Manga sayfasini bulunca atarsın.Paşa gönlün öyle diyorsa senin için öyle olsun be alpa![]()
Abdestinden şüphesi olan atsın kardeşim bana neManga sayfasini bulunca atarsın.![]()
Senin içinlik bi durum yok.ikiside birbirlerine vuruyorlar.yumruklar ortada çakışsa tamam derdim ama şu an net bir yorum yapılamaz,bununla birlikte kralların hakisinin buz meyvesinden daha üstün olması kuvvetle muhtemel.Paşa gönlün öyle diyorsa senin için öyle olsun be alpa![]()
Amiraller Sağ Kollardan çok daha güçlü.Aramaki,Ben Beckmannı alamaz. King ve Marcoyu bile alır mı şüpheli. Katakuri ve Zoroyu alır bir ihtimal onlar da kesin değil.
Yumruklar ortada çakışsa ne demek ?Senin içinlik bi durum yok.ikiside birbirlerine vuruyorlar.yumruklar ortada çakıssa tamam derdim ama şu an net bir yorum yapılamaz,bununla birlikte kralların hakisinin buz meyvesinden daha üstün olması kuvvetle muhtemel.
King, Marco, Kata'dan amiral yiyecek adam çıkmaz. Yalamaki dahil. Beckman'dan beklentimiz var. Zoro zaten gelişiyor eşleştiği an p-up alıp yenecek.Aramaki,Ben Beckmannı alamaz. King ve Marcoyu bile alır mı şüpheli. Katakuri ve Zoroyu alır bir ihtimal onlar da kesin değil.
G5 luffy ve lucci gibi.Yumruklar ortada çakışsa ne demek ?
Reis Galaxy impact'te fiziksel güç kadar haki de önemli. Bizim konumuz fiziksel güç. Garp'ın o saldırıyı hakisiz yaptığını düşünmüyorsun dimi?Aokiji'den Galaxy İmpact seviyesinde yumruk görürsek hak veririm. İnternette ki tonla insanın bir önemi yok bu arada.