Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Spoiler Yorumları

Bölüm Kaç Kemer Ederdi?

  • Birden fazla

    Kullanılan: 45 32.6%
  • Bir tane yeter

    Kullanılan: 45 32.6%
  • Kemerlik bölüm değil

    Kullanılan: 48 34.8%

  • Kullanılan toplam oy
    138
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözlüğün modele bak, görmemek için takmış gibi duruyor. :)

Abi taşa göz açarken ki efektler(eğer manyak kendi saldırısıyla yaptıysa tabii) önceki bölümlerdeki saldırılar falan sürekli bir patırtı gümbürtü var. Daha önce bir yerlerde Goro Goro No Mi(Enel) Rumble-Rumble Fruit olarak çevrilmiş. Çok zorlama bence de ama sakın bizim köyün delisi Enel'in meyvesinin eski sahibi olmasın. Biliyorum büyük saçmaladım her türlü yorumunuza açığım :D
 
1- Daha önceki mesajlarda ben de bunu söyledim zaten. Genel olarak halkın yanılgısı Rogerın her şeye sahip olduğu GLyi fethettiği vs yalanı. Kaido da bu genel yanılgıyı tekrarlıyor. Kendisinin bizzat gördügü deneyimlediģi dogru bir bilgi değil yani.

OPta karakterlerin kendi bilmedikleri şeyleri duydukları haliyle söyledikleri sürekli olan bir şey Sengoku örneğini bu yüzden veriyorum. Tanri Vadisinde Garp ve Roger tesadüf karşilaştı diyor yalan, Roger hazine için gidiyor Garp da Rogerı yakalamaya gidiyor. Kaidonun o konuşmasinın aynısı, onlar gerçeği bilmiyor biz biliyoruz.

2- Usoppla Kaidonun beyanları aynı değerde değil, tabi ki Kaidonun beyanları esas alınacak boş beyan falan da değil.

Kaido 15- 21 yaş arası 6 yıl Rocks tayfasında kalmış, Rocksin gücünü ilk elden biliyor, Tanrı Vadisine gelirken Roger benim diyor, eğer duyum deģilse Tanrı Vadisinden önce en az 1 kere karşılaşmış olabilir. Ki Tanrı Vadisinde de Prime Rogerın gücüne şahit oluyor. Kendi kapışmış, kapışmadıysa bile Odenin Roger vs WByi görmesi gibi görmüş olabilir.

Luffynin korsanlık gećmişi 3 yıla yaklaştı, biraz haki öğrenince Inuya da Fujiye de bakıp bu amca güçlüymüş diyebiliyordu. Birak da doğduģundan beri savaşan Kaido sezsin kimin ne kadar güçlü olduğunu.

3-Ben mangayı takip ediyorum, Garp bu adamın adı duyulunca antrenman yapıp tek atıyor, manga hikayesinde Çinjao efsane falan değil, 500 milyonluk efsane olmaz zaten. Rogerla karsilastiği da hiç gecmiyor.

Hadi hepsini geç, bu adamın tekini yeyip emekli olduğu tarih 30 yıl önce, yani Roger ölmeden 6 yıl önce bırakıyor. Beyanlarının güvenilmez olduğu burdan belli, ayni Kaidonun 1. Benddeki ifadesi gibi bu da halkın genel yanilgisini soyluyor, ozetle bildigini degil duydugunu soyluyor.

4- Garpdan dinlese böyle yalan söylemez. Roger ve Garp tesadüfen tanri vadisinde denk geldi ve birlikte ejderleri ve kölelerini korudular diyor. Basbayaği sagir duymaz uydurur ifadesi.

5- önüme çikacak kimse olmasa (kimsenin son adadan OPtan haberi yok, savaş yok rekabet yok) ve dağın taşın ne dedigini duyabilsem ben de bulurum, ölurken de hepsini orda biraktim derim :)

Sana şu kadar söyleyim, bunlar gökyüzü adasına çıkıyorlar, Roger bu Pone de güçlü bir silahtan bahsediliyor diyor, Oden de okuyor ve evet Poseidon diyor. Daha Odeni yanina almamis, elindeki red pone kopyasiyla diyor ki 4 poneyi bulursam son adaya gidecegime inaniyorum, inanmiyorsun ki, aslinda o ponede yazilani duydun sen.

Oden olmasa ve birkac yili daha olsa bu ses duyma yetenegiyle Rafteli bulabilirdi Roger, hikayenin bugu resmen



Rogerın kendisi söylüyor


Roger bir fatih değil, bir kaşif, bizim.Luffy daha GL ve NWdeki bir şeridi tamamlayamadı, Roger ise dünyadaki tüm adalara ayak basmaya calişmiş ve bu yüzden defalarca kez başa dönüp şerit değişmişler. Adamın kendisi tüm.adalara ayak basarsak en muhteşem tayfa oluruz diyor. Güçle tamamen alakasız bir durum

Rogerın iradesi mirasi falan da yok, var olan şey OPu bulduğunda öğrendiği JoyBoyun Wanolulara yazdirdigi ve Lilynin dağittiği tarih. WBnin Rogerin bekledigi adam dedigi aslında Rogerin bekledigi degil 800 yıldir beklenen NIKA, bunda Rogerın tek faydasi tarihin ortaya cikmasina katkisi baska bir numarasi yok.

Eğer Roger dünyayi kurtarmaya calisip basaramayan biri olsaydi o zaman iradesi mirasi vs olurdu ama yok, adamin kafa yapisi belli, kurtarici degil bu adam kaşif.

Diger yandan bu adam hicbir yerde en guclu diye anilmiyor. Bak az önce 965e bakacam diye yanlislikla 996. Bölüme baktim bölümün kapak başlığı en güçlünün adası. Kaidodan bahsediyor yani.

WB sağken hem mangaka hem Garp hem Shanks ve dahası en güclü oldugunu kabul ediyor,

Kaido varken hem mangaka hem Law Hawkins gibi korsanlar en guclu oldugunu kabul ediyor adamin bulundugu yere amiral o varsa ben gelmezdim diyor, Yonko Shanks 20 yildir onunden gecmemis

Şimdi fblere bakiyoruz Roger varken kim diyor ona en guclu diye, kimse, kim çekiniyor saldirmaya kimse.

Rogerin 1. Bolumde cikan hikayesi surekli retconlarla bitti artik, Roger siradanlasti
Adamın tüm adalara ayak basma hedefi ve hayali onu güçlü yapan. WB aile yeter diyor Kaido içki, ticaret, eğlencede. Bu hedef ve onun peşine koşmak aslında daha güçlü olmalı.

Roger son adaya gittikten sonra yanlış zamanda geldiğini anlıyor. Kaderdeki adam Luffy'miş o değilmiş ama yine üstüne düşeni yapıyor. Nispeten dünyayı kurtarmaya çalışıp başaramayan biri oluyor. Kaşif benzetmesi güzel de, Luffy de zaten korsal kralı olmak istemesinin sebebi dünyanın en özgür kişisi olma isteği, baktığında benzer bir durum var. Ne Joy Boy ne Roger ne Luffy kurtarıcı veya kahraman olmak istemiyor.

Adam Korsanlar kralı diye anılıyor en güçlünün güçlüsü benim gözümde bu tanım. Kaidonun en güçlü anılmasının sebebini Xebec'le Roger'ın öldüğü zamana bağlıyorum ben. Günümüzün en güçlüsü diye geçmesinden yana bir sorun yok.

Oda Roger'ı sıradanlaştırdı ona katılıyorum fakat Roger'ın geçmişi işlendiğinde serinin şu sıralamanın dışına çıkmaması lazım. Xebec > Roger > diğerleri. Roger'ın üstündeki karalama çalışmalarının tam karşısındayız. #RogerSıradanlaşamaz #RogerKorsanlarKralı #KorsanlarKralıEnGüçlüdür
 
Roger kılıcını genellikle sağdan sola doğru savuruyor. Sağ el ile kılıç kullanıyor ya da çift el tutuyor.

Ama sağ elle kullandığı için kesişin sağdan sola doğru gelmesini beklersin.



WB'ye de sağdan sola doğru savuruyor. Ayrıca Oden'in üstüne dikkat edersek giysisinde bir kesik yok. Ama yüzünden kan geliyor.

Bu da animesi.

@RedTeroR usta iyi oku.:D
 
Abi taşa göz açarken ki efektler(eğer manyak kendi saldırısıyla yaptıysa tabii) önceki bölümlerdeki saldırılar falan sürekli bir patırtı gümbürtü var. Daha önce bir yerlerde Goro Goro No Mi(Enel) Rumble-Rumble Fruit olarak çevrilmiş. Çok zorlama bence de ama sakın bizim köyün delisi Enel'in meyvesinin eski sahibi olmasın. Biliyorum büyük saçmaladım her türlü yorumunuza açığım :D
Ustat bu Silver Axe’nin dovmesine ne diyorsun bana cok tanidik geldi nedense. Denizci cikacagina adim gibi eminim
 
Garp ile Roger carpisirken, Roger tam slah atamadan Garp, sanki önce davranıp yumruğu geçirmiş gibi. Garpin ne kadar hızlı olduğunu pek çok defa gördük zaten.
 
Garp ile Roger carpisirken, Roger tam slah atamadan Garp, sanki önce davranıp yumruğu geçirmiş gibi. Garpin ne kadar hızlı olduğunu pek çok defa gördük zaten.
Garp daha önce vursa çizimde garp'ın kolu vuruş yolunun daha ilerisinde olurdu. ama sahneyi incelediğinde Garpın yumruğu tam etkileşimin olduğu yerdeyken, Roger'ın kılıç darbesi darbesini tamamlamış, hareketinin son kısmına geçmiş. Biri önce vurduysa bu Roger
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık