Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Genshin Impact (2020)

Kalbur üstü karakterlerin çoğu c6 da dps özellikleri kazanıyor. Arlecchino c6 fena ateş ediyor. Dps ikisinin ki karşılaştığın da muhtemelen yine arlecchino önde olur
Arlecc C2 bile çok iyi hasar veriyor ama onun tüm yetenekleri hasarlarını arttırıyor zaten. Üstte anlattığım gibi Mavuika hasar olarak Arlecc ile yakın olup artı yönleri daha fazla olabilir. Mesela support ve sub dps yetenekleri olur, hayat bağı gibi bir sıkıntısı olmayıp heal alma sıkıntısı yaşamaz, mesela bunlar direkt öne geçirir. Zaten sızan yeteneklerine göre Mavuika'nın motoru olacak, karada, denizde, duvarda gidebilecekmiş, uçma ihtimalinden bile bahsediliyor ama şu an onu hayal edemiyorum bile nasıl olacak. :oleyo: Eğer ki C6 Mavuika dediğim gibi pyro dps de 1. sırayı alırsa ben üzülürüm çünkü elimde hem Hu Tao var hemde Arlecchino var, bir tane C6 pyro dps yapmayı planlarken önceden aldığım tüm karakterler boşa harcama yapmışım hissiyatı yaratacak, gacha oyunlarının kaderi..
 
İstediğim karakterlerin rerunları ard arda geliyor yav çok kötü oldu bu bana :oleyo: Nahida cons zorlayayım, çıkmazsa Neu zorlarım, ana hesabında Neu yok iyi olur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık