Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1129 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri şu adamı uyarmalı , kendine gel ne çiziyorsun lan demeli , tamam arc girişi yapıyorsun eyvallah, bu adamlar Yonkou biraz daha yaratıcı ol ve farklı bir girizgâh düzenle .Şimdi Lucci haklı mı haksız mı bunları yonkou görmemekle ?

Lucciyi insan sarraflığından dolayı kutluyor +5 puanla üstlere çıkarıyoruz . Luffy sen aşağı birader hadi .
İyice Pokemon'daki Ash'e benzetti Luffy'yi. Onun da her yeni bölgeye geçtiğinde tecrübesi ve dövüş zekası sıfırlanıyordu.
 
Hahahaha çok iyiydi bu iyi güldürdün.



Evet en basit hali g4 xD
Bu külotçu it, üstüne işettirenler misali küfürden hoşlanıyor. Buna iyice emin oldum. Ben de buna sövmekten ayrı bir zevk duymaya başladım. Hajrudin'in animatörüyle uğraşıyoruz aminyum. :D Senin hayal dünyana bir haftalık kabız sonrası düşen külçe dışkı gibi şılop diye bırakayım. Allah belanı versin!
 
Base modda kral hakiyi silahlanma olarak kullanıp Kaido ile uzunca kapışan Luffy duvar için G4 mü açıyor, Oda fena yaşlanmış ya da güç sistemi zerre umrunda değil.
 
Goku'daki gibi yapabilirdi Oda. Yanlış hatırlayamıyorsam Goku, ss modu açtığında vücut ona alışsın diye ota boka o modu açıyordu, hatta günlük işlerde bile o modda geziyordu bedeni kaldırsın diye. Sen de aynı bahaneyi uyduracaksın olacak bitecek. :F
 
Mr3 büyük adammış. Az daha 2 efsanevi diyebileceğimiz dev+hasırşapkaları bir potada eritiyordu. Yetmedi İmpel Down ve MArineford'da yaptığı kritik işler de cabası. İade-i İtibarı buna yapacaksın.


Yorgun Demokrat
 
Aklımın ermediği bir olay var!

Devler neden uyutan sis bölgesinden geçti? Sonuç olarak devler geçtikleri bölgenin özelliğini bilmiyor mu? Yani devler biz o bölgeden geçersek hem kendimiz hem de hasır şapkalar bayılır da başımıza bir iş gelir diye düşünemediler mi? Şahsen ben bir dev olsam o bölgeden geçmek istemem. Neden o bölgeden geçmek isteyeyim ki? Neden yanımdaki misafirlerle bayılmak isteyim ki? Başka bir yolu tercih ederim.

Devler o kadar masum olmayabilir. Bunun altında farklı bir şey çıkabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık