Kaido nasıl giriş seviyesi yonkou la
Kiriştir o.Kaido nasıl giriş seviyesi yonkou la
Eski dörtlüde 3. idi bence ve eski 4lünün hepsi serinin yaşayan karakterler arasında (Garp, Im, Dragon ve Akainu hariç) seri zirvesi zaten.Kaido seride ne en güçlü karakter ne de en zayıf yonko.
Lafın gelişi o kardeşim. Kutucuğun etrafında tek değil çift çerçeve olması lazım mangakanın ibareleri içinEn güçlü yaratık diye anılan Kaido ya en güçlü değil dediler ya![]()
5. İmparator lakabını, Morgans taktı. Aynı ark içinde zaten Morgans demişti Korsanlar Kralı adayı olarak Hasır Şapka'yı tutuyorum diye. Potansiyeli ile alakası var yani. Mihawk'unsa imparator olarak anılacak vakti oldu mu ki? Adam aktif korsan değildi, Savaş Lordu'ydu. Lordluğu düşer düşmez de Buggy'nin altına girdi zaten.Haklısın, 5. Yonko diye anıldığı sahnede filodan bahsedilince Dof'tan sonra diye aklımda kalmış.
Potansiyelle alakası yok, halk Yonko ilan ediyor, kim nerden bilecek Luffy'nin potansiyelini, topladığın ekibin büyüklüğüyle veya hükmettiğin alanla ilgili bir mevzu bu.
Diğer bilgin de yanlış, diğer arkadaşlar da yazmışlar zaten Katakuriden sonra 5. Yonko diye anılıyor, gazeteye de düşüyor hatta.
Tutarsızlık var demedim zaten, Yonko sayılmak için güce gerek yok, mevzu bu. Katakuriyi yenen adam güce göre Yonko olsaydı Kaido'dan tek yememesi gerekirdi.
Mihawk Yonko ayarı bir adam ancak Yonko diye anılmıyor, nedeni de tayfası, hükmettiği bir alan veya bir oluşum yok.
Law ve Kid, Luffy'le aynı ödülü aldılar ancak Yonko diye anılan Luffy oldu, sebebi de güç veya ödül değil. Öncesinde 5. Yonko diye anılıyordu Luffy, Kaido-BM düşünce direkt koltuğa oturdu.
Yazı da italic kalın altı çizili mi olması lazım Canon bilgi olması için o zaman Oda'nın tüm söylemleri palavra.Lafın gelişi o kardeşim. Kutucuğun etrafında tek değil çift çerçeve olması lazım mangakanın ibareleri için![]()
Oda şifreli anlatım yapıyor. Kutucukta üç nokta bırakıp ortadaki nokta diğerlerine göre küçük oluyorsa net bilgi içeriyor.Yazı da italic kalın altı çizili mi olması lazım Canon bilgi olması için o zaman Oda'nın tüm söylemleri palavra.
Ben daha 3 damla ter 4 damla ter olayını hazımsayamadım bu kadarı bana fazla bırakıyorum burda seriyi. 🫥Oda şifreli anlatım yapıyor. Kutucukta üç nokta bırakıp ortadaki nokta diğerlerine göre küçük oluyorsa net bilgi içeriyor.
Zemin, giriş değil.Kaido nasıl giriş seviyesi yonkou la