Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1142 Spoiler Yorumları

Üst sıra: pudingin yanındaki şapkalı slimea benziyor-Nika-Nikanın yanındaki bulut zeus-Uçan kuş goroseiye/chopperin eğitim yaptığı yerdeki kuşa benziyor.
Alt Sıra: Brook-Loki'nin/Usopp'un kurdu-Loki-PH'daki ejderha-Enelin hikayesindeki köstebek
 
Son düzenleme:
Gunko’nun galiba Imu ile bir bağlantısı var. Bir tanrı şövalyesinin Nika’dan korktuğunu belirtmesi, birçok anlama gelebilir. Ancak, Gunko gibi Imu’nun Sabo’ya yaptığı saldırılara benzer saldırılar gerçekleştiren bir karakterin, tarihte unutulmuş bir tanrıdan korktuğunu dile getirmesi, onu daha insani bir hale getiriyor. Bu durum, karakterin derinine inileceğinin işaretidir. Bakın görün Gunko, Imu'nun kızı çıkacak.
 
Demek ki boşuna "Hepimiz Loki'yiz" demedik :artiz:
Çizim kaynaklı mı değil mi bilemeyeceğim ama
O nasıl bir dev lo, Hajrudin, Loki'nin dizine bile gelemiyor:artiz:
 
Roger kral haki eklemeli isimli saldırılarını kullanıyor, WB gibi sakladığını düşündürecek ekstra bir güç unsuru gösterilmedi.

Shanks ne alaka şimdi, gemideki kılıç tokuşturma iki taraf için de bir uyarı niteliğindeydi. Bir de mekan WB'nin gemisi, adamın kendi gemisini batırmasını mı bekliyorsun, Shanks'ı yeneceğim diye.

Nika haliyle mahvetti Gorusei'yi ama adamların haxini çözemedi Luffy, Vurduğu parçaladığı adamlar kalkıp tekrar tekrar geri geldiler. JB'nin hakisi bunun için gerekli.



Link atmama gerek yok, adanın son haline bakmak yeterli, deprem meyvesi kullanıldığını gösterecek tek bir panel bile yok, hiçbir yer yıkılmamış, Akainu depremi blokladığı halde yıkımı engelleyemiyordu, sen hesap et.

Teach Yami yeyince de ben bu WB'yi yerim diyordu, WB'yle karşılaştı artık meyve kullanamazsın dedi, sopayı yediği anda babacım babacım deyip af dilemeye başladı.

Velhasıl karakterlerin laflarına değil, yazarın dikdörtgen balonda yaptığı açıklamalara bakmak lazım.
3 gün içinde! Meyve kullanmadığını gösteren bişey yok hala?
İlla adanın yarısının yok olması gerekmiyor.
 
Demek ki boşuna "Hepimiz Loki'yiz" demedik :artiz:
Çizim kaynaklı mı değil mi bilemeyeceğim ama
O nasıl bir dev lo, Hajrudin, Loki'nin dizine bile gelemiyor:artiz:
Ya zaten bu devler güçlü ama normal insanlara göre yoksa güçlü korsanlar karşısında çöpden başka birşey değiller. Tabi Lokiyi bu sınıfa koymamak lazım adam bizim tayfakiler nasıl güçlü korsanlara karşı bile canavar gibiyse Lokide güçlü devlere karşı öyle gibi. Bu adam gene dev ırkının onurunu kurtardı varya yok çöp gelip çöp gideceklerdi.
 
Lokideki dayanıklılık çok yüksek wb gibi endurance var hakisi var ama bana pek kral hakisi gibi gelmedi bide elbaflı devler haki kullanabiliyorsa hepsiyle dövüşen lokiye + yazdı bölüm.

Who s who kılıç çekmeden darbe yemiş @Montana
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 22, Ziyaretçi: 40)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık