Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1130: Lanetli Prens

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 88 68.8%
  • Orta

    Kullanılan: 24 18.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 16 12.5%

  • Kullanılan toplam oy
    128
Dikkatimi çekti. Loki’yi gözetleyen neden herhangi bir gardiyan dev yok? Sonuçta Loki’yi o kelepçelerden kurtarmak isteyen devler de vardır illa ki. Bununla ilgili bir önlem almış olmamaları tuhafıma gitti işin açıkçası. Mesela Luffy selamın aleyküm diyip Loki ile nasıl konuşabildi? Ya o kelepçeleri kurmak isterse Luffy? Hiç kimse bir şey yapmayacak mi?

Tek bir kelepçeye bu kadar çok güvenmeleri de şaşırtıcı.
 
Şeytan meyvesi sahibi kişileri yiyince o meyve gücüne sahip olmazsınız. Yanılmıyorsam bu onaylanmış bir SBS bilgisi.
Aynen böyle bir şey vardı sanırım, sen yazınca anımsadım. Oda için bahanesi hazır aslında; Linlin'in ve Teach'in vücutları "Normal değil." bu da bu tarz bir meyve aktarımı için ön koşul olabileceği anlamına geliyor. Her ne kadar görmemiş olsak bile Linlin'in o kadını yediğini varsayıyoruz. Shanks ve Teach çatışmasının fitilini ateşleyen de bu "Anormal vücut" mevzusu olabilir bir ihtimal.
 
Elbaph en güçlü ulus olabilir Loki de çok güçlü olabilir ama Shanks isterse o adayı dümdüz eder . Shanksa karşı şansları olacağını sanmıyorum Elbaph ve devlerinin .
 
Elbaph en güçlü ulus olabilir Loki de çok güçlü olabilir ama Shanks isterse o adayı dümdüz eder . Shanksa karşı şansları olacağını sanmıyorum Elbaph ve devlerinin .
En güçlü ulus yapılanması muhtemelen sadece ülkeler nezdinde. Yonkoular falan olmadan mesela wano vs elbaf olsa sadece devler alır. Mantık bu.

Şimdi bir de şu var. Wanoda oden gibi bir manyak vardı. Oden kaido seviyesinde döndü. Hata yapmasa muhtemelen en güçlü ulus wano olurdu. Bu mantıkla yola çıkarsak Loki, elbafın Oden'i çıkacak. Rogerın tayfasında dev vardı bizde yok. Teachin tayfada da dev gibi adam var. Ona rakip lazım. Muhtemelen bir dev bize katılabilir. Boyut değiştirebilen bir dev varsa, insan boyutunda gemiye biner. Muhtemelen lokide böyle bir meyve var. Boyutunu daha da büyütüp küçültebiliyor.
 
  • Like
Tepkiler: Tyr
Galiba Luffy’nin meyvesi (Nika meyvesi) büyük ihtimalle bir önceki meyve sahibi devlerin kralının meyvesiydi.Nesilden nesile geçen meyve Nika meyvesi ve Loki’nin kendi babasını öldürme sebebi bu meyve olması gayette mantıklı geliyor(Kendine Güneş tanrısı demesi).Lufyyde olduğunu öğrenince acaba ne olacak gözüde kapalı gerçi :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık