Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1130 Spoiler Yorumları

Loki tüm devlerin gücünü gerektirecek bir karaktermiş. Meyve olarak efsanevi demiş, gura gura veya kaido seviyesi bir meyve bekliyorum. luffy'nin power alması için sağlam bir zorluk seviyesi. Tayfanın kalanları için kendi seviyelerinde bu şekilde zorlayacak karakterler bekliyorum elbaf'tan.

Ağaç beklediğimden büyük çıktı. Başka animelerde dünya ağacı şeklinde tasviri vardı heralde.

Direk loki'yi göstermesi biraz ani oldu. Ayrıca dorry, broggy, saul ve başka devleri tanımaları tayfanın işlerini hızlandıracaktır ancak yinede temizinden en az 100-130 bölüm çıkar gibi elbaf'tan.
 
Bu arada Eichiro Oda'nın bir sürü sahte güneş tanrısı tanıtmasıyla ilgili yaklaşımını beğeniyorum. Günümüz dinlerinde de yaşanıyor bu. İpini koparan Mehdi'yim diye hopluyor
 
Luffy, Shanks’in öteki yüzünü bu arcta görecek. Luffy her zaman Shanks’i kendisi gibi salt iyi bir korsan olarak düşünüyordu. Ancak Luffy bu arc Shanks’in salt iyi bir korsan olmadığını öğrenecek.

Dostum dediği Bartolomeo’nun gemisini Shanks’lerin uçurduğunu Luffy’nin öğrenmesi çok uzun sürmez. Yine bir önceki arcta el ele verip yonko indirdiği ve sonrasında hep birlikte parti yaptığı Kid’in gemisini de Shanks’ler uçurmuştu. Bu meseleyi de öğrenecek Luffy.

Luffy, Shanks ile ilgili çok büyük hayal kırıklığına uğrayacak. Shanks vs Luffy’nin temeli bu arcta atılmış olacak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 30, Ziyaretçi: 44)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık