Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1147 Spoiler Yorumları

Merak ettiğim tek şey luffy elbafta kimden esinlenecek gear 4 snake,gear5 ..... Ne olacak gabandan mi yoksa sovalyelerden birinden mi?

Ayrıca eggheadde joyboy hakkında çok şey duydu üstüne hakisini gördü tıpkı water7 da lucciyi gördüğü gibi...6 stili gördü özendi yaptı şimdi aynısıni joyboy üzerinde de görmek isterim çok güzel olurdu
 
Merak ettiğim tek şey luffy elbafta kimden esinlenecek gear 4 snake,gear5 ..... Ne olacak gabandan mi yoksa sovalyelerden birinden mi?

Ayrıca eggheadde joyboy hakkında çok şey duydu üstüne hakisini gördü tıpkı water7 da lucciyi gördüğü gibi...6 stili gördü özendi yaptı şimdi aynısıni joyboy üzerinde de görmek isterim çok güzel olurdu
Luffy daha 2 gün önce gördüğü çemberi yeniden görünce ''ben bunu bir yerden görmüştüm'' deyip hatırlayamıyor, JB veya başka bir esinlenme bekleme bence.

Anca rakibinde olup kendinde olmayan, yapabileceği bir teknik çıkarsa onu kopyalar, Kaido'da görüp ''Aaa demek saldırılarına kral haki ekliyorsun, dur ben de ekleyeyim'' gibi bir sahne olur olursa, ama 3 şövalyenin Luffye öğretecek bir şeylerinin çıkacağını sanmıyorum.
 
Baba bu yazar bozuntusunun hikaye yazması da sıktı ya. Robin'in şu hareketi mantıklı mı yahu ? Baban gibi taptığın adam dayak yerken saklanıyorsun, sonra gaza gelip ortaya çıkıyorsun. Neyse ki Gaban da varmış. Az çok Kutsal şovalyelerin gücünü görmüş olacağız. Olan Gaban reise olacak gibi duruyor. Berabere felan bitiremezse Rayleigh'in karizması altında fena ezilmiş olacak. Büyük ihtimal de berabere biter vs si.

Sırf şu hikayeye bizim Luffy- Loki- Zoro - Sanji girmesin diye heriflere orda yemek yediriyor ya bişey demiyorum.Ulan adamlar kan alıyor öbür tarafta. Luffy nasıl hissetmiyor ? Gaban hissediyor ama o hissetmiyor yersen. Luffyi geçtim Loki bile hissetmeli. Herif gözleri kapalı geziyor ki hepimiz biliyoruz gözlemi fena bu karakterin de. Hikaye kurgusu bebelere hitap eder oldu iyice bu serinin. En son umutsuz bir anda bizimkiler girip yine kurtarıcı olucak, Loki de kendini affettirecek bu vesileyle felan filan. Teşekkürler hikaye yi hepimiz anladık Oda sensei. Farklı bir hikaye yazabilirsen haber et
 
Son düzenleme:
Tanrı şövalyeleri ölümsüz(İm sayesinde) olacağına amiral ayarı haki ve teknik verseydiler daha iyi olurdu. Adam hiç etti soylu dingilleri.
Adı üstünde sende diyorsun soylu dingil. Bu dingillere her fırsatı her şımarıklığı sağlayan Im'ın böyle bi imkan sağlamasıda mantıklı değil mi? Adamlar ara sıra adadan çıkıyolar, şımarık almancı çocukları gibiler. kaç yaşına gelmiş Sommers'in 13 yaşındakilerden farkı yok mesela.
 
@Mewtwo
Tanrı şövalyelerinin foyası ortaya çıkınca düz komutan seviyisine düşecekler. Shanks'ın kardeşi dışında top tier çıkmaz.
Zaten amirallerden güçlü olması mantıksız 9-10 tane var bunlardan. Shanks’ın kardeşi o seviyededir.

Manganın eski bölümlerinde Amiraller için Hükümetin en güçlü askeri birliği diyorlardı. Sonradan yok o bilinen birliği, yok Şövalyeler ve Gorosei askeri birlik değil denmeye başladı.
 
Şu ölümsüzlük olayı canımı sıkmaya başladı şimdi Kaido gunkoya kral hakili ragnarok ile vursa gunko patates olmayacak mı ?
 
Elbaf ilk bölümleri iyi diyordum da şimdi yine bozmaya başladı. Her Arkın aksiyon kısmı nedense sıkıyor çünkü yavaş işlerliyor.
 
Zaten amirallerden güçlü olması mantıksız 9-10 tane var bunlardan. Shanks’ın kardeşi o seviyededir.

Manganın eski bölümlerinde Amiraller için Hükümetin en güçlü askeri birliği diyorlardı. Sonradan yok o bilinen birliği, yok Şövalyeler ve Gorosei askeri birlik değil denmeye başladı.
Yanlış hatırlamıyorsam Robin, Amiralleri tanıtırken Denizcilerin En Güçlü Savaş Gücü diyordu, Denizcilerin dediği için Hükümetin başka güçlerinin olduğu, özellikle Denizcilerden ayrı bir kara ordusunun olduğu hep konuşulan şeylerdi. Bu sırada CP gibi Denizcilerden ayrı Hükümetin ajanları ortaya çıktı, en son da Şövalye diye bir şey uydurdu işte.

Hükümetin Amirallerden güçlü savaş gücü olabilir ama şuana kadar gösterilen ne şövalyeler, ne Goruseiler Amiral havası ve ağırlığı vermiyor. 5 tane, Uyanış açmış, Kral Haki sahibi, Absürd Zoan meyveli veya Zoan'ın kendisi Gorusei aynı adaya toplanıyor, 1 Kizaru kadar tehdit oluşturamıyor. Biri Kuma'dan yumruk yiyor, biri Robottan yumruk yiyor, birini Devler ittiriyor, birini devler dilimliyor, birini devler kol kemendine alıyor, rezil oldular kısacası.

Şimdi bu adada 3 tane Şövalye var, 3'ünün toplamı anca bir Katakuri ağırlığı yarattı bende. Katakuri de Saul'ü ve diğer devleri yenip bizim çer çöp tayfanın içinden geçip giderdi. Herhangi bir amiralin ağırlığına erişmeleri mümkün değil.

Şu ölümsüzlük olayı canımı sıkmaya başladı şimdi Kaido gunkoya kral hakili ragnarok ile vursa gunko patates olmayacak mı ?
Yukarıda başka bir mesajda da yazdım, dönemin çöp korsanı Brook Şövalyeleri biliyor, koramiral gibi alt rütbede bir denizci olan Saul bunların ölümsüz olduğunu söylüyor, yani belli mertebedeki kişiler bunların numaralarını biliyor gibi duruyor. Böyle olunca bence tüm amiraller ve Yonkolar şövalye ve Gorusei ile savaşın yollarını biliyordur.

En kötü Franky'nin Cariboyu fıçıya hapsettiği gibi bir güzel dövüp zincire vurur yine yenerler bunları.

Aksi halde WG niye NW'yi Yonkolara bıraksın, niye Roger'ı Xebec'i kendileri durduramasınlar, gönder 2 tane ölümsüz şövalye, Yonkoyu KK'yı yaramaz korsanı tokatlayıp gelsin, hikaye icabı şövalye ve Goruseilerin ölümsüzlüklerinin bir esprisi yok.

E Oda kademeli EYT gibi kendi aklınca bizim tayfaya bir zorluk yaratmaya çalışıyor.

1. Kademe Dokunulmaz Logialar, Katakuri, Amiraller - Haki ile dokunduk geçtik
2. Kademe Hasaralmaz Bedenli BM ve Kaido - Ryo Haki + Kral Haki eklemeli saldırılarla dokunduk geçtik
3. Kademe Ölümsüz Gorusei ve Şövalyeler - Henüz icaplarına bakamadık, buradayız.

Seriyi oyun gibi işliyor E. Oda ancak yaratılan bu yapay zorluğu güç seviyesi artışı olarak adlandırmak bence yanlış olur. Misal Şövalyelerin Akainu veya Kaido'dan güçlü olma ihtimalleri yok, yaratılan zorluk bizim tayfa gibi tıfıllar için bana kalırsa, kelleleri etkilemez yani.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 10, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık