Burada Mihawk şöyle diyor: Bu onun gücü ya da tekniği değil. (Burada güç (power) ile kastedilen genelde meyve gücü oluyor.) O, insanların ona yardım etmesine neden olan bir karaktere sahip ve bu bu denizlerdeki en muazzam güçtür.
Luffy'nin kişiliğinden bahsediyor yani daha çok.
Meyvelerin de bir iradesinin olduğu söylendiğine göre NİKA'dan başka bir anlam aramaya gerek yok. NİKA'daki karaktere bak, insanlara mutluluk verir, gittiği yere özgürlük götürür ve sair. Luffy'ye insanlar niye yardım ediyor, kurtarmadığı ada kalmadı, ID'deki mahkumları bile özgürleştirdi, NİKA etkisidir bu. Luffy gibi çeşitli bir topluluk kuran tek kişinin JB olması da bunu doğruluyor.
Gunkonun ajan olma ihtimalı iyice kuvvetlendi.
Şuana kadar başka bir kuruma ajan sokamayan tek oluşum Devrimcilerdi.
Vergo, Korsanların Denizcilere soktuğu ajan
Rocinante ve XDrake (Belki de Kuzan), Denizcilerin Korsanlara soktuğu ajanlar
Stussy, WG'nin Korsanların içine soktuğu ajan - aynı zamanda Vegapunk'un WG'ye soktuğu ajan
Devrimcilerin hiç böyle bir çalışmasını görememiştik, Kuma vardı bir ancak Kuma'nın niye Lord olduğunu Dragon bile bilmiyordu. Eğer Gunko Devrimci çıkarsa bu alanda bir ilk olacak