Ben senin mesajına cevap vermedim az önce arkadaş kaptan ekibin en güçlü üyesi dediğim için istisnai durum olan çapra Birliği belirtmiş bende onu belirttim.
aralarında iççatışmanın seviyesi önemli zoro-şanji gerilimide olabilir bunu açıkladım yukarıdaki mesajda hachınosudaki korsanların ettiği lafı.
sengoku anlatımındaki gözüken sahne siluet olunca ne oluyor oda alakasızmı çizmiş diyorsun sallamış yani adam durduk yere 1049 daki zaman dilimleri bilinmiyor bunu sana belirttim önceden.
BM meyveyi aldı ötekini kaybetti aldı gitti tamamen senin çıkarımın adada savaş BM meyveyi aldıktan sonra başlıyor savaştan sonraki BM yi ne zaman görüyoruz belli değil shiki,kaido,wb gibi üyelerin BM gibi farklı amaçları yok zaten direk saldırmaya bindikleri belli oluyor.