Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Film Z

z delikanlı adammıs harbi,hayalide kahraman olmakmıs,ama denizcilerin içindede pislik oldugunu ögrenmiş maalasef.luffy hepsinin pertini cıkarana kadarda kalıcak.ama bu zephry denen adama hayatını okuduktan sonra saygı duymaya basladım ;)

dipnot; shiki ve zephyrinin yenilmesi tam mantıga oturmuyor bu bir gercek ama shounenlerde mantıga oturmayan neler oluyor.e.odaya hususi sormuslar luffyi z yi nasıl yenebildi diye,e.odada yaslı ve bir kolunu kaybettigi için demiş yani olay bitti...mangaka diyorki,75 yasında,bir kolu olmayan zden luffy güclü ;) sırada 2 kollu genc amiraller var :D

shiki olayınıda iyice ögrendikten sonra,luffy shikiyi,moriayı yendikten sonra harcıyor.yani kizaruyla karsılasmadan önce.ordaki zamana denk tutarsak güc dengelerini,z de shikide,kizaru ve rayleghiden gücsüz adamlar.üstelik aynı kizaruyla filmde z vs yapıyor.ada havaya ucuyor kizaruda tık yok,z kmlerce ucuyor bizmkilerin gemisinin yakınına kadarki,bilincini kaybetmiş.yani denizciler bulsa işi bitti.yani su an ki amirallerden gücsüz her türlü bu sonuc cıkıyor.zaten shicbukaie kol kaptıran amiral bırakında,shicbukai gücünde en az 4 adam indirmiş luffye yenilsin itiraz yok benden:flaugh:
Kizaru'nun filme dahil edilmesi tamamen bu yüzdendir bence, yani Z'yi amiral gücünde görmeyin işte Kizaru burda der gibi.
Luffy grand line'a girer girmez Crocodile gibi birisini yeniyor, ancak hakiyi öğrenmiş haliyle yaşlanmış ve sakat kalmış Z'yi yenmesi olay oluyor, ikisinin bir farkı yok aksine ikisini kıyasladığımda Crocodile'ı yenmesi daha büyük başarıdır bana göre.
 
Valla z gibi bi adama kara kol lakabı verilipte kolunun kesilmesi sıkıntı.Z kolunu zırh tipi yaptıgı halde mi kesildi acaba , öyle bir şey varsa bizim luffy içinde sıkıntı olacaktır ,zaten adamın kolu bacagı uzuyor yani kesici saldırılarda çok açık verir luffy ?
 

A$CE

Valla z gibi bi adama kara kol lakabı verilipte kolunun kesilmesi sıkıntı.Z kolunu zırh tipi yaptıgı halde mi kesildi acaba , öyle bir şey varsa bizim luffy içinde sıkıntı olacaktır ,zaten adamın kolu bacagı uzuyor yani kesici saldırılarda çok açık verir luffy ?
Savaştaki WBde hakide iyidi ama baya büyük saldırılar aldı yaştan kaynaklanıyordur bu iş bence.
 
Luffy g2 olmadan vs yapıyor yada yoruldu ara mı verdi, jet gatling yapsa süper olurdu ha yada red hawkın jet gatling var mı ki ?
 
Ain'de baya güzelmiş tayfada nami veya robin'nin yerine olmasını isterdim.
Luffy vs yaptığı yerde lavlar var acaba zarar görmüyor mu lastik yada ayakları.
 

A$CE

savaşta ki wb yaşlıydı ama akainuyu alacak güçteydi ve aldıda. karasakal hile yapmasaydı marinfordu da yıkacaktı adam. bunları yaşlı bir adam yapıyor:D
Yok bahsettiğim olay WBnin gücü değil yaşlandıkça formdan düşme olayı.Normalde haki kullansa o duruma düşmezdi bile, kafası dağıldı adamın.
 



Film Z Resimler










Volume Z İçerik








[YOUTUBE]WWiqMF0iRA0[/YOUTUBE]
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık