Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Warcury Neden En Güçlü Gorosei? (Garling Öncesi)

En Güçlü Gorosei


  • Kullanılan toplam oy
    40
Warcury’nin orjinal Gorosei beşlisinden en güçlüsü olduğunu düşünüyorum, bunun sebeplerini kısaca paylaşacağım.

Haki
İlk olarak, bir Kral Haki kükremesi ile sahne aldı. Bu haki salınımlı kükreme o kadar kuvvetliydi ki yıldırımlar ada dışına kadar taştı ve tüm ada dahil, kıyıdaki gemiler de şokun etkisiyle savruldu. Hatta ada dışındaki denizcilerden bayılanlar bile oldu. Bu çok iyi bir haki başarısı.


Dayanıklılık
Devam eden bölümlerde Luffy ile bir kovalamaca içine girdiler. Burada ufak bir eşleşme söz konusu, yani Warcury diğerleri içinden Luffy ile eşleşen isim oldu diyebiliriz. Yanında ara ara Satürn, Jüpiter gibi diğer isimler de oldu ama hiç biri Luffy’e Warcury kadar sıkıntı çıkaramadı.

Luffy açıkça Warcury’nin kalın derisini aşamadı ve onu uzaklaştıramadı, kaçmak o an için tek çaresi oldu.

Kaido’ya hasar veren Red Roc saldırısı Warcury’e hasar veremediği gibi Luffy kendi elini yaraladı.


Hatta uyanış formunda bile saldırısı işe yaramadı.


Luffy diğer Gorosei’leri uzaklaştırmakta çok zorluk çekmezlem Warcury karşısında çaresiz kalması ve derisinin sertliğine birden fazla defa değinmesi Warcury’nin dayanıklılığı adına büyük bir başarı.


Kuvvet
Emeth gibi güçlü ve devasa bir Robot’u diş darbesiyle okyanusa fırlatabilecek kadar güçlü ve kuvvetli. Bu sırada gövdesini de parçalıyor.


Saldırdığında onu durdurmak için Brogy ve Dorry gibi iki efsane devin gücü birden gerekiyor.

Şeytan Formu
Warcury’nin şeytani formu gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan bir form. Henüz hibrit halini de görmedik.

Hızı ile ön plana çıkabilecek at benzeri bir şeytanı varlık olan Nusjuro hibrit haline girdiğinde aynı şekilde hızı ön plana çıktı.


Saturn, örümcek gibi zehiri ve sıçrama gibi özellikleriyle ön plandaydı.
Mars, daha çok alev püskürtme ve hava saldırıları ile öne çıktı.
Ju Peter, daha çok ağzı ile yutma, çekme, ısırma özellikleri öndeydi.

Warcury’nin domuz gücü ise ağır olarak güç ve dayanıklılık temelli.
 
Eline sağlık. @Montana

Nusjuro yorgun Zoro ile kılıç tokuşturup bir kenara fırlamıştı. Warcury, Kaido'yu yere yapıştıran Red Roc saldırısını yedi ama adamda hasar belirtisi yok üstüne Luffy'nin eli yandı. Warcury daha güçlü gibi.
 
dayanıklılık kuvvet ve haki olrak warcury en sağlam goroseidir total savaş gücünde en yüksek olanları warcurydir bencede ama vuruş gücü olarak pek olayı yok gibi emeth yerine zoro gibi veya daha hızlı karakterlere karşı eliboş kalıyor karakterde a.p pek yok çok hızlıda değil geri kalan herşey fulde ama total güçte warcury daha güçlüdür ama 1v1 dövüşse nusjuro ile nusjuro warcuryi alır derim.
 
dayanıklılık kuvvet ve haki olrak warcury en sağlam goroseidir total savaş gücünde en yüksek olanları warcurydir bencede ama vuruş gücü olarak pek olayı yok gibi emeth yerine zoro gibi veya daha hızlı karakterlere karşı eliboş kalıyor karakterde a.p pek yok çok hızlıda değil geri kalan herşey fulde ama total güçte warcury daha güçlüdür ama 1v1 dövüşse nusjuro ile nusjuro warcuryi alır derim.
Nasjuro bu saldırı ile Warcury’e ne kadar hasar verecek mevzu o işte. Tanklayabilir. Daha görmediğimiz hibrit formu da var. Şu kasa bi şey olsa parçalar
 
Nika yüzünden bu abiler zayıf sanıldı lakin herkes tanrı olmadığına göre bu abilere haklarını vermek lazım. Warcury'de hayvan gibi h. haki var. Sertliği de salt deriyle ilgili değildir diye düşünüyorum. O da b. hakisine delalet olmalı. Yarı zoan formunda daha atletik olup baba tekniklerle ortalığı inletir. Bunlar sonraya saklandıkları için fragmanla geçiştirildiler.
 
Nasjuro bu saldırı ile Warcury’e ne kadar hasar verecek mevzu o işte. Tanklayabilir. Daha görmediğimiz hibrit formu da var. Şu kasa bi şey olsa parçalar
usta bu karakter durability olarak çok sağlam bi karakter ama şöyle bi durum var mesela nusjurodada regen var sonuçta warcury gördüğümüz kadarıyla saf kuvvetiyle vuran bi karakter yani nusjuronun regenini aşabilcek bi durumu yok buna ekstra nusjuro daha hızlı ve vuruş gücü daha yüksek 1v1 olarak bakınca nusjuronun kazanabilmesi daha olası geliyor yumrukla kılıcın etkisi pek aynı olmaz bide bence :)
(fotoğrafa patladım)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık