Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1130: Lanetli Prens

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 88 68.8%
  • Orta

    Kullanılan: 24 18.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 16 12.5%

  • Kullanılan toplam oy
    128
Adam dünyayı yok edecek güneş tanrısıyım diyor. Luffy, Loki'yi hissettiğinde ürpermişti. Loki çok farklı bir seviyede.
Karakterin öyle demesi çapını değil, amacını gösterir. Loki güçlü çıkar da, çok farklı seviyede bir karakter çıkmayacak.

Luffy tam olarak ürperdim demiyor bu arada. @Alpamis de katılacaktır, orada daha çok heyecanlanmak, exciting manasında diyor. Zoro'nun da görmek istememe sebebi bu, güçlü birisini hissetmeleri. Klasik tayfa hareketi.

Loki Shanks'ı dövünce tüm ada üstüne çullanıp anca yakalayabilmiş dimi :d

Bu arada doğru, YC1 de çıkmaması lazım aslında ama Oda biraz şov yaptırabilir.

Oda bugüne kadar hep devler hakkında "dünyanın iyi savaşçıları, aşırı güçlüler" gibi şeyler söyledi ama bir tane bile top tier dev yok seride hala. Belki o açığı Loki ile kapatır.
Bilemiyorum niyeyse en güçlüler ortadan gidince Shanks adalara gitmeye başlıyor. :D Rastlantı mıdır bu?

Elbaf'ın ve Loki karakterinin hakkını verecekse Yc1 çıkmaması lazım bence de... Fakat Oda tutarsız herifin teki olduğu için ne çıksa şaşırmam.
 
Şimdi arkadaşlar şöyle olmuş.Loki babasını meyve için öldürmüş sonda yakalanmış, bu böyle olmaz demişler meyveyi shanksa verip sen bunu sakla demişler.Loki'yide rahat durmuyor diye bağlamışlar.Bu meyve Luffynin yediği meyve Güneş Tanrısı meyvesi, sadece elbafta oluşuyor.Shankta bu meyveyi Luffye kaybetmiş.

Şimdi Loki hala bu meyveye ulaşacağını inaniyor ama meyveyi Luffy yemiş ve ustalaşmış bile.Bunu öğrendiğinde acaba ne olcak.

Bence Luffy bunu özgür bırakıp birlikte meyveyi aricaklar ama Luffy meyveye sahip zaten, bu da arcın komik kısmı.O da bunu öğrendiğinde arc bossu olarak Luffyle kapışıcak.
 
Güçlü birini hissetmek ayrıdır güçlü birini hissedip korkmak ayrıdır. Luffy ürperdim demişti.
Luffy korktu mu sanıyorsun cidden. Ürperip "korktuğu" şeye doğru tek başına yarın yokmuş gibi gidiyor bir de :D

Bilemiyorum niyeyse en güçlüler ortadan gidince Shanks adalara gitmeye başlıyor. :D Rastlantı mıdır bu?

Elbaf'ın ve Loki karakterinin hakkını verecekse Yc1 çıkmaması lazım bence de... Fakat Oda tutarsız herifin teki olduğu için ne çıksa şaşırmam.
Tiç'ten öğrenmiş bir şeyler o da, tam bi yılan :D
 
Loki’nin şeytan meyvesi yediği net bir şekilde söylenmiyor. Bu da demek oluyor ki Loki hala bu şeytan meyvesini yememiş olabilir. Bu durumda bizimkilerin eline de geçebilir bu meyve. Yani şeytan meyvesi bir yerlerde saklanıyor da olabilir.

@Smoker çeviride Loki’nin bahsedilen efsanevi şeytan meyvesini yediğine dair net bir söylem yok değil mi? Ben bölümden öyle anladım. Sadece Loki’nin bu şeytan meyvesini çok fazla yemek istediği için babasını öldürdüğü ve cezalandırıldığı söyleniyor.
Ben yediği için serbest kalmaması gerektiğini anladım o kısımdan.
 
Meyvesi gene mistik bişey mi çıkar acaba logia falan çıksın bıktık artık mistiklerden antiklerden. Midemiz bulandı plotlu meyvelerden düz bişey çıksın haki master olsun bu Loki. Kaido gibi ejder formunda gezip işe yaramaz olmasın. Bu iskandinav mitolojisinde bişey çıkarsa çok dandik vs olur zaten luffyde bok gibi meyve var iyice sirke çevirir ortamı. Hasar almama olaylarından midem bulanıyor artık çünkü
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 41)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık