Bu seride ki tek köylü tek halktan biri Karasakaldır saygılarımla.Zoro'nun, babası ve anası çapulculara ölmüş, Eğer taaa 999999 göbekten ryumaya kadar gideceksen Coby'de de çıkar bir şeyler Zoro köylü oğlu köylüdür
@Alpamis şurası neresi ?
![Big Grin :D :D](/styles/smile/biggrin.png)
Bu seride ki tek köylü tek halktan biri Karasakaldır saygılarımla.Zoro'nun, babası ve anası çapulculara ölmüş, Eğer taaa 999999 göbekten ryumaya kadar gideceksen Coby'de de çıkar bir şeyler Zoro köylü oğlu köylüdür
@Alpamis şurası neresi ?
Ya atağa baktın mı zaten G4 saldırılarından da güçlü gibi duruyor. Ama Coby'nin bir yumrukla Doflamingo'yu adalar arası yolculuğa çıkarabilir mi? O da imkansız geliyor. Ama Oda'da şöyle bir durum var. Bir atağı ilk gösterdiği sırada ona çizdiği etkiyle sonrası bir olmuyor. Kong Gun'ı Dof'a karşı ilk gördüğümüzde adam nevrini şaşırmıştı. Baya bir alan uçmuştu. Yine de Coby'nin Dressrosa Luffy'den fazla hakisi olması imkansız gibi geliyor. Dressrosa ile Coby'nin bu atağı arasında ne kadar var? 4 ay mı 5 ay mı?Korkaktı, Luffy etkiledi zaten onu, bunu kimse inkar etmiyor? O korkaklığını aşıp, Akainu'nun karşısına çıkabildi, insanları kurtarmak için Tiç'e kendisini esir olarak sundu. En önemlisi de herkesten çok çalışmış, şu geldiği seviyede de abartılacak bir şey yok. O duygusal anda taştan kolu yok ediyor.
Biz de tekli yumruktan, meyvesiz kılıç bir saldırıya kıyasla güçlü ve etkileyici diyoruz Koby'e... Zoro'nun yaptığından da etkileyici. Luffy ve Zoro da ölümüne çalışmalarına rağmen soylarını biliyoruz, bu çocukta o da yok.
Dressrosa'daki Luffy'nin o g3 atağından güçlü işte saldırısı. Dressrosa'daki Luffy'den, Bellamy karnına vurunca kan alıyordu, hakisi base Luffy'den güçlü olabilir gayet. (Dressrosa'daki hali ve G4 dışında)
1000 dev yumruk kombosuyla güverte duvarını mı yamultmuş? @William cuttingİşte bu normalde torpil oluyor. Coby o atağı yapabilecek çapta biri değil.
Bu arada ben bu saldırının önüne koymam o saldırıyı.
![]()
Adamın üzerinde D laneti var ne köylüsü be.Bu seride ki tek köylü tek halktan biri Karasakaldır saygılarımla.![]()
Luffy'nin Garp'ı oldu işteAh ulan ne hayallerim vardı seriyi ilk kez okurken. Sana yakıştırdığım tüm rollerin Koby'ye gitti.
![]()
net bi veri yok ama pizarronun kolu picanın kolundan büyüktür bence pica boyut olarak 800 metre tek koluda boyunun yarısı kadardır diye tahmin ediyorum yani chinjao ve elizebellonun yokettiği kol 400 metre diyelim. pizarro lawların gemisinin 4 katı karasakal gemisini 2 parmağı ile tutuyor kaldırıyor yokedilen kollar arasında dağlar vardır muhtemelen pizaaronun kolu çok daha büyüktür.Qingdao ve kral bunu yapıyor. Luffy qingdao'nun kafasını elephant gun'la yamulttu.![]()
Senin de dediğin gibi D laneti var d ler bile lanetlemiş bunu senin gibi d olmaz olsun demişler kovmuşlar aralarından.Anası Babası evlatlıktan reddetmiş Karasakalı.Adamın üzerinde D laneti var ne köylüsü be.
Gerçek köylü Zoro'dur![]()
Oda'nın ayarsızlığını biliyorum, o yüzden G4'ten güçlü durmuyor, olması gerektiği kadar işte. Luffy'den çok yoktur, özellikle G4 formunda çok kullanıyordu, o saldırısında kullandığı haki G3 halinde kullandığından fazladır. Koby'nin o anki duygu durumunu da hesaba kat, Luffy mesela Crocodile dövüşündeki son saldırısını düşün, bir daha görebildik mi? Benzer durum var, bu da Koby'nin potansiyelini göstermekte.Ya atağa baktın mı zaten G4 saldırılarından da güçlü gibi duruyor. Ama Coby'nin bir yumrukla Doflamingo'yu adalar arası yolculuğa çıkarabilir mi? O da imkansız geliyor. Ama Oda'da şöyle bir durum var. Bir atağı ilk gösterdiği sırada ona çizdiği etkiyle sonrası bir olmuyor. Kong Gun'ı Dof'a karşı ilk gördüğümüzde adam nevrini şaşırmıştı. Baya bir alan uçmuştu. Yine de Coby'nin Dressrosa Luffy'den fazla hakisi olması imkansız gibi geliyor. Dressrosa ile Coby'nin bu atağı arasında ne kadar var? 4 ay mı 5 ay mı?
Full yatış yaptığı Alabasta olayı üzerine kalınca sinirlenmişti. Yoksa?!Luffy'nin Garp'ı oldu işte![]()