Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Panelci çeteler artık tüm bilgilerimize eriştiklerini bilirsiniz. Artık bu bilgilerden yola çıkıp; birilerinin, genellikle yayıncıların seslerini taklit edip herhangi birilerini kurbanın ait olduğu numara üzerinden manipüle ediyorlar. Artık bizim numaramız üzerinden her şeyi yapmayı bırak, sesi de taklit ediyorlar. Ne yazık ki; buna karşı mücadelede yetersizler. Bilgilerimiz de bu korkutucu gelişmişliğin karşısında oyuncak oldu.
Bu ss7 açığı yeni birşey değil 2007den buyana oluyor.
 
Bunun verilerimizin çalınmasıyla beraber artabileceğini düşünebilir miyiz ?
Verilerimizin çalınması tamamen tehlike daha tehlikesi sana şunu anlatayım ilk panelde veriler çıktığında senin sadece tcn ve ismin vardı korona dönemi hackiyle beraber ( Korona dönemi evden ana makine çalıştıran bazı üst zekalı yöneticiler sağolsun) ise ana makineye giren hackerler herşeyine sahip. Hemde herşeyine . Sen yeni bir tapu işlemi yapsan dahi panele düşer. Hırsız içerde olduğu sürece kapı kilit tutmaz. Ve buna rağmen ne istifa ne inceleme var
 
Nazal septum sola deviyedir.

Sağ molar diş maksiller sinüs tabanına belirgin indentasyon göstermektedir.

Bilateral maksiller sinüslerde içerisinde hava kabarcıklarının izlendiği belirgin mukozal kalınlaşmalar ve yumuşak doku izlendi. Sinüzit açısından klinik bulgular eşliğinde değerlendirilmesi önerilir.

Sol osteomeatal ünit oblitere görünümdedir.

Bilateral orta konka lameller büllöz görünümde olmakla birlikte paradoks yerleşim göstermektedir.

Tipcilar şunu halk diline tercüme edebilme imkanınız var mı
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık