hacı seriden haber var mı şuan gidişat nasıl, iyi akşamlarBirkaç güne gelir diye umuyorum. Editörün işleri vardı, ondan toplu güncelde veremedik. Ben serinin çevirisini bitirmek üzereyim, 80 bölüm falan kaldı.
hacı seriden haber var mı şuan gidişat nasıl, iyi akşamlarBirkaç güne gelir diye umuyorum. Editörün işleri vardı, ondan toplu güncelde veremedik. Ben serinin çevirisini bitirmek üzereyim, 80 bölüm falan kaldı.
Editörün sınavları yoğun geçiyor, o yüzden gecikme yaşandı. Hafta sonu bitireceğini söyledi, Cumartesi ya da Pazar gelir diye umuyorum.hacı seriden haber var mı şuan gidişat nasıl, iyi akşamlar
tamamdır tesekkurler seninde kalemine, çevirinevsağlık böyle bir seriyi türkçe olarak görmek 3-4 yıldır içimdeki istekti gerçekleşmesi mutlu etti tekrardan iyi gecelerEditörün sınavları yoğun geçiyor, o yüzden gecikme yaşandı. Hafta sonu bitireceğini söyledi, Cumartesi ya da Pazar gelir diye umuyorum.
Rica ederim. Çevirinin tamamen bitmesine 45 bölüm falan kaldı. Amacımız 2026 içinde tamamlamak, tamamlamasak bile en kötü 40. cilde kadar getirmek. Yani Protoporos bitmiş olur.tamamdır tesekkurler seninde kalemine, çevirinevsağlık böyle bir seriyi türkçe olarak görmek 3-4 yıldır içimdeki istekti gerçekleşmesi mutlu etti tekrardan iyi geceler
Berserk'i kolaylayabilirsem ben de yardım etmeyi düşünüyorum bakalım, gene de bu sene sonuna kadar bitmesi fazla iyimser bir senaryo olur.Rica ederim. Çevirinin tamamen bitmesine 45 bölüm falan kaldı. Amacımız 2026 içinde tamamlamak, tamamlamasak bile en kötü 40. cilde kadar getirmek. Yani Protoporos bitmiş olur.


