Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1130 Spoiler Yorumları

One Piece gördüğüm en kötü güç dengesine sahip büyük seri.Wano öncesi gene bir nebzeydi durumu.Wano sonrası anlatılacak bir şey kalmadı.Bleach'e kurban olsun.
 
Elbaf Arc’yla ilgili yaşanmasını beklediğim 3 tahmini senaryomu sizinle paylaşayım. Beğendiyseniz bir like atabilirsiniz.

Elbaf Arc’ının Gidişatıyla İlgili 3 Tahmini Senaryo

1. Senaryo:
Loki’ye göre devler kendilerini idare edebilecek kadar güçlü bir halk. Bu yüzden Elbaf ülkesinin Shanks gibi bir korsana ihtiyacı yok. Yani Loki, Elbaf’ın, Shanks’in idaresinde olması gerektiğini hiçbir zaman düşünmedi. Çünkü Elbaf zaten çok güçlü bir ülke. Shanks’e ne gerek var ki? Loki bunun için bahsedilen şeytan meyvesini yemek istedi ancak babası devlerin tek başına çok güçlü bir ordusunun olmadığını düşündü ve Shanks’in, Elbaf’ı kanatları altına almasına izin verdi. Ve Loki’ye şeytan meyvesi yese bile Elbaf’ın hiçbir zaman Shanks’in idaresinden çıkmayacağını ve kendisinin bu meyveden uzak durması gerektiğini söyledi. Loki ise bu meyveyi yemek için önce babasını öldürdü. Shanks ise Loki’yi cezalandırdı.
Bu senaryoya göre Luffy, Elbaf’ın kendi başına idare edebilecek güçlü bir ordusunun olduğunu Egghead’de gördü. Bu yüzden Shanks’e neden Elbaf’ı korumak istediğini sorabilir? Ve Loki’nin, Elbaf’ı yönetmesi gereken tek kişi olduğunu söyleyebilir. Bu da Luffy’e ile Shanks’in bir konuda anlaşamayacağı anlamına geliyor.

2.Senaryo: Loki’nin babası aslında bu meyveyi kendi yemek istiyordu. Çünkü Elbaf’ın kralı kendisi ve bu meyveyi sadece kendi yiyebilirdi. Loki ise kendisinin çok daha uygun bir aday olacağını düşünüyordu. Çünkü hem çok güçlü hem genç hem de Elbaf’in tek varisi. Loki ise bu fikre karşı çıktı. Ve Loki kendi babasını öldürdü. Shanks ise Loki’nin kendi babasını öldürmesine çok kazdı ve zincirleyerek cezalandırdı.

3. Senaryo: Loki’nin babası aslında meyveyi Loki’nin yemesine izin verdi. Ancak Shanks, Elbaf’ı kaybetmek istemiyordu. Bu yüzden Shanks önce Loki’nin babasını öldürdü. Sonrasındaysa suçu Loki’ye attı. Shanks devlere Loki’nin kendi babasını bir şeytan meyvesi için öldürdüğünü söyledi. Bu yüzden devler de Loki’ye sırtını döndü ve Shanks’e bağlılık yemini ettiler.

Eğer ki Loki tüm bunları Luffy’e anlatırsa çok farklı bir hikaye okuruz. Luffy’nin burada ne yapacağını cidden merak ediyorum. Alabasta’nın bir benzerini okuruz bence. Luffy ile Shanks’in savaşı güzel olur valla. İyi bildiği Shanks’in ne kadar kötü bir insan olduğunu öğrendiğinde yüzündeki hayal kırıklığı okumak istiyorum Luffy’nin.
 
Allah'ım lütfen düzgün bir viking teması çizsin. Benim en sevdiğim tema viking temasıdır. Tema benim için önemli. Sırf kovboy temasından nefret ettiğim için rd2 gibi 10/10 oyunu oynamaya dayanamamış ve bırakmıştım. O yüzden viking temasını inşallah güzel yedirir seriye. Viking mitolojili mistik canavarlar, mistik meyveler veya özel farklı güçler.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 56)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık