 
Çok kötüye basacaktim, yanlışlikla çok iyiye basmışım hey allam. Luffy dende Dof tanda çok sıkıldım. Keşke Impel Down zamanında yaptığım gibi 1 sene ara verseydim. Derli toplu okurdum. Oda her hafta yörüngeyi saptirir oldu. Bu kafayla ağustosa kadar Dressrosa dayız
 
Bir ara forumda Dressrosa'nın Eylül veya Ekim ayında biteceğine dair birşey paylaşılmıştı. Sanırım gerçek olacak.
 

Melih belli bir takipçi kitlesine sahipsin ve her dediğine inanan insanlar var, bunun sonucunda bence demeyerek söylediğin her kelime mit halini alıyor. Lütfen yapma.

1. Olarak Jinbei'nin kitabeyi aldığı kesin değil, kare şeklinde o adadan bir şey götürüyor, şekil olarak uyuyor ama bu kesin değil. Kesinmiş gibi konuşmayalım.

2. Haki'nin benzin gibi olduğuna dair bir durumda yok. Panda çevirisine göre bu anlam çıkıyor, ama Stream çevirisine göre çıkmıyor. Hala bir kesinliği yokken, benzinle benzeştiremeyiz.

3. Olarak, Haki'nin benzin gibi olduğundan bahsediyorsun, buna rağmen Dof'u Luffy'den üstün tutuyorsun. Luffy adaya çıktığından beri, kolezyumda dövüştü, Don Chinjao ile Hakili dövüş gerçekleştirdi. Bellamy'ye saldırmayarak bir ton darbe aldı, Dof'un kuklası ile uğraştı. En son full beden haki moda geçip, 10 dakika kadar öyle kaldı. Daha bu kadar uzun süre kalan birini bile görmemişken bu kadar kesin bilgi veriyorsun. Benim gördüklerime göre, eğer sen benzin "teori"'sinde haklı isen, Luffy'nin Haki'si Dof'tan fazladır.

Smiley'den sonra ölen meyve ruhunun en yakın meyveye geçtiğine dair bir şey gördük, bu mümkün olabilir, bu bir teoridir. Aynı zamanda Bbear karanlık meyvesi ile çekiyor da olabilir. Bana 1. si daha mantıklı geliyor, Burgess'in bıçakla öldürmeye yönelik saldırı yapıyor olma amacı bunu gösteriyor bence.
- şimdi mehmet beni biliyorsun, bunu kac defa dile getirdim. benim yazdıgım her mesaj bencedir. burdaki her arkadasımızında aynı... sonucta, e.odanın amcaoglu türkiyede oturmuyor. herkes gördügünü yazıyor. o yüzden burdan tekrar edeyim, yazdıgım her sey bencedir zaten ;)

- sonra, jinbeinin kitabe aldıgı yüzde 90lık bir olasılık bence. zaten olasılık kuvvetli olmasa ve bizdede robin olmasa, bu kadar kesinmiş gibi yazmazdım. eldeki veriler ve sekil o bezin içindekinin kitabe oldugunu gösteriyor.

- hakinin benzin gibi olusu, benim basit bir örnegim. daha öncede yazdım , konusuda var. e.oda saiyajin , super saiyajin olayından esinlenmiş diye. ortada bir benzinlik var adıda ; ruh... yani haki. bunu busoshoku olarakta kullanabiliyorsun, kenbunshoku olarakta. cok fazlaysa ve belesse, metin akpınarla, rahmetli zeki alasyanın filmindeki gibi bol bol salabiliyorsunda... bu artık kesinleşti. ben daha öncede hiç bir ceviri yokken yazdım. su ankiler, önceden görünenin aynısı. bir güc bedavada gelmez. e.oda, defalarca söyledim akira toriyama hayranı. bleachin reiatsusu , hunterın neni , narutonun chakrası , ftnin büyü gücü hepsi aynı. birsey bitmezse sacma olur. o yüzden houshoku sahipleri özel dedim. o yüzden, sahip oldukları miktardan korkuyorlar dedim. halada aynı yerdeyim. bu bir teori bence, ama kesinleşti gibime geliyor.

- son olarak doflamingo ve luffynin haki kıyası. şimdi kesin olarak biliyoruzki, hakiyi yenileyebiliyorsun. ee luffy bunu 10 dakikada, doffyi indirecek kadar yapabilirim diyorsa... demektirki, kolezyumdaki haki kullanımlarının bir önemi yok. rebecca et yedirdi, olay bitti gözüyle bakabiliriz. doflamingo hakisini hala stabil tutuyor. luffy ise tüketti. aralarında cok fark olmamakla birlikte, doflamingonunda sürekli kokayla kendini korudugunu hesaba katarsak, ayrıca iplerinede haki ilettigini... ben doflamingoyu daha önde görüyorum.

- olayı potansiyele cekmemek gerek. doflamingo, şimdi luffyden üstün olsa ne olur. yaş kıyasına girince, benim gözümde doflamingo, luffye göre cöp ;)

- teach olayıda şimdilik muamma. elde iki olusturulabilir teori var;

1. burgess, luffyi cuvala tıkıp teache götürecek, tabiki öldürdükten sonra... ki biliyoruzki kullanıcı ölmeden meyveyi alamıyorsun.

2. burgessin sırtında bir sürü meyve var. luffyi öldürüp, gücünün o meyvelerden birine gecmesini bekliyor.

hangisi olur bekleyip görmek lazım.

@Dragon Dof haki olarak Luffy den nasıl fazla oluyor? Dof Dressrosa'dan beri 1 kere H. haki kullandı ondada Luffy ile ayak çarpışmasında bunların haricinde doğru düzgün B. haki vs kullandığıda yok. Luffy geldiğinden beri arenada Chinjao ile ayrıca mangada göstermese bile Ucy'i ehlileştirmek içinde H. haki kullandığınıda düşünüyorum. Dof ile karşılaştığında da kullandı nerden baksan 2-3 kere senin benzin tabirinle depodan bol bol salmış. Adam her saldırısında B. haki kullanıyor. Son zamanlardaki saldırıların, savunmaların hepsi haki temelli Luffy'nin. Bunlara rağmen Dof g4 Luffy'ye dokunmayı geç doğru düzgün göremiyor bile.

Dof'un Luffy'den bariz şekilde üstün diyeceğim tek tarafı daha öncede dedim yine diyorum douriki bazında. Adamda fiziksel dayanıklılık çok iyi (en azından Luffy'e göre) yapmadığı cacık kalmayan meyvesini saymıyorum bile. Adam ölümcül saldırılar alsa bile meyvesiyle sanki bunlar hiç olmamış gibi hareket ediyor (Law'ın Gamma'sı sonrasında bundan dolayı Dof'un teklediğini gösteren tek sahne yok.)

Luffy'nin yenildiğini yazanlara, Luffy'yi gömenlere bir şey demek istemiyorum. Haterlıkta master yapıp uğraştırmayın yeter.
yukarıdada yazdım. kesin bir bilgi var. luffynin seviyesinde bir haki bile, 10 dakikada yenilenebiliyormus. bu su demek; kolezyumda kullandıgı hakinin benim için bir degeri yok. olaya vs baslangıcından bakıcaz. ee o haliyle bakınca ikiside eşit olsa bile, biri hakisini bitirip digeri bitirmiyorsa ben oyumu dofa veririm.

yani kolezyumu işin içine katmak mantık dısı. doflamingonun luffyi görememesi de, her saldırıyı kokayla karsıladıgı ve haki kullandıgı gercegini degiştirimiyor. üstelik belkide, bedeninin dirayetinide böyle sagladı. yani sıtınada koka verip darbeleri hafifletmiş olabilir. ayrıca luffy daha fazla haki salmıssa bile, doflamingoda hala daha haki varsa yine ben oyumu dofa veririm.

benim kendim anladıgım kadarıyla ;

dourikide; doflamingo 10/8 önde.

hakide; 10/9 önde.

meyve gücünde ise g4 sayesinde 10/8 geride.

g4 yüksek hakiyle oluyor. ama saldırıların o varyasyonlarını meyve saglıyor. yani luffy dofu meyve + haki kombinasyonunda ezdi. yani bu kombinasyonda; 10/7 gibi duruyor.

birde olaya su acıdan bakarsak, luffy 5 dakika daha dayansa , belkide dofu öldürür. ama sonradan yapılacak, diger vsler ve sonuclarını bilemeyiz. bu vsyi ayaga kalkarak dof kazandı. çünkü savas bire bir olsa, doflamingo hareket edemeyen bir luffye istedigini yapabilirdi ;) lucci kalkamadı, doflamingo kalktı basit ama net bir fark.

ben zoro fanıyım, ama adil olurum her zaman. luffy, dofa eşit oldugunu gösterdi. ama tüm alanları kattıgımızda bence hala dofdan az geride. zaten g3 teki gibi, g4 ünde zayıflıgını çözerse doflamingoyu top diye oynar luffy;)

bu caponlarda hep böyle. narutoda, rasen shurikeni senjutsu sayesinde sınırsız atana kadar, anlık cok güclüydü. kaio - ken bedene cok yük bindiriyordu . nihai getsuga tenshou, reiatsuyu tüketiyordu. yani hep büyük güc , büyük bir bedel gerektirir felsefesi var. hepsinde farklı yardım geliyordu...

e.odanın bize gösterdigiyse, denizdeki en tehlikeli gücün yansıması; yani mihawkın bahsettigi, luffynin herkesi yandası yapabilmesi gücü. sırf bunu gösterebilmek için de 10 dklık parti yaptı :D
 
Son düzenleme:
Bazı arkadaşlar yok efendim dof şöyle dövdü böyle dövdü demiş luffy'i , aynen katılıyorum size fakat kendinizi avutmanız kısmında . Dayak yeme nasıl olur Dofy bir kaç bölümdür gösteriyor bize ( Sağlam dummy oldu bu arada . Dummy = Eğitimde kullanılan cansız beden ) ve her kötü adam gibi ağzı burnu dağılmış bir şekilde Yerde yatacağını bildiğim için sadece gülüyorum size :D
 
Bence her meyve kullanıcısı öldükten sonra cesette bir öz bırakıyor. Teach bu özü kullanmanın yolununu yami yami sayesinde bulmuştur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık