Allah korusun deme öyleGalatasaray lige 10 sene ambargo koyar.
Allah korusun deme öyle
Bence bu sezon daha çekişmeli bir lig olucak.Beşiktaş ve Galatasaray arasında geçer şampiyonluk yarışı.Kim birinci kim üçüncü olur bilmem ama ikisi favori gibi.Takım ya batacak, ya da ambargo koyacak. Ortası yok gibi görünüyor.
Okan yıllardır gördüğü mobbingin 3 mislini görecek bu sene kurulan kadroya bakarsak. Osimhen ve Ederson'da yüzde yüz gibi duruyor çok absürt bir şey olmazsa. Bu seneyi de ŞL'de çeyrek final filan birde şampiyonlukla kapatırsa heykelini yine dikmezler seneye 6 katı mobbing yer çünkü alıştırdı artık. xdTakım ya batacak, ya da ambargo koyacak. Ortası yok gibi görünüyor.
osimheni zarar etmeden satma olasılığında var ama. Araplara 70-80 e verebilirsin 1-2 yıla.200 milyon Euro’yu tek oyuncuya gömdüler. Bazıları şey diyor Osimhen alınmayıp üç dört çöp alınsa daha mı iyi? 200 milyon Euro ile verdiğin transfer kararlarının yüzde 35’i doğru olsa bile yeter zaten kadro değerini reel anlamda en az Osimhen gelmiş kadar yükseltmiş olurdun