Öyle olsa burada durmak yerine onların peşinden gitmesi gerekmez mi ? Adam Lokinin salınması fikrine çok karşı. Bu haki Shamrock veya Gunkoya ait olsa onlarında Lokiye doğru yol aldığını görünce durdurması gerekmez mi ?
Varlıklarını gizlemişlerdir.
Belki doğrudan gönderen kişinin hakisidir. IMU gönderdiği gibi Joy Boy da geri yollamıştı hakiyle.
Imu'yla ilgili bir teknik olabilir, mühür ne zaman kullanılsa hep haki patlaması oldu anlık, Shamrock neyse de Gunko'da da bu kadar haki olmasın. Nika gibi Im de belki bir yerlerde hakisini saklamıştır veya bu tekniği kullanmak için b birkaç kişinin hakisi gerekiyordur, onların toplam hakisi de olabilir bu. Oda artık işlemek isterse detaylıca göreceğiz.
Roger'ı dağdaki hastaneye yetiştirirken etraflarını saran yüzlerce korsanı ve dağdaki ağaçları biçerek bu unvanı almış. Oda 2 dakikada falan sallayıp yazmıştır şu flashbacki ama böyle kolpa anlatıların köpeğiyiz maalesef.
Asistana sormuştur, Gaban'ın silahı ne diye; balta cevabı gelince de en büyük feat olarak ağaç kestirmiş adama. Ray'i kitaplarda okumuştum diyen Usopp'un da ilk kez duyması komik olmuş. O tayfadaki herkesin adını bilmeniz gerekiyor. Nasıl efsane tayfa bu? Daz Bones bile daha çok biliniyordu.