Alıyor, ama kılıç değil. Blade diye geçiyor zaten.Usta o wbnin elindeki bisento en iyi 12 kılıç arasında yer alıyor yanlış hatırlamıyorsam
Alıyor, ama kılıç değil. Blade diye geçiyor zaten.Usta o wbnin elindeki bisento en iyi 12 kılıç arasında yer alıyor yanlış hatırlamıyorsam
Nusjuro Elbaflı gençlerden boyun kilidi yiyince tüm karizması gitti maalesefNusjuro Zoro tarafından itildi. Bu devlerin her birinin ödülü Zoro kadar. Big Mom’ı Jinbe falan itiyordu. Sırf şurada itildi diye eksi yememeli karakter.
Yani hocam bu devler de Guldino'ya yenilen adamlar yanlış olmasın. Ödül işleri değişik harbi orası biraz muallakta evet. Bence en etkileyicisi Nusjuro, bence Nusjuro Zoro ile olan kısa süreli mücadelesinde üstünlüğünü belli etmişti. Neden özellikle Warcury'i belirttiğini anlamadım sadece, hani rahmetli Saturn bile daha dikkat edilmesi gereken biri gibiydi, keza Mars falan da aynı şekil.Nusjuro Zoro tarafından itildi. Bu devlerin her birinin ödülü Zoro kadar. Big Mom’ı Jinbe falan itiyordu. Sırf şurada itildi diye eksi yememeli karakter.
tartışma bitmiş ustamYani hocam bu devler de Guldino'ya yenilen adamlar yanlış olmasın. Ödül işleri değişik harbi orası biraz muallakta evet. Bence en etkileyicisi Nusjuro, bence Nusjuro Zoro ile olan kısa süreli mücadelesinde üstünlüğünü belli etmişti. Neden özellikle Warcury'i belirttiğini anlamadım sadece, hani rahmetli Saturn bile daha dikkat edilmesi gereken biri gibiydi, keza Mars falan da aynı şekil.
![]()
Nusjuro Elbaflı gençlerden boyun kilidi yiyince tüm karizması gitti maalesef
![]()
Nusjuro Elbaflı gençlerden boyun kilidi yiyince tüm karizması gitti maalesef
![]()
O zaman o suprame grade silahları arasında kılıç olmayan farklı itemler var diyebilir miyiz ki... Bladeninde kılıç anlamı var sonuçta acaba çeviri farklılığı mıdır bilemedim yoksaAlıyor, ama kılıç değil. Blade diye geçiyor zaten.
Hastalıktan yürüyemeyenede en güçlü adam deniyordu ünvan işlerine göre seride güç ölçeği yapmanın gereksizliği ortada adama güçlü değil demedim Yonko gücünü temsil ediyor dedim.Bu adam en güçlü canlı sıfatını boşa almadı herhalde. Nasıl zemin?
Gerçeklere gülmek senin seçimin.Ciddi degilsen komik ciddiysen daha da komik bir yorum
Madem featlere bakıyorsun neden yaşlı garpın bir shiryu kılıcına gittiği yerde ona coşarken, tüm wanoyu dayak arsızı yapmış adamın featleri yetersiz geliyor sana?Hastalıktan yürüyemeyenede en güçlü adam deniyordu ünvan işlerine göre seride güç ölçeği yapmanın gereksizliği ortada adama güçlü değil demedim Yonko gücünü temsil ediyor dedim.
Gerçeklere gülmek senin seçimin.