Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın sırtında yara yok diye övüldü zamanında. Bunu yazarın kendisi söyledi. Vücudunda yara olmayan tek yer sırtı.

WB büyük adamdır.
 
Kafanızdaki hikayeye göre değil de yazılana göre yorumlasanız daha sağlıklı olacak.
Öncelikle şunu forumda yazabilecek en son kişi sensindir. Senin kafandaki One Piece cidden garip ve kendinle çelişiyorsun sürekli.
Yazılana bak diyorum, çizilene bakıyorsun. İyi ben de Luffy'nin Hina'dan kaçtığı sahneyi atıp Hina> Luffy diyeyim. Yazılan diyorum, yani hikayeyi okumanız lazım.
Gel yazılana bakalım istediğin gibi:
-Garp kutsalları sevmiyor.
-Garp kutsalların emrine girmemek için Amiralliği reddediyor.
-Garp'ın kutsalları istemeden kurtardığı söyleniyor.
-Garp adaya Roger için gelmiş falan filan.
Bak yazılanlar bunlar ama sen gidip Garp kutsalları korudu diye bir masal anlatıyorun sürekli.

Garp; Roger, Xebec, Beyaz Sakal seviyesi falan değil diye yıllarca eziklendi adam ama bugün görüyorsunuz adamdan delicesine tırsıyorlar, 3v1 bile dalmak istemiyorlar; asıl sorun 3 kişi daldıkları halde dövüşü kısa sürede bitiremeyecek olmaları: Bu muhabbetin olayını tam anlayamıyorsun sanırım:
-WB: Haki, En güçlü Paramecia, en iyi 12'den silah.
-Linlin: 5 yaşında bile antik dev tekleyecek güce sahip, 5 meyveliymiş gibi özel meyvesi, özel vücut yapısı var.
-Kaido: Özel vücut yapısı.
Bak yukarıda saydığım kişiler kaçıyor Garp'tan. Sadece deprem meyvesini ver 17 yaşındaki Luffy'e, 2 yıl önce One Piece biterdi.

Garp hakkındaki bütün iddaalarınız yazar tarafından çürültüğü halde halen aynı boş muhabbeti çeviriyorsunuz, mesele bu aslında.

Yazdığın seviyeler bile uydurma, hiçbir dayanağı yok.

40 yaş Garp'ın seviyesi Amiral eder mi belli değil, hadi eder diyelim.
21 yaş Kaido nereye Lord ediyor, haki mi gördün, meyve bile yok, en fazla Yonko Komutanı eder.
30 yaş BM nereye Amiral ediyor, haki mi gördün, en fazla Yonko Komutanı eder.
36 yaş WB bile Amiral eder mi belli değil, daha temassız kral haki vuramıyor, hadi buna da Amiral eder diyelim.

2 Amiralin kapışması kaç gün sürecek, 3 gün mü 5 gün mü, diyelim 3 'ü girdi Garp'a 3-5 gün sürmese de 10 saatte kazandılar, ee ne olacak sonrasında, ortada ne hazine kalacak, ne meyve kalacak, ne Shakky kalacak.
Dayanağı belli nasıl yok: Adaya amiral göndermek yerine Garp'a yalvarıyor adamlar git diye. Yıllar önce amiral öldüren Xebec'e ve ek olarak Roger'a, Amiral altı Garp mı yollayacaklar: saçmalık resmen. Garp en az Yonko-KK arası bir yerdedir Tanrı Vadisi'nde; Xebec'i Yonko+ kabul edeceksek Garp'ın seviyesi de ona göre düzenlenir. Rocks tayfası bir amiral bile çıkaramıyorsa; bizim Logia amirallerinden birisi yer bunları; o kadar güçsüz olduklarını düşünmüyorum. Bakalım ben yine de adaya amiral takviyesi bekliyorum denizcilerden, gelirlerse görürüz seviyeleri.

Bak şu yazdığında da zerre mantık ve dayanak yok. Amiral öldüren Xebec'in olduğu adaya Garp giriş yapıyor ve Xebec'in surat değişiyor, fıkra bu kadar.
Garp desen Tanrı Vadisinde 40 yaşında, 78 yaşındaki halinden zayıf, ki 9 yıl sonra Çinjao için antrenman yapmak zorunda kalıyor.

Özetle Tanrı Vadisinde Prime halinde tek Xebec var, gerisi Prime hallerinden çok uzaklar.
Hikayeyi yazan yazar zaten bu kişilerin ganimet için koşturduklarını yazmış, ganimet yarışına girdiklerini yazmış. Kafanızdaki hikayeye göre değil de yazılana göre yorumlasanız daha sağlıklı olacak.
Geçen hafta aynısını ben yazdım zaten cevap olarak size:
"Rocks tarafının kutsal malları öldürmek istediği falan yok, onlar ganimet peşinde." diye. Bu muhabbetin sebebi neydi peki? Siz Garp'ın kutsal malları koruduğunu savunuyordunuz YAZILANIN aksine. Bak şimdi kendin dediğim yere gelmişsin; Garp'ın bunları dövmesi kutsalları korumak anlamına gelmiyor işte, çünkü adamların kutsal mallarla bir işi yok.
 
Oyaji'nin neden hiç sırtından darbe almadığı bu bölüm belli oldu. Bu ne hız yiğidim Tövbe Estağfurullah...
Oyajiyi severim ama bu son yıllarda gördüğüm ve kahkaha en iyi yorum galiba😂.

Forumu düzenli takip ediyorum ama son birkaç yıldır tek tük yorum yaptım, son 1-2 senedir yorum yapmadım, ama bu yoruma alkış tutmadan geçemezdim.😂 Zihnine sağlık dostum 😅
 
Diğer olayda kaçma nedeni o gemiyi yense daha çoğunun geri gelecek olması. Bunda üç kişiler, tek kişiden kaçıyorlar.
O adada sadece garp yok, denizciler ve kutsal şovalyeler var orada uzun bir savaş olsa garp tarafına takviye geleceği açık.

Çok bir sonuç çıkarmadım ben burada gag bir sahne, WB dönüp Garp'a girse garpın bir şey yapabileceğini de düşünmüyorum en iyi ihtimalle bir birlerini denklerler zaten 2 sahne sonra da Roger'a giriyor.

Haa bunun komedisini yapanlar yapsın tabi
 
Garp böyle bir seviyedeyken neden göz yumdun şu katliamlara puhh sana ya
dragon ile konuşunca yeni öğrenecek bence tepkisini merak ediyorum.
Oyajiyi severim ama bu son yıllarda gördüğüm ve kahkaha en iyi yorum galiba😂.

Forumu düzenli takip ediyorum ama son birkaç yıldır tek tük yorum yaptım, son 1-2 senedir yorum yapmadım, ama bu yoruma alkış tutmadan geçemezdim.😂 Zihnine sağlık dostum 😅
ben utanmadan adama hantal derdim yıllarca meğer konu kaçmaya gelince hachınosuyu saniyede turlayan garpa tur bindiriyormuş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık